53.320 biler

Læs mere om Hyundai i40 her

Hyundai I40 er flagskibet hos den sydkoreanske bilproducent, og den er egentlig en videreudvikling af den tidligere Hyundai Sonata. Altså er Hyundai I40 en stor mellemklasse bil præcis som den tidligere Sonata, som op igennem 00’erne blev mere og mere populær i Danmark.

I 2011 skiftede Hyundai Sonata så navn til Hyundai I40 som et led i Hyundais I-serie, der blandt andet også tæller Hyundai I10 og Hyundai I20. Som navnet antyder, så er Hyundai I40 den største i serien, og den kan både købes som sedan og stationcar.

Hyundai I40 havde i forbindelse med introduktionen en rigtig favorabel beskatningsværdi, hvilket gjorde den forholdsvis populær som firmabil. Derfor er der også et fornuftigt udbud af brugte Hyundai I40 på brugtbilsmarkedet. Hyundai i40 kan på brugtbilsmarkedet fås med to forskellige benzinmotorer, henholdsvis en 1,6 liters og en 2,0 liters. Begge benzinversionerne er dog ikke længere tilgængelige på det danske marked, hvis man ønsker at investere i en ny Hyundai I40, og derfor må man forvente, at det er udbuddet af dieselversionerne som vil stige fremover. Her kan man købe sin Hyundai i40 med enten 115 eller 136 hestekræfter. Generelt er brændstoføkonomien god, og det har helt sikkert været et fokuspunkt hos Hyundai, som blandt andet har droppet en sjov men tørstig V6’er, som tidligere kunne købes til Sonata.

Hyundai I40 holder generelt høj kvalitet, og man kan godt mærke, at vi er i toppen af modelprogrammet. Hyundai I40 er dog kendt for at have lidt problemer med rust ved nummerpladeholderne.

Konkurrenter

De primære konkurrenter er Peugeot 508, Opel Insignia og Ford Mondeo

Udstyr

Hyundai I40 kan fås i tre forskelige udstyrsvarianter, og man kan godt mærke, at vi er på øverste hylde i Hyundais modelprogram. Comfort, der er basisniveauet, inkluderer blandt andet fartpilot og manuel aircondition, samt tractioncontrol. Style er næste niveau, og her får du blandt andet fuldautomatisk zoneopdelt aircondition og handskerum med kølesystem. Øverst har vi premium, som byder på den helt store pakke med blandt andet navigationssystem, bakkamera og læderrat med varme.Indlæser..