47.574 biler

Læs mere om Ford Mondeo her

Ford Mondeo
Nyhed

Hader du at holde for rødt? Løsningen er her snart.

Allerede fra næste år vil der testes teknologier, der advarer føreren om eksempelvis biler, der blokerer et vejkryds, udrykningskøretøjer der nærmer sig og placering af andre trafikanter ved vejkryds uden afmærkning.

Læs nu
Ford Mondeo
Anmeldelse

Ford Mondeo 1,5 EcoBoost Titanium

Sammenligner vi med konkurrenterne, så placerer Mondeo sig i mine øjne helt i toppen af hierarkiet. Nærmeste konkurrent er naturligvis den nye Passat – og på det tekniske er de to biler fuldstændig lige gode. Men, Mondeo vinder til sidst på sin motor og gearskifte og så selvfølgelig det lækre udvendige design, der uden sammenligningen er det skarpeste vi har set i klassen endnu.

Læs nu

Ford Mondeo er en klassiker, og den er yderst populær på globalt plan. På det danske bilmarked har den i en lang periode været meget populær som både firma- og privatbil, og det betyder, at udvalget af Ford Mondeo er stort på brugtbilsmarkedet. Den er blandt de mest populære biler på brugtbilsmarkedet, og det skyldes blandt andet de rigtige gode pladsforhold, men også det faktum at køreegenskaberne er i top. Både som ny og brugt er Ford Mondeo kendt som en bil med super køreegenskaber, og det kombineret med pladsforholdene og et rigtig fornuftigt prisniveau har gjort den meget populær.

Sikkerheden er også i top, hvis man vælger en nyere udgave af Ford Mondeo. 2002 udgaven scorerede fire stjerner i en crashtest, mens den efterfølgende version fra 2008 fik en ekstra stjerne oveni. Mondeo fås både som fem dørs sedan og stationcar, og det er den sidste, som er mest populær herhjemme.

På motorfronten er der en del at vælge imellem, hvis man vil investere i en brugt Ford Mondeo. Hvis man foretrækker en diesel-version, så kan man vælge mellem en 1,8, 2,0 og 2,2 udgave, som alle passer rigtig godt til den store Mondeo. Det samme gør dog de fire benzinversioner og især de to turbomotorer, henholdsvis en 1,6 og 2,5 version, er fantastiske, men også meget tørstige ved benzinstanderen. Knap så tørstige er de almindelige 1,8 og 2,0 benzinversioner.

Et sidste plus ved at investere i en brugt Ford Mondeo er, at reservedelene er billige på trods af bilens størrelse.

Konkurrenter

Ford Mondeo er stor, men VW Passat, Opel Vectra og Skoda Superb kan godt være med, og er de mest oplagte kandidater

Udstyr

Som det er tilfældet med udvalget af motorer, så er der også en del forskellige udstyrsvarianter. Udstyrsvarianterne hedder Ambiente, Trend, Ghia, Collection og Titanium, hvoraf Ghia ikke findes i versionen fra 2008 og frem. Der findes rigtig meget forskelligt udstyr til Ford Mondeo, så kig dig rigtig godt for, når du er på udkig efter en brugt Ford Mondeo. Har du råd så gå efter en Titanium, da udstyrspakken er imponerende.

Køb brugt Ford Mondeo

Ford Mondeo er en klassiker herhjemme, og det er særligt den store 5-dørs stationcar, som vi er vilde med. Ford Mondeo har efterhånden mange år på bagen, men den har altid været populær grundet den store køreglæde, man får af at køre i den imponerende stationcar, såvel som når man kører i en Mondeo sedan.

En Ford Mondeo er en flot bil, og det er sådan en bil, som man godt kan se er lækker, blot ved at den kører forbi. Der er rigtig god plads indeni, og det er en skøn og komfortabel bil, som også politiet har været rigtig glade for at køre rundt i.

Det blandet med den store succes på markedet for private biler har gjort, at Ford Mondeo er en af de biler, der er rigtig mange af. Det er en god idé at købe en brugt Ford Mondeo, for her er altså tale om en bil, der holder sig lækker i rigtig mange år, og derfor altid vil være et godt køb som brugt bil også.

Med de nyere versioner af Ford Mondeo – og særlig ved modellerne, der er efter 2008 – får du også en virkelig sikker bil, der har vundet priser for sin sikkerhed. Det er altså en bil, du sagtens kan køre rundt med dine højtelskede børn i, uden at behøve at være nervøs.

Selvom Ford Mondeo godt kan ligne en forretningsbil, så er den også en rigtig god familiebil, hvor der er plads til alle mand, og hvor der er masser af benplads, så de lange køreture ikke bliver ubehagelige. Som med andre Ford biler er reservedelene til Ford Mondeo i den billige ende, og du får derfor ikke lige så høje fabriksregninger som med andre biler.


Køb en brugt Ford Mondeo i dag

Du bør helt sikkert overveje at købe en brugt Ford Mondeo, hvis du gerne vil have en rigtig god og solid bil, der bringer dig masser af køreglæde og ren komfort, og hvor du har en rigtig sikker bil også.

Når du køber en brugt Ford Mondeo, kan du med fordel holde øje med, hvor meget ekstraudstyr, den kommer med. Der findes nogle forskellige pakker, og her er det særligt Titanium-modellen, der hiver rigtig mange stjerner hjem for det fedeste udstyr i en brugt Ford Mondeo.

Hvis du har pengene til det, skal du helt sikkert gå efter en brugt Ford Mondeo Titanium – den kan du kun blive glad for. Men Trend-modellerne er også et meget fornuftigt valg.

Ford Mondeo fås både med diesel- og benzinmotor, og sidstnævnte kommer med fire forskellige motorer, hvoraf to indeholder turbo - til dig der vil have et hurtigt optræk.


Køb en brugt Ford Mondeo hos Biltorvet.dk

Hos Biltorvet.dk har vi de bedste priser på brugte Ford Mondeo, og vi er altid klar til at hjælper dig med at foretage det bedste køb – du skal blot skrive til vores søde kundeservice, så vi kan hjælpe dig.

Biltorvet.dk sørger også for at garantere dig en sikker handel, så du nemt får en brugt Ford Mondeo. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Ford Mondeo", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Ford Mondeo", "author": { "@type": "Person", "name": "Birthe Mikkelsen" }, "datePublished": "2019-08-14", "reviewBody": "Købte min Ford Mondeo brugt gennem Biltorvet. Rigtig godt udvalg. Er godt tilfreds med købet", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..