45.131 biler

Læs mere om Ford Mustang Mach-E her

Ford Mustang Mach-E
Nyhed

Kom med på Autobahn i Fords selvkørende bil

Ford er som de første i Europa klar med en fartpilot, som kan overtage styringen på motorvejen. Det kommer til Danmark i starten af 2024, så vi tog til Tyskland for at prøve det på Autobahn.

Læs nu

Ford Mustang Mach-E – unik elektrisk crossover SUV

Ford Mustang har rødder tilbage til 1964, hvor de første klassiske Mustanger blev lanceret som en smart lille sporty bil med et eksklusivt udtryk og med den galoperende Mustang som mærke. De oprindelige Mustang blev lanceret igennem syv generationer indtil Mustang Mach-E kom til i 2019. Den nye elektriske model har som sådan ikke relation til de tidligere generationer, men er helt sin egen - dog stadig med navnet og hesten som kendingsmærke. Mustang har nemlig formået at følge med tidens funktionalitet, udtryk og ikke mindst krav til bæredygtighed og klimabevidsthed. En moderne Mustang Mach-E er en 100% elektrisk drevet cross-over SUV, der kombinerer det lækre og eksklusive udtryk med højeste ydeevne, rummelighed og komfort. Den fås med baghjulstræk eller firehjulstræk og i forskellige batteristørrelser, der også har indvirkning på rækkevidden. Ford Mustang Mach-E RWD er den ‘lille’ model med baghjulstræk og både Ford Mustang Mach-E AWD og den større model Ford Mustang Mach-E GT har firehjulstræk. RWD’en og AWD’en fås i en standardudgave (SR) og en udvidet udgave (UR), hvor batteriet bliver større og dermed forøges rækkevidden og hestekræfterne ligeledes. GT-modellen er helt sin egen med imponerende data – både inden for acceleration, tophastighed og ekstraudstyr generelt. Mustang Mach-E har en god trækkraft af en elbil og kan trække 750 kg uden bremse i standardudgaverne, men kan komme helt op på 1500 kg med bremser i de udvidede udgaver. De har alle store, rummelige bagagerum – både foran og bagved, så der er plads til både hverdagsting og alverdens ting til ferien. Lyden fejler heller ikke noget, da du kan få et lækkert B&O-anlæg i din Mustang. 

 

Opladning – en moderne nødvendighed 

Da Ford Mustang Mach-E er en eldrevet bil er det nødvendigt, at du har en hjemmelader ligesom du kan være afhængig af stop for at lade, når du er ude på lange ture. Alle elbilsproducenter arbejder på at gøre det så problemfrit og behageligt som muligt at få ladet sin bil med el. Du kan betjene din Mustang Mach-E fra FordPass-appen. Denne kan bruges til at låse din bil op og sågar starte den, men du har også fuld kontrol og overblik over din opladning via appen. Mach-E-batteriet med en standardrækkevidde (70 kWh) kan opnå en rækkevidde på 440 km, hvor batteriet med udvidet rækkevidde (91 kWh) kan give helt op til 600 km på én enkelt opladning.

 

Køb brugt Mustang Mach-E til en skarp pris

På Biltorvet finder du din nye toplækre og moderne Mustang. Hos os er samlet et bredt udvalg af Mustang’er fra vores annoncerende forhandlere. Tag et kig på de forskellige brugte biler og deres data – du finder mange biler med meget få kørte kilometer og en meget ny årgang, hvilket vil sige bilen er praktisk talt ny. Så find en Ford Mustang Mach-E pris som passer til din pengepung, eller hvis du ønsker den større modeludgave, så har vi også en rigtig god Ford Mustang Mach-E GT pris blandt bilerne til salg gennem os.

Rigtig god biljagt!

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål. 

Hvad koster en brugt Ford Mustang?

En brugt Ford Mustang kan i skrivende stund købes fra mellem 400.000kr. og 730.000kr. alt efter model, årgang og stand.

Hvad koster Ford Mustang elbil?

Prisen på en brugt Ford Mustang elbil ligger mellem 400.000kr. og 730.000kr. - alt afhængigt af hvilken model, årgang og stand du kigger på. 

Hvad er Ford Mustang opkaldt efter?

En Ford Mustang er opkaldt efter P51 Mustang, som var et jager fra Anden Verdenskrig.

 

 
Indlæser..