46.233 biler

Læs mere om Ford S-Max her

Ford S-Max har fuldt fortjent høstet mange roser, og den er en oplagt mulighed, hvis man gerne vil investere i en sjov og velkørende MPV’er med plads til familien. Køreegenskaberne i Ford S-Max er simpelthen i top, og det er sjældent, man får så meget bil for pengene, som det er tilfældet med Ford S-Max, der også helt fortjent løb med titlen som årets bil i Europa i 2007. Det var året efter, at den for første gang blev introduceret, og i 2010 fik den et ordentligt facelift, og hele motorprogrammet blev lavet om. I de gamle versioner af Ford S-Max var det muligt at få udgaver med plads til fem, men i den nyeste version er det standard med plads til syv. Her kan de to bagerste sæderækker sænkes ned i gulvet, så der er masser plads til opbevaring, hvis man skal bruge bilen til det.

Der er temmelig stor forskel på de gamle og de nye versioner af Ford S-Max, da blandt andet gearkassen er skiftet ud, og det kan ses på priserne på brugtbilsmarkedet. Så det er en god ide at være opmærksom på dette, hvis man kigger på en brugt Ford S-Max.

Det er dog ikke kun et stort eventyr at investere i en brugt Ford S-Max. Modellen har haft problemer med vand i bunden ved passagersædet foran. Det kan skyldes et problem med slangen til air-condition, som ikke har passet 100 procent ved monteringen.

Konkurrenter

De tre mest oplagte konkurrenter er Mazda 5, Opel Zafira og Citroën C4 Picasso

Udstyr

Den mest ’skrabede’ version er Ford S-Max Trend. Vil du have en smule mere udstyr, så er det Ford S-Max Collection, du skal kigge efter, mens luksuspakken hedder Titanium, og byder på en lang liste af de små luksus tilvalg, som Ford har at byde på.

Køb brugt Ford S-Max

Hvis du er på udkig efter en god, brugt bil med masser af plads, så bør du kigge på Ford S-Max. Denne store bil er en fantastisk løsning til den store familie, eller til dig, der har en masse, du skal fragte med din bil til hverdag. Ford S-Max har været en populær bil, siden den kom på markedet, og det kan du også tydeligt se på brugtbilsmarkedet, hvor der er et godt udvalg af Ford S-Max.

I de nyere modeller, er det helt standard, at der er plads til syv passagerer i bilen. Bag de almindelige bagsæder kan der altså findes to sæder mere, som kan gemmes væk, hvis du i stedet ønsker et meget større bagagerum.

I de ældre modeller kunne der være plads til fem og med opgraderingen er gearkassen også blevet massivt bedre, hvilket du skal have for øje, når du leder efter en brugt Ford S-Max.

Udover dette får du en rigtig massiv og solid bil, når du går efter en brugt Ford S-Max, og den er helt klart det sikre valg til større børnefamilier, der leder efter en praktisk, sikker og solid bil der kører godt.

Som med de andre Ford-modeller, er reservedele til denne store Ford S-Max forholdsvis billige, hvilket er med til at holde prisen på reparationer nede for din Ford S-Max.


Det skal du være opmærksom på, når du køber en brugt Ford S-Max

Som sagt fik gearkassen en større overhaling på et tidspunkt, hvilket gjorde gearene meget bedre. Derfor skal du altid lige være opmærksom på denne ændring, når du leder efter en brugt Ford S-Max, for det er noget, der også afspejler sig i prisen.

Det er vigtigt, du finder ud af, hvad du har brug for fra din Ford S-Max. Hvis det er vigtigt for dig, at du kan have hele din store familie med, så bør du gå efter versioner, der har plads til 7 personer. Det vil gøre en kæmpe forskel for dit liv at kunne køre med så mange mennesker på én gang.

Derudover findes der nogle forskellige modeller af Ford S-Max, der giver udtryk for hvor meget ekstraudstyr der er i bilen.

Hvis du gerne vil holde prisen på en brugt Ford S-Max nede, så skal du gå efter den model, der hedder "Collection".

Men vil du derimod gerne have alt det lækre udstyr med, som Ford tilbyder, så skal du gå efter den model, der hedder Titanium. Så for du alle de luksusting, som Ford tilbyder.


Find din Ford S-Max brugt hos Biltorvet.dk i dag

Vi har et stort udvalg af brugte biler, og det er også hos os, du finder brugte Ford S-Max. Vi har altid fokus på den gode service, så hvis du har nogle spørgsmål, må du endelig henvende dig.

Vi tilbyder nogle af markedets bedste priser på brugte biler, og det gælder naturligvis også en brugt Ford S-Max, som du kan se her. Hos os får du også en sikker handel hver gang. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Ford S-MAX", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Ford S-MAX", "author": { "@type": "Person", "name": "Michael Selch" }, "datePublished": "2019-07-31", "reviewBody": "Stor familiebil til overkommelige priser.", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..