46.901 biler

Læs mere om Ford Puma her

Ford Puma
Anmeldelse

Hvorfor? Vi forstår ikke Ford Puma ST

Ford har sænket den højbenede crossover Puma, så det nu er blevet en sportslig ST-version med 200 heste og stram undervogn - men giver den overhovedet mening? Vi forsøger at finde svaret her.

Læs nu

Ford Puma - Lækkert design og høj køreglæde

Ford har lavet en virkelig lækker bil kaldet Ford Puma, som du kan få som benzin, diesel eller hybridbil. Det er en bil, som er spækket med masser af teknologi, så du kan få den bedste køreoplevelse.

 

Særligt deres Ford Puma hybrid er blevet populær blandt mange danskere, men også deres benzin- og diesel udgave er fantastiske biler. Sikkerhed er super vigtigt for Ford, og de har brugt lang tid på at øge sikkerheden i blandt andet denne her Ford Puma.

Køb Ford Puma brugt

Her på Biltorvet.dk finder du brugte Ford Puma, som er til salg i øjeblikket fra både private og forhandlere. Her finder du et stort udvalg, hvor der er variation i både kilometer stand, årgang og pris.

Ved at købe en Ford Puma brugt, så sparer du først og fremmest penge i forhold til nyprisen. Det er sådan med biler, at selvom de er god stand, så falder prisen en del fra ny, lige så snart den er brugt. Det er derfor muligt at lave en god handel på en brugt bil. 

 

Bilerne ligger i mange forskellige prisklasser, da prisen kommer helt an på, hvor meget den tidligere ejer har kørt i den. Det kommer selvfølgelig også an på, om bilen er vedligeholdt godt. Du kan se de specifikke informationer på den enkelte bil under hver annonce.

Opladning af Ford Puma

En Ford Puma kan du købe som en hybrid bil, hvilket betyder at den kan køre på en kombination af brændstof og el. Ford Pumas rækkevidde ligger på 120 kilometer på en fuld opladet bil. Når du ikke har mere strøm, kan du slå over og køre på almindeligt brændstof.

Selve opladningen af Ford Puma hybrid foregår på den måde, at man køber et abonnement til en ladestander. Det er typisk et mærke, der har ladestandere mange steder, så du kan lade din bil forskellige steder i Danmark og Europa.

Når din bil mangler strøm, kan du køre hen til den ladestander, som du har abonnement til og oplade. Vil du gerne gøre det nemmere for dig selv? Så kan du også sætte en ladestander op hjemme hos dig selv. Så kan du altid oplade, når du er hjemme.

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Ford.

Er Ford Puma en god bil?

Ford Puma er en rigtig god bil til dig, der ikke har brug for en kæmpe stor bil, men hvor du stadig gerne vil have en god køreoplevelse samt en masse lækre innovative funktioner i bilen.

Hvad koster en ny Ford Puma?

En ny Ford Puma kan godt variere lidt i pris, da det kommer an på selve modellen. Dog lyder startprisen for en ny Ford Puma på 288.000 kroner. Køber du den brugt er prisen naturligvis en del lavere.

Hvor bliver Ford Puma produceret?

Den lækre Ford Puma bliver på nuværende tidspunkt produceret på Fords innovative fabrik i Craiova i Rumænien.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Er Ford Puma en god bil?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ford Puma er en rigtig god bil til dig, der ikke har brug for en kæmpe stor bil, men hvor du stadig gerne vil have en god køreoplevelse samt en masse lækre innovative funktioner i bilen."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster en ny Ford Puma?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En ny Ford Puma kan godt variere lidt i pris, da det kommer an på selve modellen. Dog lyder startprisen for en ny Ford Puma på 288.000 kroner. Køber du den brugt er prisen naturligvis en del lavere."}},{"@type":"Question","name":"Hvor bliver Ford Puma produceret?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Den lækre Ford Puma bliver på nuværende tidspunkt produceret på Fords innovative fabrik i Craiova i Rumænien."}}]}
Indlæser..