45.587 biler

Læs mere om Ford Transit Custom her

Ford Transit Custom
Anmeldelse

Ford fortsætter Transit-succesen

Ford er gået forsigtigt til værks med faceliftet af Transit Custom. Den populære model er blevet mere støjsvag og mere sikker, men de grundliggende dyder er der ikke ændret ved.

Læs nu
Ford Transit Custom
Anmeldelse

Tonstung køreglæde

Dieselmotoren er Fords nye Ecoblue-motor på bare to liter, men den yder 170 hk og 405 Nm. Det er nok til at sætte de fleste personbiler til vægs i mellemaccelerationer, og der er konstant en fornemmelse af kraftoverskud til det hele.

Læs nu

Ford Transit Custom - en god investering

Ford Transit Custom er en alsidig varebil med masser af plads til både varer og personer. Med sin stærke og pålidelige motor og det elegante design er den perfekt til både erhvervs- og privatbrug. På Biltorvet kan du finde både nye og brugte Ford Transit Custom modeller og få den bedste pris.

Køb en Ford Transit Custom på Biltorvet

Biltorvet er det bedste sted at købe en Ford Transit Custom. Du kan vælge mellem et stort udvalg af både nye og brugte biler og finde den, der passer bedst til dine behov. Uanset om du leder efter en varebil til dit firma eller en rummelig personbil til familien, er Ford Transit Custom et godt valg.

Find en brugt Ford Transit Custom på Biltorvet

Hvis du er på udkig efter en brugt Ford Transit Custom, er Biltorvet det bedste sted at lede. Du kan finde et stort udvalg af brugte biler i forskellige prisklasser og med forskellige kilometertal. Her kan du være sikker på at finde den bedste pris på en brugt Ford Transit Custom.

Indlæser..