46.902 biler

Læs mere om Ford C-MAX her

Køb brugt Ford C-Max


Hvis du leder efter en god og solid bil, der er egnet til al slags kørsel, så behøver du ikke at kigge videre, du skal nemlig have fingrene i en brugt Ford C-Max. Denne flotte 5-personers bil har været et kæmpe hit for den amerikanske bilproducent, og det er der rigtig mange gode grunde til. Først og fremmest er Ford C-Max bygget på den populære Ford Focus, og det har været et rigtig godt fundament for den stabile Ford, der trods sine egne specifikationer er blevet et kæmpe hit præcis, som Ford Focus også altid har været. Dernæst er en Ford C-Max indehaver af nogle rigtig gode og solide køreegenskaber, der gør den til en drøm at køre både i byen og på landeveje. Der er også masser af plads i den solide Ford C-Max, og det gør den til en tro følgesvend, hvad end du kører til supermarkedet efter madvarer, eller du skal på en lang weekendtur med hele familien. Der er plads til fem mennesker i bilen og alle kan sidde komfortabelt, selv når bilen er fyldt helt op. Dette gør også en Ford C-Max til den perfekte familiebil, der kan bruges til alle forskellige slags kørsel, der opstår i en familie. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Ford C-MAX", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Ford C-MAX", "author": { "@type": "Person", "name": "Sune Jørgensen" }, "datePublished": "2020-01-06", "reviewBody": "Købte en brugt Ford C-MAX i god stand. Fuld tilfreds", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Derfor er en brugt Ford C-Max en god idé


Siden sin introduktion på det danske marked i 2003, har Ford C-Max fået nogle opgraderinger i løbet af årene, som har sikret at Ford C-Max nu er blevet en rigtig solid spiller på bilmarkedet, der absolut ikke er på vej væk, men bevarer sin solide placering på markedet grundet den rummelige indmad. I de nyere Ford C-Max modeller, er der også den nye EcoBoost 1.0 motor, der sørger for en fantastisk ydelse på bilen og helt op til 182 hk, og en brændstoføkonomi på omkring 15,6 km/l, mens dieselmotorerne leverer helt op over 20 km/l for den solide Ford C-Max. Ved at købe en brugt Ford C-Max får du en god og solid bil, som du kan bruge til hele familien og som ikke vil svigte dig. Der findes også flere brugte modeller, der har ekstraudstyr, som vil være fedt for dig at få med i handlen. Derudover er Ford C-Max en bil, der har markant lavere reservedele end mange andre biler, hvilket gør eventuelle reparationer billigere end ved andre brugte biler.

Relateret Ford modeller:
Ford C-MaxFord FiestaFord FocusFord KugaFord MondeoFord MustangFord S-MaxKøb brugt Ford C-Max

Hvis du leder efter en god og solid bil, der er egnet til al slags kørsel, så behøver du ikke at kigge videre - du skal nemlig have fingrene i en brugt Ford C-Max. Denne flotte 5-personers bil har været et kæmpe hit for den amerikanske bilproducent, og det er der rigtig mange gode grunde til.

Først og fremmest er Ford C-Max bygget på den populære Ford Focus, og det har været et rigtig godt fundament for den stabile Ford C-Max, der trods sine egne specifikationer er blevet et kæmpe hit præcis, som Ford Focus også altid har været.

Dernæst er en Ford C-Max indehaver af nogle rigtig gode og solide køreegenskaber, der gør den til en drøm at køre både i byen og på landevejene med. Der er også masser af plads i den solide Ford C-Max, og det gør den til en tro følgesvend, hvad end du kører til supermarkedet efter madvarer, eller du skal på en lang weekendtur med hele familien.

Der er plads til fem mennesker i bilen, og alle kan sidde komfortabelt, selv når bilen er fyldt helt op. Dette gør også en Ford C-Max til den perfekte familiebil, der kan bruges til alt slags kørsel.


Derfor er en brugt Ford C-Max en god idé

Siden sin introduktion på det danske marked i 2003, har Ford C-Max fået nogle opgraderinger i løbet af årene, som har sikret at Ford C-Max nu er blevet en rigtig solid spiller på bilmarkedet, der absolut ikke er på vej væk, men bevarer sin solide placering på markedet grundet den rummelige indmad.

I de nyere Ford C-Max modeller, er der også den nye EcoBoost 1.0 motor, der sørger for en fantastisk ydelse på bilen og helt op til 182 hk, og en brændstoføkonomi på omkring 15,6 km/l, mens dieselmotorerne leverer helt op over 20 km/l for den solide Ford C-Max.

Ved at købe en brugt Ford C-Max får du en god og solid bil, som du kan bruge til hele familien. Der findes også flere brugte modeller, der har ekstraudstyr, som vil være fedt for dig at få med i handlen.

Derudover er Ford C-Max en bil, der har markant lavere reservedele end mange andre biler, hvilket gør eventuelle reparationer billigere end ved andre brugte biler.


Altid en god pris på brugte Ford C-Max hos Biltorvet.dk

Hos Biltorvet.dk elsker vi, når du gør en god handel, og får fingrene i din drømmebil. Derfor tilbyder vi altid gode priser på alle vores brugte biler, hvilket også gør sig gældende med vores brugte Ford C-Max, som du ser her på siden.

Hvis du har behov for hjælp, så sidder vores kompetente kundeservice klar, ligesom vi altid tilbyder dig en sikker handel, når du køber din brugte bil gennem os.

Du finder de bedste priser på Ford C-Max lige her, og her kan du også lede efter den bil, der har det perfekte ekstraudstyr, og som passer helt perfekt ind i din familie – uanset dens størrelse.

Indlæser..