Ford i Europa har netop frigivet de første officielle billeder af den helt nye Ford C-MAX. Bilen vises for første gang frem på Frankfurt Motorshow, som åbnes for publikum den 17.-27. september 2009.


Designelementerne fra den nye Ford C-MAX er båret videre fra den opsigtsvækkende iosis MAX konceptbil, der blev præsenteret på dette års Motorshow i Geneve, og bibringer et nyt niveau af stil og alsidighed til segmentet af kompakte MAV'er, Multi-Activity Vehicles.

Den nye C-MAX følger Ford Kinetic designlinie, som  giver et mere dynamisk personbilsdesign, og dermed adskiller den sig fra den sædvanlige MAV tankegang.


Ford C-MAX har en mere coupe-lignende og faldende taglinie samtidig med, at de etablerede kendetegn for Ford C-MAX såsom komfort, plads og alsidighed fastholdes.

Sammen med den nye Ford C-MAX præsenteres en række helt nye teknologier, herunder en helt ny 1,6-liters Ford EcoBoost benzinmotor med direkte indsprøjtning samt andre avancerede tiltag, der bidrager til at forbedre komforten og sikkerheden, her under blandt andet "semi-automatic parallel parking" og "blind-spot detection".


Ford C-MAX lanceres i andet halvår af 2010 og er den første i en helt ny generation af globalt udviklede modeller fra Fords nye C-segment, som introduceres i løbet af de næste år. Den globale modelportefølje omfatter også den helt nye Ford Focus, der introduceres i slutningen af 2010.