For kort tid siden vandt den nye Ford C-MAX titlen som "Årets Bil i Danmark 2011". Ni gange tildelte journalisterne de maksimale 10 point til C-MAX, der både kommer i en fem-sæders version og i en lidt større version; Grand C-MAX med syv sæder og skydedøre.

Men ikke nok med det – den nye Ford C-MAX er netop blevet nomineret og er med i kapløbet om titlen som "2011 European Car of the Year". I alt syv biler er nomineret.  Jurypanelet består af 59 førende motorjournalister fra 23 europæiske lande. Vinderen offentliggøres den 29. november. 

Det er ikke første gang at Ford er med i det fine selskab. Ford S-MAX vandt titlen tilbage i 2007. I 2008 fik Ford Mondeo en tredjeplads og sidste år blev Ford Fiesta nummer to.

C-MAX kommer i to udstyrsversioner - Trend og Titanium. Motorprogrammet spænder vidt og der kan vælges mellem 9 forskellige varianter af diesel- og benzinmotorer.

Den nye Ford C-MAX, lander hos alle landets Ford-forhandlere den 22. november og Grand C-MAX lanceres i begyndelsen af januar 2011. Priserne starter ved kr. 269.500 for en C-MAX Trend 1,6 benzin motor med 105 hk.