46.224 biler

Læs mere om Ford Fiesta her

Ford Fiesta
Nyhed

Farvel Ford Fiesta

Efter små 22 millioner eksemplarer og ti generationer af Fords Fiesta er det slut. Den lille, praktiske sparegris bliver udfaset.

Læs nu
Ford Fiesta
Anmeldelse

Raket med overraskelser - Ford Fiesta ST

Det er svært at finde mere sjov på fire hjul på denne side af 270.000 kroner. Ford Fiestas ST dirrer i metallet for at komme ud at lege på krøllede veje. Der skal mindre til

Læs nu
Ford Fiesta
Anmeldelse

Dårlig ryg? Snup en Ford Fiesta Active

Hvad godt gør det at hæve en Ford Fiesta - er det ikke bare et tosset modelune, som giver dårligere køreegenskaber? Biltorvet er på sagen og bliver positivt overrasket.

Læs nu

Ford Fiesta er blandt de mest populære biler på brugtbilsmarkedet, og det er ganske forståeligt. I forhold til mange af konkurrenterne er den bare sjovere at køre i. Om det skyldes navnet Fiesta, som på spansk betyder fest, er nok utænkeligt, men en Ford Fiesta har bare altid været sjov at køre i. Køreegenskaberne er sjovere og mere festlige, end hvad konkurrenterne kan præstere. Ford Fiesta har tilmed den fordel, at reservedele- og servicepriserne hører til i den lavere ende, hvilket igen er med til at øge populariteten på brugtbilsmarkedet. En popularitet som er med til at holde priserne oppe på brugte Ford Fiesta’er, som du ikke får ’smidt i nakken’, men som du så til gengæld også nemt kan sælge videre, og du får ud over de gode og sjove køreegenskaber også en bil med et højt sikkerhedsniveau. Især hvis det er nogle af de seneste generationer af Ford Fiesta, eksempelvis femte generation, som blev produceret fra 2002 til 2008, eller den nuværende sjette generation, så er der tale om biler, der også efter nuværende standarder, holder meget højt niveau på sikkerhedsparametret. Den nuværende model fik et større facelift i 2013, og den sjette generation er i det hele taget meget moderne at se på, mens den femte generation er knap så moderne. Begge versioner er dog meget populære på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

Der kunne peges på mange oplagte konkurrenter, da B-segmentet, hvor Ford Fiesta hører til, er fyldt med mange forskellige modeller, der minder om hinanden. De mest oplagte er dog: Peugeot 206, VW Polo og Opel Corsa

Udstyr

Hos Ford hedder udstyrsvarianterne Ambiente, Trend og Titanium. Hvis du er absolut ligeglad med alt udstyr, så kan man også få en helt skrabet model kaldet base, mens Fiesta også kan fås i en mere sporty udgave, kaldet Sport. Generelt er Fiesta ikke kendt for sit høje niveau på udstyrsfronten, så det er en meget god ide lige at tjekke ekstra op, før man investerer i en brugt Ford Fiesta.

Køb en brugt Ford Fiesta hos Biltorvet.dk i dag og få en god handelFor os er det vigtigt, at du får en god handel, når du køber en brugt Ford Fiesta. Vi tilbyder altid markedets bedste priser, så du kan lede efter din nye Ford Fiesta og vide, at prisen er god og konkurrencedygtig og at du absolut ikke bliver snydt her. Hvis du har behov for ekstra rådgivning eller har et spørgsmål, så sidder vores dygtige kundeservice altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Slutteligt er du garanteret en sikker handel, når du køber en brugt Ford Fiesta eller anden bil gennem vores store database.

Relateret Ford modeller:
Ford C-Max Ford Fiesta Ford Focus Ford Kuga Ford Mondeo Ford Mustang Ford S-Max
Køb brugt Ford Fiesta


Kunne du godt tænke dig en brugt bil, hvor køreglæden og sikkerheden er helt i top? Og hvor du samtidig får en flot bil, der ikke mister værdi så hurtigt som andre biler, og hvor den er rigtig billig at holde ved lige?

Så bør du købe en brugt Ford Fiesta hos Biltorvet.dk. Det er ikke til at sige, om det er navnet på bilen – Fiesta betyder jo netop fest på spansk – der gør, at bilen er sådan en fest at køre i i forhold til sine konkurrenter, men alle er enige om, at Ford Fiesta er en bil, der giver utroligt meget køreglæde, og som man kun kan blive glad af at eje til dagligt.

Ford Fiesta er en af de mest populære biler den amerikanske bilproducent Ford, og det er uden tvivl på grund af den høje køreglæde, som Ford Fieste formår at præstere.

Derudover er Ford Fiesta også en populær familiebil, da den har en ekstraordinært høj sikkerhed i forhold til konkurrenter i samme klasse. Det er svært at finde en bil, der er mere sikker end en Ford Fiesta, og det er et vigtigt parameter, når du leder efter den perfekte familiebil.

Med en brugt Ford Fiesta får du altså en enormt solid bil, der er sjov at køre i og som har en rigtig god rummelighed, der bringer komfort til alle i bilen – også på de lange ture.

Køb en brugt Ford Fiesta i dag og få fornyet køreglæde


Hvis du køber en af vores brugte Ford Fiesta, får du en god bunke ny køreglæde, og du kan tilmed finde en brugt Ford Fiesta med noget af det sjove ekstraudstyr, der også forsøder hverdagen endnu mere.

Vores udvalg af en brugt Ford Fiesta er stort, og selvom du ikke kommer til at se de billigste priser på brugt Ford Fiesta, så får du også en bil, der er nem at sælge videre en dag, og som også har nogle meget billige reservedele, hvilket gør den billigere at vedligeholde end sine konkurrenter.

Ford Fiesta er altså en fantastisk bil at købe brugt, og hvis du køber en af de nyere modeller (5. og 6. generation) så får du også en ultrasikker bil, så du kan køre afsted i trafikken med ro i maven - også selvom dine mest elskede familiemedlemmer er med i bilen.

Køb en brugt Ford Fiesta hos Biltorvet.dk i dag og få en god handel


For os er det vigtigt, at du får en god handel, når du køber en brugt Ford Fiesta. Vi tilbyder altid markedets bedste priser, så du kan lede efter din nye Ford Fiesta og vide, at prisen er god og konkurrencedygtig.

Hvis du har behov for ekstra rådgivning eller har et spørgsmål, så sidder vores dygtige kundeservice altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Slutteligt er du garanteret en sikker handel, når du køber en brugt Ford Fiesta eller anden bil gennem vores store database. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Ford Fiesta", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Ford Fiesta", "author": { "@type": "Person", "name": "Karl Mikkelsen" }, "datePublished": "2019-11-23", "reviewBody": "Tilfreds med den Ford Fiesta jeg fandt via Biltorvet. Godt udvalg.", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..