45.261 biler

Læs mere om Ford Kuga her

Ford Kuga
Nyhed

Ford og fremtiden

Ford spytter nyheder ud, som skal ruste dem til den grønne omstilling - spørgsmålet er bare, om det er for lidt, for sent?

Læs nu
Ford Kuga
Nyhed

Større facelift til Ford Kuga - og masser af udstyr!

Med introduktionen af to helt nye udstyrslinjer overgår bredden i Kuga-modelprogrammet så absolut de fleste konkurrenter. De eksisterende varianter Kuga Trend og Kuga Titanium introduceres på det danske marked sammen med den attraktive Kuga Trend+, den sportslige nyhed Kuga ST-Line og den luksuriøse og eksklusive Kuga Vignale, som sælges med skræddersyet kundeservice.

Læs nu
Køb brugt Ford Kuga


Ford Kuga er Fords flotte SUV, der giver nogle helt unikke muligheder. Det er en populær SUV på det danske marked, og det er en bil, der har gode specifikationer, og som du uden tvivl vil have uendeligt meget sjov med at køre i.

Den flotte bil er enormt rummelig, så hvis du leder efter en solid og komfortabel familiebil, så er Ford Kuga bilen til dig.

Ford Kuga har været på markedet i flere år, og er i løbet af årene nået op på en tredje generation. En Ford Kuga er en meget robust bil, og derfor er det et godt og klogt valg at købe en brugt Ford Kuga.

I de nyere modeller af Ford Kuga er der rigtig mange lækre ting med i købet – blandt andet nøglefri start, så du blot skal have nøglen på dig for at starte bilen, men ikke behøver at putte nøglen i tændingen.

Det samme gælder for automatisk åbning af bagagerummet, hvor du simpelthen blot skal stikke foden ind under bilen bag til, så åbnes bagklappen.

Hvis du køber en brugt Ford Kuga af nyere model, så bør du holde øje med alle disse lækre ekstra ting, der kan være med til at forsøde din hverdag ekstra meget, når du får en Ford Kuga.

Der er rigtig mange grunde til at forelske sig i en Ford Kuga, for det er en enormt lækker bil med rigtig mange muligheder for dig. Sikkerheden er helt i top med en Ford Kuga, og det er også en bil, som du vil føle dig meget sikker i, når du kører i trafikken.

Mange af de nye modeller af Ford Kuga har også installeret ekstra sikkerhed, der sørger for at fortælle dig om biler i dine blinde vinkler, de gældende regler på den vej, du kører på, og meget, meget mere. Du går aldrig ned på ustyr med Ford Kuga!


Derfor er en brugt Ford Kuga en god idé

En brugt Ford Kuga er en god idé til dig, der gerne vil have en stabil og pålidelig SUV med masser af plads og lækkert ekstra udstyr. En brugt Ford Kuga er ikke den billigste bil, men det er en bil, der har rigtig meget ekstraudstyr, og som vil føles som en drøm at køre. Der er mange ting, der gør Ford Kuga ekstra lækker, og det er nemmest at føle, når man sidder bag rattet i den lækre bil.


Køb Ford Kuga brugt hos Biltorvet.dk

Hos Biltorvet.dk har vi et flot udvalg af brugte Ford Kuga, der alle sammen har nogle rigtig fair priser. Vi sidder altid klar i vores kundeservice til at hjælpe med alle de spørgsmål, du end måtte have.

Derudover sikrer vi altid din handel, når du køber en brugt Ford Kuga eller en anden brugt bil gennem os og vi går op i, at du får den bedste oplevelse, når du køber en brugt bil gennem os. Vi ved, at du vil elske din nye Ford Kuga. { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Ford Kuga", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": " Brugt Ford Kuga", "author": { "@type": "Person", "name": "Thor Højmark" }, "datePublished": "2019-09-27", "reviewBody": "Stort udvalg af brugte Ford Kuga", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..