47.116 biler

Læs mere om VW Passat her

VW Passat
Guide

Sådan prøvekører du en brugt bil

Når du er blevet forelsket i en ny brugt bil, melder angsten sig straks: Er det nu et sminket lig, der kommer til at udhule friværdien de næste mange år? Her får du en guide, hvor du kan tjekke de mest åbenlyse ting, så du kan holde fogeden fra døren.

Læs nu

VW Passat er en helt central og uundværlig del af Volkswagen koncernen. Bilen er VW’s flagskib, og den har i mange år hørt til de mest populære familie- og firmabiler i Danmark. Passat har da også mere end 40 år bag sig på det danske bilmarked, og det er i dag ottende generation som er på markedet.

Den fås både som Combi-Coupé og stationcar, kendt under navnet variant. Fra begyndelsen fandtes der dog ingen stationcarversion, men Volkswagen så hurtigt potentialet i VW Passat, og derfor blev variant introduceret to år efter, og den har siden båret det samme navn. Det er dog stadig den firedørs Coupé, der er den bedst sælgende, og det kan hverken cabriolet eller den sporty todørs coupé ændre på.

VW Passat er en lidt sjov størrelse, da den umiddelbart konkurrer med de andre store familiebiler som Ford Mondeo og Opel Insignia, men en investering i en VW Passat kræver et væsentlig dybere greb i pengepungen. Til gengæld er den stadig billigere end to andre konkurrenter som Audi A4 og BMW 3-serie.

Volkswagen er dog kendt for at lave biler af virkelig høj kvalitet, og det fornægter sig bestemt heller ikke i forhold til VW Passat, der blandt andet også har lagt platform til Volkswagens største luksussatsning VW Phaeton. Phaeton blev der ikke solgt mange af i Danmark, men det bliver der af Passat, og derfor er der også et fornuftigt udbud på brugtbilsmarkedet. Passat vil dog typisk, som det er tilfældet på nyvognsmarkedet, være en smule dyrere end de andre biler i klassen, og reservedelene er heller ikke billige. Det opvejes dog af den høje kvalitet, og selv i en brugt VW Passat får man masser af stabilitet og køreglæde.

Konkurrenter

Listen er lang, men Ford Mondeo, Opel Insignia, Honda Accord og BMW 3-serien skal nævnes.

Udstyr

Den nye ottende generation tilbydes i tre udstyrsvarianter. Begyndende med Trendline, der blandt andet indeholder fartpilot, kørecomputer og træthedsregistrering. Mellemste niveau hedder Comfortline, og her får du blandt andet parkeringssensor og ergo-comfortsæder med i købet. Skal det være luksus, så er det Highline, der blandt andet indeholder adaptiv fartpilot og panellister i ædelstål.

Køb brugt VW Passat

Er du på jagt efter en ny bil? Har din gamle slæde stillet træskoene, og trænger du derfor til et nyt køretøj? Så behøver du ikke kigge på helt nye biler. Du kan faktisk med fordel undersøge mulighederne for at købe brugte biler. Disse kan nemlig køre lige så godt som nye modeller. Du kan f.eks. få en god pris på en VW Passat her på Biltorvet.dk.

Her er tale om en lækker bil med mange gode indbyggede funktioner, der både hjælper dig under køreturen, samt gør køreoplevelsen bedre. En Volkswagen Passat er en stor bil, som kan få dig fra A til B uden problemer. Hvad enten du er på udkig efter en ældre eller en nyere model Passat, så får du en stilren og flot designet bil med mange hestekræfter. VW Passat kan i øvrigt fås som stationcar, hvilket går under navnet Variant, hvis du har behov for ekstra plads til eksempelvis børn og bagage på en køretur til sommer.


Stor familiebil med god rummelighed

VW Passat kan snildt anvendes som en stor familiebil i form af modellen med navnet Variant. Denne model i Passat-familien har ekstra rummelighed, så der er plads til al den bagage, I måtte have brug for. Derudover er denne model også utroligt kraftig, og den går fra 0-100 på sølle 7,6 sekunder. Her er altså tale om en model med mange hestekræfter. Derudover er VW Passat en fornuftig bil at investere i, da den også er utroligt billig i miljøafgift. Bilen er desuden udstyret med mange sikkerhedsforanstaltninger, hvilket er et kæmpe plus, når man kigger på familiebiler.

Flere brugte VW Passat har f.eks. samme funktioner som en almindelig, ny Passat. Dette inkluderer bl.a. kørecomputer, adaptiv fartpilot, ABS, antispin og mange flere praktiske features. Du får også hjælp til parkering via den indbyggede parkeringssensor samt vejledning i form af navigationssystemet, som er indbygget i kørecomputeren. Skal du finde en god familiebil, kan du altså med fordel gå til forhandlere, som har en brugt Volkswagen Passat til salg.


Trendline, Comfortline eller Highline?

Hvis du overvejer at gøre et køb af en brugt VW Passat, så kan det være en fordel for dig at vide, hvilke funktioner, der følger med, når du kigger på de forskellige modeller. Du bør selvfølgelig også være opmærksom på, at du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige modeller Passat, heriblandt både nye og gamle modeller, som i øvrigt bruger enten diesel eller benzin.

Du vil som udgangspunkt lægge mærke til, at Passat fås som Trendline, Comfortline eller Highline. Disse indikerer forskellige prisniveauer og omfatter forskelligt udstyr. Trendline er basisudgaven, og denne indeholder bl.a. fartpilot, kørecomputer samt træthedsregistrering. Hvis du skal et skridt op ad stigen, så lander du på Comfortline. Comfortline giver dig ekstra features såsom parkeringssensor og ergonomiske sæder, så køreturen kan blive så behagelig som overhovedet muligt. Hvis du er ude efter den bedst mulige oplevelse af en brugt VW Passat, så skal du have en Highline. Her opgraderes fartpiloten til adaptiv, og du får derudover også flotte panel-lister i ædelstål.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Volkswagen Passat", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Volkswagen Passat", "author": { "@type": "Person", "name": "Morten Fridtberg" }, "datePublished": "2019-10-12", "reviewBody": "Køber altid mine brugte biler her", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..