46.157 biler

Læs mere om VW T-Roc her

VW T-Roc
Guide

Fætter Højben - brugttest af Volkswagen T-Roc

Den er guldfarvet - men er Volkswagen T-Roc også guld, når det kommer til at købe et brugt eksemplar. Vi kigger på DSG-gearkasser og plastikinteriører i denne brugttest af Volkswagens Fætter Højben.

Læs nu
Køb brugt VW T-Roc

Har du nogensinde set en stor cityjeep komme kørende i en amerikansk film og drømt, at du selv sad bag rettet? Så behøver du ikke at drømme mere. For du har nemlig muligheden for at ende i samme situation herhjemme i Danmark. Du får en god pris på en brugt VW T-Roc hos os. Ved køb af en brugt VW T-Roc kan du anskaffe dig en lignende bil, som de kører rundt i, i filmene. Hos Biltorvet.dk finder du nemt og hurtigt en brugt Volkswagen T-Roc til salg, som kan opfylde din drøm for dig.


Sporty og smart brugt VW T-Roc

Denne smarte og flotte Volkswagen kan fås i to forskellige udgaver. Disse to er henholdsvis Style og Sport. Disse modeller har hver især deres egne fordele og forskelle. Begge modeller har især fokus på det individuelle udseende, som får VW T-Roc til at skille sig ud på vejene.

Sport-modellen er en bil til dig, der nyder at have ekstra udstyr i din bil. Den har indbygget toning i bagruden samt de bagerste sideruder. Derudover er disse ruder udstyret med evnen til at absorbere solens stråler, hvilket er med til at holde miljøet i bilen køligt. Dette kan især være godt på en varm sommerdag, hvor du skal holde hovedet koldt. Sport-modellen har desuden også et multifunktionelt rat, som giver dig adgang til flere forskellige funktioner i bilen. Derudover er den udstyret med sportskomfortsæder, der giver dig mulighed for at indstille lænestøtten, helt som det passer dig.

Style-modellen har mere fokus på bilens udseende. VW T-Roc Style har nemlig flere forskellige valgmuligheder, når det kommer til både fælge og bilens dashpad. Style-modellen giver dig også en USB-adgang, så du kan starte festen på vej til din destination ved hjælp af din egen telefon eller en anden elektronisk enhed. Style har også en smart indbygget funktion ved navn træthedsregistrering, som gør dig opmærksom på, at du bør tage en pause, når den opdager udfald i den regulære styreadfærd.


Fordelene ved en SUV

VW T-Roc er, foruden at være en smart og sporty bil, også klassificeret som en SUV. SUV står oprindeligt for Sport Utility Vehicle og minder mest af alt om en jeep til bykørsel. Denne type bil har i sig selv flere fordele:

• En SUV-type nyder godt af en stor og rummelig kapacitet, da bilerne ofte har god plads til både personer og bagage. Dette gør denne type bil god til især familier, der ofte har brug for mere plads til børn og tasker.

• SUV’er er ofte solide og ekstremt robuste. Dette betyder også, at bilen er bygget således, at sikkerheden er helt i top. Dette hjælper dig, hvis uheldet en dag skulle være ude, da du og din familie og venner er bedre beskyttet mod eventuelle uheld.

• SUV-typen er oftest også god til at klare forskellige typer terræn, hvilket gør den god at køre uden for byer i. Selv hvis du skal forbi de mest mudrede veje eller stejle og bumpede bakker, kan denne type bil klare opgaven.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Volkswagen T-Roc", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Volkswagen T-Roc", "author": { "@type": "Person", "name": "Fie Olsen" }, "datePublished": "2019-09-11", "reviewBody": "Den bedste hjemmeside til at finde brugte biler", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..