46.863 biler

Læs mere om VW Touareg her

VW Touareg
Anmeldelse

Mod toppen – Volkswagen Touareg

Tredje generation af VW Touareg er proppet til randen med avanceret elektronik. Nu kan Touareg se om natten, og med firehjulstyring og aktive krængningstabilisatorer kan den køre om hjørner som en meget mindre bil.

Læs nu

VW Touareg blev introduceret tilbage i 2002, og i 2010 kom den nuværende anden generation, der dog fik et facelift i 2014, hvilket også skete for første generation i 2006. VW Touareg er en luksus SUV’er, som de færreste har råd til, hvis den skal købes som ny, da priserne begynder på over én million kroner.

Udbuddet på brugtbilsmarkedet er dog stadig fornuftigt, og hvis du kan leve med, at din Touareg har en del år bag sig, så kan man sagtens finde en i et mere fornuftigt prisleje. Hvis man vælger at investere i en brugt Touareg, så får man masser af kræfter under kølerhjelmen. Det kan dog godt betale sig at kigge efter en dieselversion, og især hvis der er tale om en Touareg i den nyeste generation, da dieselmotorerne her har fået commonrail indsprøjtning, hvilket er en klar bedre oplevelse. Både i forhold til køreoplevelsen, men i større grad i forhold til pengepungen, da Touareg ikke hører til dem, der kører længst på en liter brændstof.

Efter det nyeste facelift kan man faktisk ikke længere købe en Touareg med benzinmotor i Danmark, ligesom man heller ikke længere kan få den med manuelt gear. Begge dele kan dog findes på brugtbilsmarkedet, hvor der dog er en klar overvægt af dieselversionerne.

Konkurrenter

BMW X6, Mercedes-Benz GL,Volvo XC90 og den beslægtede Audi Q7

Udstyr

Generelt er VW Touareg fyldt med udstyr, men det kan godt betale sig at holde øjnene åbne, da der også er rig mulighed for at fylde ekstraudstyr i. Ekstraudstyr som ikke altid skinner igennem på prisen på brugtbilsmarkedet.Indlæser..