46.225 biler

Læs mere om VW Golf her

VW Golf
Nyhed

FDM – sommerdæk dumper på stribe

FDM fejrer 50 års jubilæum med at teste sommerdæk, alligevel står det skidt til. Ud af 50 testede dæk, anbefaler de kun 10. Bliv klogere her.

Læs nu
VW Golf
Nyhed

Ny Golf R får topfart på 270 km/t

Volkswagen har skabt en ny Golf R - tyskernes svar på et utilpasset barn. Denne gang kan topfarten løftes til 270 km/t, og så giver det nye firehjulstræk plads til løs bagende.

Læs nu

VW Golf er et bilikon. Det er en af verdenshistoriens mest populære modeller, og samtlige syv generationer af den populære tysker har været nomineret til årets bil i Europa. Det siger lidt om, hvor vellidt VW Golf er, og det er da heller ikke tilfældigt, at den har fået en hel bilklasse opkaldt efter sig.

Det var bilens karakteristiske form, som vakte stor opsigt ved præsentationen tilbage i 1974, og som har præget alle efterfølgende Golf-modeller, der lagde grundlaget for en helt ny klasse – Golf-klassen.

VW Golf har dog altid været mere populær i udlandet, end det har været tilfældet i Danmark, og det har en ganske logisk forklaring. Prisen. Derfor er VW Golf også ganske eftertragtet på brugtbilsmarkedet, da det værste pristab er taget.

Den nuværende VW Golf er den syvende generation, og der er selvfølgelig sket meget med bilen, siden introduktionen af Golf I tilbage i 1974. Med introduktionen af Golf III kunne man for første gang få sin Golf som stationcar, hvilket var tilbage i 1993. Af andre vigtige nedslagspunkter i VW Golfs historie kan nævnes introduktionen af Golf Plus tilbage i 2005, som havde en større højde. Den nuværende Golf er bygget på samme platform som Audi A3 og Seat Leon.

De nævnte Audi A3 og Seat Leon er oplagte konkurrenter sammen med Opel Astra, Citroën C4 og Ford Focus.

Udstyr

Der er naturligvis stor variation fra generation til generation. I den nuværende model får man blandt andet aircondition, kørecomputer, fartpilot og ikke mindst en 5 tommer touch-skærm. Hvis du er på udkig efter en ældre model, så kan du gøre et rigtig godt køb, hvis du kan finde en med ekstra meget udstyr, da det ofte taber en del i værdi. Generelt er VW Golf dog ikke billig på brugtbilsmarkedet, da den er eftertragtet, men det betyder så også bare, at du kan få en fornuftig pris, når den skal sælges videre.

Køb brugt VW Golf

Når du skal købe bil, så kan du med fordel kigge på brugte biler. Langt størstedelen af brugte biler er i ufatteligt god stand, og det kan være svært at mærke forskel på brugte og nye modeller. Du kan f.eks. overveje at købe en brugt Volkswagen Golf her hos Biltorvet. Denne lækre bil giver dig et væld af lækre funktioner samt et lækkert interiør og eksteriør. VW Golf er ikke bare flot at se på, den er også lækker at køre i. Modellen ser godt ud på vejene og derhjemme i kraft af sit stilrene og moderne design. VW Golf fås desuden i flere forskellige farver. Dette er også en meget kraftig bil, der går fra 0-100 på ca. 10-12 sekunder.

Uanset om du er vant til at have travlt om morgenen, eller om du har god tid til at nyde køreturen, så vil en Volkswagen Golf uden tvivl forbedre din køreoplevelse. Den er nemlig spækket med mange lækre features, som kan forbedre din dag. Dette gælder bl.a. for flere af Golf-modellerne; nye såvel som ældre.


En lækker bil til både korte og lange køreture

Hvis du er en af dem, der gerne vil have lidt ekstra benplads i bilen, eller hvis du bare nyder, når din bil har det ekstra luksus, så kan du med fordel kigge på en brugt VW Golf. Bilen er nemlig udstyret med bl.a.:

• Stort interiør med masser af benplads og rummelige proportioner

• Ergonomiske sæder i lækkert materiale

• Stort og rummeligt bagagerum til alverdens tasker, kufferter eller anden bagage

• Konsol i midten af bilen, som er vinklet mod føreren for nemmere adgang og synlighed

• Mulighed for Bluetooth-forbindelser samt håndholdt mobil, hvis du ønsker at modtage eller foretage opkald under køreturen

• Hvid belysning på alle knapper, så disse er synlige selv tidligt om morgenen eller i de sene nattetimer

Foruden disse lækre detaljer er VW Golf også udstyret med smarte funktioner såsom automatisk parkeringssystem, ”lane assist”, udkørselsassistent, fjernlysassistent, adaptiv fartpilot og meget, meget mere. Du har altså muligheden for at få hjælp til at forbedre din køreoplevelse på alle områder i en brugt VW Golf.


Brugt VW Golf kan køre lydløst

Når du skal kigge på en brugt bil, så skal du også huske at kigge på prisen. Du kan nemlig få en god pris på en brugt VW Golf. Du kan vælge mellem flere forskellige Golf-modeller, der bruger både el og benzin som brændstof. Der er fordele ved begge typer. Heriblandt kan det nævnes, at de elektriske modeller kører mere lydløst og langt pr. opladning. Dog er det ikke alle steder, der tillader opladning af el-biler. Ønsker du en mere traditionel biltype, så kan du også vælge en brugt VW Golf, der kører på benzin.

Hvis du er på udkig efter en god køreoplevelse i dagligdagen, så kan du altså med fordel kigge på en brugt VW Golf. Hos Biltorvet.dk finder du bl.a. brugte Volkswagen Golf til salg, så du kan få en lækker bil, som kan opfylde netop dine forventninger.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Volkswagen Golf", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Volkswagen Golf", "author": { "@type": "Person", "name": "Sabrina F." }, "datePublished": "2019-05-10", "reviewBody": "Købte min Golf her - ingen problemer og let at finde rundt", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..