45.107 biler

Læs mere om VW Golf her

VW Golf
Nyhed

Ny Golf fejrer 50 år med lys i logo

Der skal lys i lagkagen, når man fejrer 50 år, som den gode gamle Golf gør det i år. VW fejrer det med helt ny Golf, som er første model fra folkevogn med lys i bogstaverne foran. Den kan også andre ting – fx har den fået ledning og kan køre 100 kilometer på ren eldrift og så har den fået nye smarte lygter.

Læs nu
VW Golf
Nyhed

FDM – sommerdæk dumper på stribe

FDM fejrer 50 års jubilæum med at teste sommerdæk, alligevel står det skidt til. Ud af 50 testede dæk, anbefaler de kun 10. Bliv klogere her.

Læs nu

Oplev den populære VW Golf på biltorvet.dk

VW Golf er en ikonisk model fra den tyske bilproducent Volkswagen. Den første generation af VW Golf blev lanceret i 1974, og siden da har den været en af de mest populære biler på verdensplan.  VW Golf-serien er kendt for sin pålidelighed, alsidighed og komfort.

VW Golf fås i forskellige varianter, herunder 3-dørs og 5-dørs hatchbacks som eksempelvis Golf GTI. Golf fås også som stationcar, cabriolet og den elektriske e-Golf. VW Golf har gennemgået flere opdateringer og generationsskift i løbet af årene og har altid været i front med teknologier og sikkerhedsfunktioner.

Find den perfekte VW Golf til dig hos Biltorvet 

Når du overvejer at investere i en bil, kan det være en stor fordel at undersøge markedet for brugte biler. Mange brugte biler fremstår i enestående stand, og modellerne på biltorvet.dk er ingen undtagelse. 

I udvalget af VW Golf-modeller på biltorvet.dk, kan du vælge ud fra attraktive funktioner, indbydende interiør og elegant design. VW Golf er ikke kun en fryd for øjet, men også en fornøjelse at køre i. Uanset hvilke kørselsbehov du har, kan du trygt regne med, at VW Golf vil give dig en fantastisk køreoplevelse hver eneste gang. Bilen er fyldt med mange fantastiske funktioner, som kan gøre din dag bedre. Dette gælder for flere af Golf-modellerne – både de nye og de ældre.

Udforsk de forskellige VW Golf-varianter hos Biltorvet

Volkswagen Golf-serien omfatter flere forskellige varianter, hver med deres egne styrker. Herunder kan du læse mere om nogle af de mest populære varianter af den populære model.

Golf (standardmodellen): Standardvarianten af Golf er især kendt for sin alsidighed. Den er ideel til dig, der har brug for en effektiv bil til dagligdagen. Golf tilbyder en god balance mellem ydeevne og brændstofeffektivitet og er kort sagt en bil, der kan opfylde de fleste behov. VW Golf er en af de mest populære med dens fleksibilitet og allround plads.

Golf R: Golf R tilbyder den højeste ydeevne. Med firehjulstræk og en endnu kraftigere motor end GTI, er Golf R designet til de mest krævende bilentusiaster. Den er ideel til dig, der søger den optimale køreoplevelse kombineret med avanceret teknologi.

e-Golf: e-Golf er den elektriske version af Golf. Den tilbyder stille og emissionsfri kørsel og er ideel til bykørsel. Den passer godt til daglig pendling og korte ture.

Golf Variant: Golf Variant er en stationcar-version af Golf, der tilbyder mere bagagerumsplads og fleksibilitet. Den er ideel for familier eller dem, der har brug for ekstra plads til bagage eller udstyr.

Læs også om den nye golf, der fejrer 50 år med lys i logo .

Køb din Volkswagen Golf hos Biltorvet

Der er mange gode grunde til at overveje at købe din næste Volkswagen Golf hos biltorvet.dk. Uanset om du er på udkig efter en helt ny e-Golf eller overvejer en brugt VW Golf V, kan du altid regne med os hos biltorvet.dk for en pålidelig og sikker handel. Med vores brede sortiment af bilmodeller er der gode chancer for, at du vil finde en brugt Volkswagen Golf, der opfylder alle dine behov og ønsker.

VW Golf-modeller kan komme med en række attraktivt tilbehør og funktioner for at forbedre din køreoplevelse. Blandt dette tilbehør finder du:

  • Adaptiv fartpilot
  • Android auto eller apple carPlay: 
  • Fjernlysassistent
  • Lane assist
  • Front assist 
  • Touch skærm 
  • Digital cockpit pro
  • Adaptiv undervogn

Derfor skal din næste din Golf være fra Biltorvet

Biltorvet.dk er din samarbejdspartner i jagten på din næste bil. Uanset om du er på udkig efter en spritny bil eller en velholdt brugt model, tilbyder vi et imponerende udvalg af køretøjer.

For at gøre din biljagt lettere og mere effektiv, tilbyder vi vores smarte bilguide . Dette værktøj guider dig igennem beslutningsprocessen, uanset om du prioriterer plads, hastighed, eller har andre særlige ønsker til din bil. Med bilguiden kan du nemt tage højde for dine daglige kørselsvaner og vælge en golf, der passer perfekt til din livsstil.

 

Ofte stillede spørgsmål om VW Golf

Hvad er VW Golf kendt for?

Navnet 'Volkswagen' oversættes til 'Folkevogn', fordi mærket henvender sig til alle klasser. VW-koncernen har lanceret mange ikoniske modeller, og VW Golf er en af dem. VW Golf er kendt for sin raffinerede køreoplevelse, overbevisende sikkerhedsfunktioner, moderne interiør og eksteriør samt værdi for pengene.

Hvad står GTI for?

GTI står for Grand Touring Injection. Volkswagen bruger det for sit direkte brændstofindsprøjtningssystem. For over 40 år siden blev GTI-teknologien første gang anvendt i Volkswagen Golf GTI fra 1976. På farten mærker du tydelig forskel, da GTI-modellen typisk har en højere topfart på hele 250 km/t sammenlignet med standardmodellens 210 km/t.

Hvor mange km kan en VW Golf køre?

Generelt er de store komponenter ‘sat til’ til at holde til omkring 400.000 km. Men selvom du måske skal udskifte nogle store komponenter i de næste par år, bør motorens topstykke, blok og ventilmekanisme være fine, så længe de er blevet korrekt serviceret.

Indlæser..