VW e-Up! High Up! 139.899 kr.

VW up

VW

Info

VW Up er et hit. Volkwagens mindste har taget Danmark med storm siden introduktionen tilbage i 2011, hvor todørs versionen blev sat til salg, og i begyndelsen af 2012 kom den så med fire døre. VW Up blev i 2013 kåret til årets bil i Danmark, en titel den dog måtte dele med Seat Mii og Skoda Citigo, der nærmest er identiske med VW Up.

Formlen for den store succes har været lavt brændstofforbrug, høj kvalitet og lav købspris. Dermed ikke sagt at VW Up er billig i forhold til konkurrenterne, tværtimod, men VW’s gode ry og den høje kvalitet har sikret den en plads helt fremme. På motorsiden er udvalget begrænset, da VW Up kun fås med en trecylindret enliters motor, der yder mellem 60-75 hestekræfter. Speedometret får du ikke presset over de 170 km/t,og bagagerummet kan ikke indeholde mere end tre kasser cocio, men det er heller ikke derfor, man skal købe en VW Up.

Det skal du blandt andet for dens fine køreegenskaber og hensyn til miljøet. Med BlueMotion teknologien kan den tilbagelægge hele 24,4 km/l. Den store popularitet har også resulteret i et stort udvalg på brugtbilsmarkedet, hvor priserne faktisk er ganske høje. Det skyldes helt klart, at efterspørgelsen er der, så du kan godt regne med, at få en god pris, hvis du vil sælge din VW Up igen. Det er dog en god ide at have øje for, hvorvidt den er blevet undervognsbehandlet, da der har været en tendens til rust, specielt ved bagskærmene. Ellers er der ikke så meget at sige omkring VW Up, der er blevet så populær, som den er, da den holder høj kvalitet, og det skinner også igennem på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

Peugeot 107, Suzuki Alto, Fiat Panda og Renault Twingo er de primære konkurrenter

Udstyr

VW Up er generelt yderst veludrustet, og man får masser af udstyr, der normalt ikke findes i en bil af denne størrelse. I basismodellen Take Up får man blandt andet bremseassistance, elruder og halogenlygter. Og i topmodellen får, man udstyr, der normalt gør sig i biler i et helt andet segment, eksempelvis fartpilot, parkeringssensor og multifunktionsanlæg.


icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev