45.615 biler

Læs mere om VW up her

VW up
Nyhed

FDM i skarp kritik af storsælgende Volkswagen

FDM er ikke tilfreds med Volkswagen-koncernens sparerunde på mikrobilerne Up, Citigo og Mii. Nødbremsen, som tidligere har været standard, er nu sparet væk, og det koster i Euro NCAP-testen.

Læs nu

VW Up er et hit. Volkwagens mindste har taget Danmark med storm siden introduktionen tilbage i 2011, hvor todørs versionen blev sat til salg, og i begyndelsen af 2012 kom den så med fire døre. VW Up blev i 2013 kåret til årets bil i Danmark, en titel den dog måtte dele med Seat Mii og Skoda Citigo, der nærmest er identiske med VW Up.

Formlen for den store succes har været lavt brændstofforbrug, høj kvalitet og lav købspris. Dermed ikke sagt at VW Up er billig i forhold til konkurrenterne, tværtimod, men VW’s gode ry og den høje kvalitet har sikret den en plads helt fremme. På motorsiden er udvalget begrænset, da VW Up kun fås med en trecylindret enliters motor, der yder mellem 60-75 hestekræfter. Speedometret får du ikke presset over de 170 km/t,og bagagerummet kan ikke indeholde mere end tre kasser cocio, men det er heller ikke derfor, man skal købe en VW Up.

Det skal du blandt andet for dens fine køreegenskaber og hensyn til miljøet. Med BlueMotion teknologien kan den tilbagelægge hele 24,4 km/l. Den store popularitet har også resulteret i et stort udvalg på brugtbilsmarkedet, hvor priserne faktisk er ganske høje. Det skyldes helt klart, at efterspørgelsen er der, så du kan godt regne med, at få en god pris, hvis du vil sælge din VW Up igen. Det er dog en god ide at have øje for, hvorvidt den er blevet undervognsbehandlet, da der har været en tendens til rust, specielt ved bagskærmene. Ellers er der ikke så meget at sige omkring VW Up, der er blevet så populær, som den er, da den holder høj kvalitet, og det skinner også igennem på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

Peugeot 107, Suzuki Alto, Fiat Panda og Renault Twingo er de primære konkurrenter

Udstyr

VW Up er generelt yderst veludrustet, og man får masser af udstyr, der normalt ikke findes i en bil af denne størrelse. I basismodellen Take Up får man blandt andet bremseassistance, elruder og halogenlygter. Og i topmodellen får, man udstyr, der normalt gør sig i biler i et helt andet segment, eksempelvis fartpilot, parkeringssensor og multifunktionsanlæg.

Køb brugt VW Up!

Lavt forbrug af brændstof. Lav købspris. God kvalitet. Dette er bare nogle af de egenskaber, der har gjort VW Up! til en utroligt populær model herhjemme i Danmark. Denne lille bybil så dagens lys for første gang i 2011, og i 2012 kom storebroren med fire døre. Volkswagen Up! har i mange år været en populær model blandt danskerne, og det er med god grund. Denne bybil er nemlig både praktisk og flot designet. Den er kompakt og klassisk i sit design. Den formår dog stadig at se moderne ud, og du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten, for denne bil kan også sagtens klare enhver opgave, som du skal have løst. Mangler du en ny bil, så kan du med fordel kigge efter en Volkswagen Up! til salg, f.eks. hos Biltorvet.dk. Så kan du være sikker på, at du får en god pris på en VW Up!


Små bybiler gør det godt i Danmark

I Danmark har vi, i modsætning til amerikanerne, ikke den store trang til at købe større og tungere biler hele tiden. Her er mangfoldigheden i højsædet, og bybiler nyder også godt af opmærksomheden. Volkswagen Up! er et godt eksempel på en bil, der klarer sig godt i Danmark. Dette skyldes bl.a., at denne biltype har mange fordele.

Først og fremmest er Volkswagen Up! en lille bybil, der gør den fordelagtig på flere områder. Den er lille i størrelsen, hvilket også betyder, at den er let at komme frem i, og at parkere. Derudover egner den sig utroligt godt til par eller singler, der bor i byen, da den ikke fylder ret meget. VW Up! er derudover en meget økonomisk bil, da den bl.a. har et meget lavt forbrug af brændstof. Du skal derfor ikke tanke bilen ofte, hvilket kan spare dig for mange penge på sigt. Bilen egner sig dog ikke til høje hastigheder, og du får den ikke over 170 km/t, men det er langt de færreste, der har behov for dette. Til gengæld kører de fleste Up! langt på literen, faktisk op til 24km/l.


Praktisk anlagt city-bil

Ved køb af brugt VW Up! kan du også anskaffe dig en bil med mange smarte funktioner. For selvom bilen er lille i størrelse, så har den mange gode features. Heriblandt kan nævnes det multifunktionelle rat, som følger med i samtlige af pakkerne til Up!-modellerne. Rattet giver dig mulighed for at styre flere ting, uden at dine hænder forlader rattet. På denne måde kan du være sikker på, at du stadig har overblik og kontrol over bilen, selvom du er ved at skifte radiostation eller modtage et opkald.

Volkswagen Up! kan også anvendes om vinteren uden problemer, da selv basispakken indeholder el-ruder, som hurtigt varmes op og giver frit udsyn. Derudover medfølger også bremseassistance samt halogenlygter. I de dyrere pakker får du mere avanceret udstyr såsom parkeringssensor, så du kan få hjælp til at parkere bilen på selv de smalleste steder. Her medfølger også multifunktionsanlæg samt fartpilot, så du er sikker på, at din køretur bliver meget bedre.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Volkswagen up", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Volkswagen up", "author": { "@type": "Person", "name": "Fie Olsen" }, "datePublished": "2019-07-10", "reviewBody": "Den bedste hjemmeside til at finde brugte biler", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..