45.111 biler

Læs mere om VW Transporter her

VW Transporter
Nyhed

Ny Transporter T6

Transporter er bedre udstyret end nogensinde og standard udstyret omfatter blandt andet parkeringsvarmer, Radio Composition Colour, opvarmeligt førersæde, dæktrykskontrol, parkeringssensorer bag, fartpilot, klapbart aflæggerum i passagersiden og Climatic-aircondition.

Læs nu
VW Transporter
Nyhed

Ny Transporter klar til august

Transporter introduceres med en serie af nye TDI-motorer kaldet for ’EA288 Nutz’. Motorerne er udviklet specifikt til erhvervsbiler med de høje krav til pålidelighed og soliditet, der følger med i den funktion. TDI-motorerne har fået nyt topstykke med et anderledes ventilarrangement, og de fire motorer, der alle er på 1.968 cm3, yder henholdsvis 84, 102, 150 og 204 hk. De to benzinmotorer har ligeledes 2-liters slagvolumen og yder henholdsvis 150 og 204 hk.

Læs nu

VW Transporter kan i år, 2015, fejre semirund fødselsdag. Her er det nemlig 65 år siden, at den for første gang blev sat i produktion på fabrikken i Wolfsburg. Der er sket meget med VW Transporter igennem de mange år, fra at være en populær bus med plads til ni personer, som var højt elsket af hippiebevægelsen i 1960’erne til idag primært at være en populær bil for håndværkere, enten som en kombi med sæder bagi, eller med et stort lastrum med plads til udstyr.

Den nuværende version er et facelift af versionen fra 2004, og faceliftet blev præsenteret i 2009. Det blev så stor en succes, at VW Transporter i 2010 blev kåret til årets varebil i Danmark. En del af succesen skyldes blandt andet, at man for første gang kan kombinere de nye commonrail dieselmotorer med DSG gearkassen, hvilket er lig med højere komfort og lavere forbrug. Så på brugtbilsmarkedet vil det give gode mening at holde øje med, hvorvidt din VW Transporter er årgang 2009 eller nyere, og hvorvidt den har denne kombination.

Konkurrenter

Mercedes-Benz Vito, Renault Trafic og Toyota Hiace

Udstyr

Som det også gør sig gældende med personbiler fra VW, så er der godt med udstyr. Det gør sig også gældende med VW Transporter, der blandt andet byder på varmedæmpende ruder, masser af aflægninsplads og elbagrude.Indlæser..