47.683 biler

Læs mere om VW ID.4 her

VW ID.4
Nyhed

ID. Buzz charmerer sig til Årets Bil 2023

Årets Bil 2023 var mere tæt end nogensinde - kun et enkelt point adskilte vinderen og andenpladsen. ID. Buzz vandt, men du kan også læse, hvorfor Biltorvet gerne havde set en anden vinder.

Læs nu
VW ID.4
Nyhed

Elektrisk Folkevogn til terrænentusiaster

Volkswagen har skabt et koncept, der får en almindelig ID.4 til at ligne en kontormus i hjemmesko. ID. Extreme er optimeret på alle parametre, så den kan komme helt ud i skoven.

Læs nu

Køb Volkswagen ID.4 brugt

Volkswagen annoncerede tilbage i 2020 deres nyeste elektriske Volkswagen ID.4 SUV, der har været en game changer for bilindustrien. VW ID.4 har en rækkevidde på op til 531 kilometer på en enkelt opladning, hvilket gør den til en af de mest effektive SUV'er på markedet. Den kommer også med et væld af højteknologiske funktioner, herunder autonome kørefunktioner og et infotainment system, der kan styres med stemmekommandoer.
 

Udover den lange rækkevidde, så kan bilen desuden oplades til 80 % på kun 30 minutter. ID.4 er en del af Volkswagens engagement i elbiler og deres mål om at 50 % af deres salg skal være elbiler inden 2030. VW ID.4 er også fyldt med funktioner, der gør den til et godt valg for familier, herunder masser af bagagerum og avancerede sikkerhedsfunktioner.
 

Volkswagen er af virkelig god kvalitet, og det gør at man sagtens kan sælge Volkswagen ID.4 som brugt bil, da den holder sig godt kørende i rigtig mange år.

En lækker SUV med et lækkert design

Selvom det er en SUV, så kan den meget nemt vende rundt på byens trange steder, og det kommer særligt byboere til glæde, der ofte skal klemme sig ind på en lille p-plads eller lave en u-vending på snævre gader.
 

Designet gør bilen utrolig attraktiv, og der er mulighed for en masse lækkert ekstraudstyr såsom større stålfælge og en tagræling hvis man har meget bagage. Der er også mulighed for at tilpasse bilens forskellige lysindstillinger. Foran og bagpå bilen er der selvfølgelig det allernyeste Volkswagen logo.
 

Udover det lækre design, så har vi altså at gøre med en stor bil, hvilket også kan ses i bagagerummet. Her er der et bagagerum på 543 liter, men hvis man lægger sæderne ned, kan det blive til 1.575 liter i rummeligheden. Der er altså god plads til alt det, som du gerne vil have med dig i bilen. I VW ID.4’s bagagerum er der god plads til at have det hele med. 
 

Opladning af Volkswagen ID.4

Nøglen til en fed og kvalitetsbevidst elbil er i den grad, at den er nem og let at oplade, og det er en Volkswagen ID.4 helt bestemt! Bilen kan oplades til 80 % på kun 30 minutter, og det betyder, at du hurtigt kan komme tilbage på vejen efter et hurtigt pitstop.  Der findes efterhånden en hel del ladestandere rundt omkring i både Danmark og Europa, og gennem Volkswagen selv kan man købe abonnementer og nemt få et overblik over, hvor og hvordan man kan lade sin bil op. 
 

Det er ofte på farten, at problemet med manglende strøm opstår, og der har man som ejer af en Volkswagen ID.4 rig mulighed for at finde en ladestander, der passer til. Bagerst i det rummelige bagagerum kan man finde det ladekabel, som man skal bruge til den pågældende stander. Hvis du har mulighed for at sætte en stander op foran dit hus eller tæt på din lejlighed, kan det også være en god ide. Så kan du nemt lade den op om natten, og så er den klar dagen efter til at køre dig langt væk.

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Volkswagen.

Hvornår kommer ID.4 til Danmark?

Volkswagen ID.4 kom til salg i løbet af 2021, og den blev hurtigt populær blandt personer, der ønskede sig en rummelig og lækker elbil med lang rækkevidde.
 

Hvad koster VW ID.4?

Når man ser en Volkswagen ID.4 til salg, så koster den 384.000 kroner fra nypris af, men hvis du køber VW ID.4 som brugt bil, så kan du få den til lidt mindre penge.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvornår kommer ID.4 til Danmark?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Volkswagen ID.4 kom til salg i løbet af 2021, og den blev hurtigt populær blandt personer, der ønskede sig en rummelig og lækker elbil med lang rækkevidde."}},{"@type":"Question","name":"Hvad koster VW ID.4?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Når man ser en Volkswagen ID.4 til salg, så koster den 384.000 kroner fra nypris af, men hvis du køber VW ID.4 som brugt bil, så kan du få den til lidt mindre penge."}}]}
Indlæser..