45.447 biler

Læs mere om VW Arteon her

VW Arteon
Anmeldelse

Fint skal det være – Volkswagen Arteon

Volkswagen Arteon ligner en million, men en kedelig motor, træls gearkasse og hård undervogn kan ikke opveje et højt udstyrsniveau, skarpt design og lækker kabine.

Læs nu

VW Arteon som Hatchback og Stationcar

VW Arteon blev lanceret i 2017 som en god bil i den øvre del af luksusskalaen. Du finder Arteon i flere modeller og versioner. Den primære forskel i størrelsen er, at den både findes som en hatchback i Arteon og Arteon R og så findes den som VW Arteon Shooting Brake, hvilket er en 

VW Arteon Stationcar som er en lang og lav udgave, og som selvsagt har god plads til familie eller andet pladskrævende, der måtte være i dit liv. VW Arteon bagagerum liter ligger på 563 til 565 liter alt efter model, og du kan nå helt op på 1.557 til 1.632 liter, hvis du lægger bagsæderne ned. 

VW Arteon fås både som benzin-, diesel og som plug-in hybrid. VW Arteon fås selvfølgelig i flere forskellige udstyrsmodeller og med forskellige udtryk. Herunder VW Arteon R Line, hvor VW Arteon R versionerne generelt har et mere sportsligt design især på fronten, hvor fx kølergrillen i sin flotte højglans sort, som er forbeholdt R-modeller, medvirker til bilens elegance og stil og leder tankerne hen på komfort og fart. Med VW Arteon Shooting Brake kan du få plads til alt det praktiske, samtidig med at du (altså din bil) ser smart, sporty og lækker ud!

Vælg din VW Arteon som eHybrid

VW Arteon eHybrid er plug-in-hybridbil som dermed er den moderne udgave. Både VW Arteon og VW Arteon Shooting Brake fås som eHybrid. Den er udstyret med et lille batteri på 9 kWh, men som alligevel kan sende dig ud på en tur på mellem 56-61 km på ren el, når den er ladet fuldt op. Samspillet mellem forbrændingsmotoren og elmotoren medvirker til at du gennem hele din køretur udnytter kørslen på el mest hensigtsmæssigt. VW Arteon eHybrid fås både med benzin- og dieselmotor.  

Du finder din brugte VW Arteon til salg på Biltorvet 

På Biltorvet har vi gjort brugtbilshandel nemt for dig. Vi har en platform, hvor forhandlere og privatpersoner kan oprette annoncer med de biler de har til salg. Du finder dermed også et stort udbud af VW Arteon til salg på Biltorvet. Du kan sortere dine søgeresultater efter forskellige faktorer og dermed finde den helt rigtige VW Arteon pris. De fleste annoncer er med brugte biler, men du kan også finde fabriksnye biler samt gode tilbud på VW Arteon leasingaftaler.

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring VW Arteon.

Findes VW Arteon som hybrid?

Ja, VW Arteon findes både med diesel- og benzinmotor og også med hybridteknologi. Nærmere bestemt en plug-in hybrid, hvor du har ca. 60 km på ren el. 

Hvilke modeller fås VW Arteon i?

Arteon fås i to modeller: Arteon, hvorunder du også finder Arteon R og så Arteon Shooting Brake, hvorunder du også finder en R-version. 

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Findes VW Arteon som hybrid?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja, VW Arteon findes både med diesel- og benzinmotor og også med hybridteknologi. Nærmere bestemt en plug-in hybrid, hvor du har ca. 60 km på ren el. "}},{"@type":"Question","name":"Hvilke modeller fås VW Arteon i?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Arteon fås i to modeller: Arteon, hvorunder du også finder Arteon R og så Arteon Shooting Brake, hvorunder du også finder en R-version. "}}]}
Indlæser..