47.749 biler

Læs mere om VW Touran her

VW Touran
Nyhed

Vind stor julekurv

Find nissehuen, der er gemt på en af bilannoncerne på biltorvet.dk og vind flotte præmier. Læs her, hvordan du vinder.

Læs nu

Historien om VW Touran er langt hen ad vejen historien om en succes. Den har siden introduktionen tilbage i 2003 hørt til blandt de mere populære familiebiler i Danmark. Det skyldes ikke mindst den gode kombination af lavt brændstofforbrug og gode pladsforhold, samt et højt sikkerhedsniveau, da VW Touran scorede topkarakter i Euro NCAP crashtest.

Den kompakte MPV’er med plads til fem, eller syv, hvis man fik monteret to ekstra sæder, fik et facelift i 2006. Et større facelift i 2006 skruede yderligere op for populariteten, da det blandt andet bød på en ny benzinmotor. En motor der kombinerede tre kendte teknikker, nemlig kompressor, direkte indsprøjtning og turbolader. Det skruede ned for forbruget men op for ydeevnen, og motoren blev et kæmpe hit i VW Touran. Derfor finder du også et stort udvalg af netop denne version på brugtbilsmarkedet.

En glimrende bil, som der er stor efterspørgelse på, og derfor er prisniveauet også rigtig højt. Det betyder dog også, at pristabet ved et eventuelt videresalg vil være forholdsvis lavt, så derfor kan en VW Touran være en rigtig fornuftig investering. Især hvis der er tale om en version efter 2008, hvor de fleste er udstyret med syv siddepladser. Der er dog en smule maluært i succeshistorien omkring VW Touran, for netop den populære version med den lille 1,4 liters benzinmotor er kendt for, at motoren med tiden begynder at gå ujævnt i tomgang og motorlampen begynder at lyse. Desuden bør man kigge efter en udgave, der har fået ekstra rustbeskyttelse.

Konkurrenter

toyota verso, Seat Altea, og Honda FR-V

Udstyr

Stratline, Comfortline og Highline er de tre udstyrsniveauer, du finder i VW Touran. Generelt er udstyrsniveauet højt og i startpakken får du blandt andet fartpilot, kørecomputer og aircondition. Går du et niveau op på byder VW Touran blandt andet også på regnsensor, klapbord og komfortsæder. Hvis du vil have fuldautomatisk aircondition, multifunktionsrat i læder og sportssæder, så skal du til gengæld kigger efter en udgave med Highline udstyrspakken.

Køb brugt VW Touran

Du kender det sikkert. Den gamle bil er stået af, og det er på tide at finde en ny. Måske venter I en familieforøgelse derhjemme og har brug for noget større? Eller måske mangler I bare en bil, som I kan køre på tur eller ferie i med hele familien? I så fald kan du med fordel købe en brugt VW Touran. Herhjemme i Danmark kan vi hos Biltorvet.dk give dig en god pris på en brugt VW Touran.

En Volkswagen Touran har flere gode fordele, der gør den ekstremt god til især børnefamilier, der har flere behov. Derudover ser VW Touran også godt ud, og den er designet i et stilrent og moderne look. Modellen fås også i en mere sporty udgave ved navn R-line, såfremt du foretrækker denne slags look. Nu er det slut med store stationcars. Du kan i stedet få en smart og funktionel Volkswagen Touran hos Biltorvet.dk.


Fordelene ved at køre en MPV

En VW Touran figurerer under den kategori af biler, som kaldes MPV. Dette står for Multi Purpose Vehicle, og det referer altså til en bil, der kan klare en masse forskellige opgaver. VW Touran kaldes for en MPV, fordi den mest af alt minder om en blanding af en stationcar og en lille bus. Der er flere gode fordele ved at køre i denne type bil:

• God rummelighed – en MPV har ofte masser af plads, hvilket egner sig godt til større familier, som har behov for plads til tasker, kufferter, sportsudstyr eller noget helt andet.

• Plads til køreferie – en MPV såsom VW Touran giver dig også gode muligheder for at køre på ferie. Dette er en billigere måde at tage på ferie på, da I sparer flybilletten, også får I da også set noget flot natur på køreturen.

• Fleksibilitet og sikkerhed – en MPV kan fås i flere udgaver, og du har mulighed for at udvide antallet af sæder, så der kan sidde flere personer i bilen. Derudover er MPV’er nogle af de bedst beskyttede biler, da der er stor fokus på sikkerheden under produktionen.


Brugt VW Touran fås i flere udgaver

Når du er på udkig efter en god pris på en VW Touran, så er det vigtigt at huske på, at denne model kan fås i flere varianter. Som det er trenden hos mange Volkswagen modeller, så kan VW Touran også fås i Trendline, Comfortline og Highline. Disse variationer af VW Touran medfølger henholdsvis en stigning i både pris og ekstra udstyr. Derfor bør du også overveje, om du har behov for ekstra udstyr i form af f.eks. PreCrash-funktionen, der kan hjælpe med at mindske skaderne ved en eventuel ulykke, samt en Premium kørecomputer, der har mange gode og praktiske funktioner.

Den mere sporty udgave R-line har, foruden et sporty design, yderligere funktioner som f.eks. parkeringssensor, der hjælper dig med at parkere bilen nemt og sikkert. På denne måde kan du også undgå at lave skader på din eller andres biler.

Biltorvet
5 ud af 5 stjerner - 150 Stemmer


Indlæser..