46.898 biler

Læs mere om VW ID.3 her

Volkswagen ID.3: Fremtiden inden for elbiler

Volkswagen er et meget velkendt og respekteret bilfirma, der udelukkende fremstiller køretøjer af høj kvalitet. Tilbage i 2020 annoncerede de deres nye Volkswagen ID.3, og der er mange mennesker, der er meget begejstrede for den.

 

VW ID.3 er en ren elektrisk bil, der besidder en masse fantastiske funktioner, som gør det nemt at være bilejer. Volkswagen ID.3 har en rækkevidde på op til 550 kilometer, hvilket er meget højt for en elbil. Det er i sig selv en game changer for bilindustrien, og den har sat en masse ting i gang i markedet for elbiler.

 

Volkswagen har været et kendt navn i generationer, og det er der en god grund til. De laver kvalitetsbiler, der både er overkommelige og stilfulde. Nu er de ved at tage markedet for elbiler med storm med deres nye Volkswagen ID.3.

 

En Volkswagen ID.3 er en rummelig og stilfuld bil

Udover den lange rækkevidde så er bagagerummet i ID.3 også utroligt rummeligt, og selve bagagerummet kan rumme 385 liter. Hvis man vælger at slå sæderne ned, så kan bilen rumme hele 1.267 liter. Det gør bilen særligt oplagt for familier eller bare for folk, der i dagligdagen har brug for en meget rummelig bil.

 

Helt generelt er Volkswagen altid lig med kvalitet og godt design, og denne ID.3 er bestemt ingen undtagelse. Det er en utrolig flot og stilfuld bil, og det er et rigtig godt bud på en lille mellemklassebil. Udover at ID.3 er slank, stilfuld og effektiv, så har den bare alt, hvad man kan ønske sig af en elbil - og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten og designet.

 

Volkswagen ID.3 har en pris, der er ganske fornuftigt i forhold til andre dyrere elbiler. Nyprisen på en VW ID.3 er 275.000 kroner, hvilket desuden også er en god pris i forhold til, at det er en Volkswagen, der har meget høj grad af kvalitet. Du kan nemt lave et godt køb på VW ID.3, både hvis du leaser eller køber en brugt ID.3.

 

Hvordan oplader man en Volkswagen ID.3?

Volkswagen ID.3 er den perfekte bil for dem, der ønsker at reducere deres CO2-fodaftryk! I løbet af de sidste mange år, har der været en utrolig stor udvikling inden for elbiler, og hvordan de kan oplades. Hver uge dukker der masser af nye offentlige ladestandere op i Danmark, og rundt omkring i Europa findes der over 350.000 ladestandere, som man kan få adgang til, hvis man kommer på de kanter.

 

Herhjemme er det muligt at få sat en ladestander foran sit hus, så du hurtigt kan sætte din Volkswagen ID.3 til opladning. Det fungerer sådan, at man køber et abonnement til en ladestander-udbyder, og så kan man så lade sin bil ved alle de standere. Ved mange ladestandere er der allerede et kabel, som man kan bruge til opladning, men i nogle tilfælde skal man sætte sit eget til - det ladekabel kan du nemt have liggende i det rummelige bagagerum.

 

Officielt fra Volkswagens side fortæller de, at man kan lade sin Volkswagen ID.3 op til 300 kilometers kørsel på bare 30 minutter. Dog er det mere realistisk, at man på 30 minutter kan lade den op til 200 kilometers kørsel. Om det er 200 eller 300 kilometers kørsel giver stadig en meget hurtig opladning til dig, der gerne vil hurtigt afsted på landevejen.

 

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring Volkswagen.

 

Hvor lang rækkevidde har ID.3?

En Volkswagen ID.3 har en rækkevidde på mellem 390-550 km, og det er derfor en oplagt bil til dig, der gerne vil kunne køre forholdsvis langt i din bil.

Hvor stor bagagerum har ID.3?

Volkswagen ID.3 har et bagagerum, der rummer 385 liter. Dog hvis man ligger sæderne ned, så kan man få et bagagerum på hele 1.267 liter.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor lang rækkevidde har ID.3?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En Volkswagen ID.3 har en rækkevidde på mellem 390-550 km, og det er derfor en oplagt bil til dig, der gerne vil kunne køre forholdsvis langt i din bil."}},{"@type":"Question","name":"Hvor stor bagagerum har ID.3?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Volkswagen ID.3 har et bagagerum, der rummer 385 liter. Dog hvis man ligger sæderne ned, så kan man få et bagagerum på hele 1.267 liter."}}]}
Indlæser..