Gennem seks årtier har Transporter udviklet sig til at være blandt erhvervslivets foretrukne køretøjer. Sjette generation af Transporter er skabt med sans for, erhvervslivets behov og smag, når de skal vælge fremtidens varevogn. Skarpere design, innovative assistentsystemer, forbedret komfort og en ny generation af dieselmotorer med op til 15% lavere forbrug sikrer, at Transporter igen vil være helt i front.

Modelprogrammet for Transporter favner bredt og med sin alsidighed og fleksibilitet er det den ideelle partner til det daglige arbejde. 6. generation af Transporter tilbydes – ligesom forgængeren - med to akselafstande (3.000 og 3.400 mm) og tre taghøjder samt som ladvogn og med enkelt- og dobbeltkabine mandskabsvogn, så Transporter kan indrettes og opbygges til et utal af kørsels- og transportformål. Fælles for alle varianter er et nyt og raffineret design, der giver Transport et kraftfuldt og eksklusivt udtryk, især hvis den er udstyret med LED-forlygter (pris: 12.996 kr.), der giver bilen et karakteristisk look og fantastisk effektivt lys.

Inde bag rattet af den nye Transporter er der udsyn til et nydesignet stilrent instrumentbord. Funktionaliteten er yderligere optimeret med en klar instrumentering og en enkelt og overskuelig opbygning af midterkonsollen, der alt efter version rummer en ny generation af infotainmentsystemer med enten 5” eller 6,33” touchskærm. Det gør livet i en Transporter nemt og bekvemt, og for  9.990 kr. kan bilen udstyres med navigationsanlægget ”Discover Media” med App-connect og Carnet, der giver dig adgang til en række onlinetjenester samt betjene en række apps fra en smartphone.

Livet ombord i den nye Transporter er kun blevet mere nemt og bekvemt, det er også blevet mere sikkert med muligheden for tilkøb af en række nye innovative assistentsystemer så som Adaptiv fartpilot (Pris: 9.000 kr. Kun til EU6-motorer), der holder hastigheden og den dertil passende sikkerhedsafstand til forankørende, eller Frontassist med City Emergency Brake integreret, der automatisk bremser bilen ned, hvis føreren ikke er opmærksom på en forhindring forude.

En ny serie af 2,0-liters TDI-dieselmotorer (EU5),  ydende fra 84 til 180 hk, leverer suveræn motorkraft kombineret med lavt forbrug og pålidelighed. Alle motorerne - med undtagelse af 2,0 TDI med 84 hk – leveres også i en EU6-version, der har brændstofbesparende BlueMotion Technology som standardudstyr og som kører op til 16,9 km/l. Alt afhængig af motor er 5- eller 6-trins manuel gearkasse standard og som ekstraudstyr fås 140- og 180 hk-versionerne med 7-trins DSG-gear (pris: 18.099 kr.), der højner kørekomforten yderligere.

Transporter er bedre udstyret end nogensinde og standard udstyret omfatter blandt andet parkeringsvarmer, Radio Composition Colour, opvarmeligt førersæde, dæktrykskontrol, parkeringssensorer bag, fartpilot, klapbart aflæggerum i passagersiden og Climatic-aircondition.

Priserne for den nye Transporter begynder ved 210.995 kr. excl. moms for en 2,0 TDI med 84 hk, 221.895 kr. for en 102 hk, 237.995 kr. for en 140 hk og 260.995 kr. for en 180 hk. For EU-motorerne begynder priserne ved 247.990 kr. excl. moms for en 2,0 TDI 102 hk.