47.112 biler

Læs mere om BMW X6 her

Køb BMW X6 brugt

En BMW X6 er en stor SUV, som er baseret på samme platform, som den lidt mindre udgave, som er BMW X5. På trods af dette er de to biler dog langt fra identiske. 

BMW X6 blev første gang introduceret tilbage i 2008. På det tidspunkt vakte den, som en stor luksus SUV, en del opsigt. Dette skyldes blandt andet dens design, som man oftest enten hader eller elsker. Designmæssigt er den en blanding af en stor SUV og en meget mere sporty coupe. Netop denne kombination giver et bestemt et specielt udtryk og i 2008, da den kom på markedet var der ikke set noget lignende før. 

En BMW X6 kan fås med enten fire eller fem sæder, og den findes i seks forskellige motorvarianter. Tre af dem er dieselmotorer og de resterende tre er med benzinmotorer.

Kigger vi på benzinmotorerne, så er to af dem to liters og den sidste en 4,4 liters. De yder henholdsvis 306, 408 og intet mindre end 555 hestekræfter. Dieselmotorerne er alle tre liters og har henholdsvis 245, 306 og 381 hestekræfter.  

BMW X6 pris

Hvis vi skal kigge lidt på prisen på en BMW X6, så er der tale om en luksus SUV i den store ende, og derfor er det selvfølgelig også en bil i en høj prisklasse. 

Hvis du er på udkig efter brugte BMW X6 til salg, så er udvalget ikke overvældende, men der er alligevel tale om en bil, som har været på markedet i mere end 12 år og derfor er der også et udvalg på brugtvognsmarkedet. Det burde være muligt at finde en brugt BMW X6 til en fornuftig pris, og selvom det er en dyr bil, så er det en fornuftig investering. Dette skyldes blandt andet, at den holder prisen ret godt. Så hvis det er en luksus SUV, som du er på udkig efter, er det ikke nogen dum idé. 

Derudover er det også muligt at finde BMW X6 leasing modeller, hvilket også er en oplagt mulighed, når der er tale om en bil i en høj prisklasse. 

BMW X6 design & kørsel

BMW X6 har uden tvivl et helt unikt design, som er kombineret med fede sportslige egenskaber. 

BMX X6 har med sine 12 år på markedet været igennem nogle generationer, og derfor er der også lidt forskellighed i design og udstyr, alt efter hvilken årgang som du er på udkig efter. Men fælles er dog, at bilens udstyrs muligheder omfatter meget af det udstyr, som BMW tilbyder. De kan blandt andet fås med parkeringsassistent, som gør det muligt for bilen at parkere selv. Det kan derfor godt betale sige at kigge efter en brugt BMW X6 med noget udstyr, som gør køreoplevelsen endnu bedre. Størrelsesmæssigt er bilen, som nævnt, en stor SUV og den måler knap fem meter i længden, to meter i bredden samt ca. 1,7 meter i højden.

 

Køreoplevelsen i en BMW X6 er i top men afhænger naturligvis også af hvilken model og udstyrspakke, som du vælger. En mulighed er eksempelvis den 8-cylindrede benzinmotor med en topydelse på 530 hestekræfter og en fantastisk præcision grundet den adaptive M undervogn. Hvis du vælger BMW M Performance Parts, så får du mest muligt motorsports stil til en BMW X6. Der er i det hele taget rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på din BMW 6, da der findes forskellige udstyrspakker og mulighed for at bygge oven på, hvis det er det, som man har lyst til. Konkurrencemæssigt konkurrerer en BMW X6 med Volvo XC90, Audi Q7 og Mercedes-Benz M-klasse. 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt BMW X6", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt BMW X6", "author": { "@type": "Person", "name": "Niels Johansen" }, "datePublished": "2022-01-28", "reviewBody": "Køb brugt BMW X6", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..