54.978 biler

Læs mere om BMW X6 her

BMW X6 er den største SUV i BMWs modelkatalog. Den er baseret på samme platform som den lidt mindre BMW X5, men de to biler er langt fra identiske. BMW X6 blev introduceret tilbage i 2008, hvor den store luksus SUV vakte en del opsigt på grund af det særegne design, som man enten elsker eller hader. Blanding af en stor SUV og en meget mere sporty coupe giver et specielt udtryk, som ikke var set lignende, da den blev præsenteret tilbage i 2008.

BMW X6 kan købes med enten fire eller fem sæder, og der findes seks forskellige motorvarianter. Tre med diesel som drivkraft og tre med benzin. På dieselfronten er de alle tre treliters, og de yder henholdsvis 245, 306 og 381 hestekræfter. På benzinfronten er der to treliters, som yder 306 eller 408 hestekræfter, mens den mest kraftfulde er en 4,4 liters med hele 555 hestekræfter.

I og med der er tale om en luksusbil i det store SUV segment, så er der selvfølgelig også tale om en dyr bil, hvilket igen er ensbetydende med et begrænset udvalg på det danske brugtbilsmarked. Hvis man vælger at investere i en brugt BMW X6, så er man dog sikker på at få en bil med stor affektionsværdi, som helt sikkert vil vække opsigt, hvor den kommer frem. Den holder desuden også prisen fornuftigt, så det burde bestemt ikke være den dårligste investering, hvis man gerne vil have en luksus SUV.

Konkurrenter

Volvo XC90, Audi Q7 og Mercedes-Benz M-klasse er oplagte konkurrenter

Udstyr

Der er rig mulighed for at sætte sit eget personlige præg på sin BMW X6, men der findes også forskellige pakker, som man kan bygge ovenpå, hvis det er det, man vil. Design Pure Extravagance og M Sportspakke er de to navne på de to pakker.Indlæser..