47.687 biler

BMW 118i – en lækker luksusbil

Hvis du er faldet pladask for den lækre BMW 118i, så er du ikke den eneste. Bilen er rigtig populær, og det er en rigtig klassiker, når det kommer til BMW’s biler. Den er en del af den populære 1-serien, som du finder hos BMW. Den er faktisk den mindste i deres række af biler, men det gør den ikke mindre fantastisk at køre i. Designet er utrolig lækkert, og man er ikke i tvivl om, at det er en BMW, som man sidder i. Bilen kommer med en lang række forskelligt standardudstyr.

 

Det er muligt at købe en BMW 118i Sportline, hvor den har en masse lækkert udstyr. Vil du gerne have mere udstyr, så hedder modellerne BMW 120i M Sport og BMW M135i xDrive. Hvis du gerne vil have ekstra luksus og køreglæde, kan du købe en BMW 118i Cabriolet. Her har du muligheden for at nyde en køretur med vind i håret. Det giver en fantastisk følelse af frihed, selvom vejret i Danmark ikke altid er til at køre uden tag.

 

Køb din BMW 118i brugt

Der er forholdsvis mange BMW 118i til salg, så der er god mulighed for at købe en BMW 118i brugt. Det gode ved BMW er, at de producerer deres biler i utrolig høj kvalitet. Derfor kan du stadig få en lækker bil, selvom den har nogle kilometer med sig i bagagen. Selvfølgelig er en ny bil altid skønt og en luksus, men der er også mange penge at spare ved at købe en brugt BMW 118i. Hvis du ikke har noget imod, at nogen kørt bilen til for dig, så kan det være en god ide at købe en brugt bil. Hvad end du er på udkig efter en BMW 118i til salg eller måske ønsker at lease den, så kan du her hos Biltorvet finde flere forskellige BMW 118i. Det er altid en god ide, når du køber en brugt bil at have ekstraudstyr for øje. BWMs biler har typisk en del standardudstyr, men når du handler brugt, kan du være heldig at finde biler, hvor den tidligere ejere har købt lækkert ekstraudstyr, som du får med billigere.

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring BMW 118i

 

Hvilken type motor har BMW 118i?

En BMW 118i har en såkaldt TwinPower motor, der har en rigtig høj ydelse. Motoren har en ydeevne på 170 hk og dens omdrejninger ligger på 250 Nm ved 1500 o/min.

 

Hvilke standardudstyr er inkluderet i BMW 118i?

BMW har rigtig meget lækkert udstyr som standard i deres BMW 118i. Du får blandt andet en bil med klimaanlæg, midterarmlæn, i-drive, sædevarme, multifunktionslæderrat og meget mere.

 

Hvilken type brændstof økonomi har BMW 118i?

Den lækre BMW 118i har en ret imponerende brændstoføkonomi, da den kører forholdsvist langt på literen. Den gode brændstoføkonomi er med til at gøre, at motoren når sit fulde potentiale. {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvilken type motor har BMW 118i?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En BMW 118i har en såkaldt TwinPower motor, der har en rigtig høj ydelse. Motoren har en ydeevne på 170 hk og dens omdrejninger ligger på 250 Nm ved 1500 o/min."}},{"@type":"Question","name":"Hvilket standardudstyr er inkluderet i BMW 118i?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"BMW har rigtig meget lækkert udstyr som standard i deres BMW 118i. Du får blandt andet en bil med klimaanlæg, midterarmlæn, i-drive, sædevarme, multifunktionslæderrat og meget mere."}},{"@type":"Question","name":"Hvilken type brændstof økonomi har BMW 118i?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Den lækre BMW 118i har en ret imponerende brændstoføkonomi, da den kører forholdsvist langt på literen. Den gode brændstoføkonomi er med til at gøre, at motoren når sit fulde potentiale."}}]}

Indlæser..