50.231 biler

En kraftig BMW iX3

Med BMW iX3 får du en meget kraftig og virkelig lækker bil af mærket BMW. BMW er et mærke, der ligger i den dyre ende for en helt almindelig hverdags bil, men til gengæld får du noget for pengene. Prisen starter fra ca. 525.000 kroner, og her får du altså meget lækker bil for pengene. Er du stor fan af BMW og deres design, er denne bil et rigtig godt bud, hvis du gerne vil prøve en fed elbil af.

Køb din BMW iX3 brugt

Hvis du ikke har penge eller lyst til at købe en BMW iX3 fra ny, kan du købe din BMW iX3 brugt. Selvom du køber den brugt, er der stadig rig mulighed for at få en virkelig lækker bil, der kører som en drøm.

Bare fordi en bil er brugt, betyder det ikke, at det er en dårligere køreroplevelse. Hvis bilen er velholdt, kan du få en rigtig god brugt bil. Du kan finde mange BMW iX3 brugte eller BMW iX3 leasing, som du kan finde her på siden. 

Opladning af BMW iX3

Selvom BMW iX3 har en rækkevidde på op til 461 kilometer på én opladning, så skal den trods alt oplades en gang imellem. Når man ejer en elbil eller en hybridbil, skal opladningen være nem, så man ikke ender med at stå midt ude i ingenting uden strøm på bilen.

 

Dog er det super nemt at oplade med BMX Charging. Du har som BMW ejer mulighed for at tilgå en lang række ladestandere, der er placeret rundt omkring i hele Europa. Der er desuden også en lang række arbejdspladser, der efterhånden har sat ladestandere op på arbejdspladsen.

På den måde kan du både oplade din BMW iX3 på farten, og når du sidder på arbejdet. Som en ekstra bekvemmelighed kan du få installeret din helt egen ladestander i din carport. Så kan du også oplade nemt derhjemme, når bilen alligevel holder parkeret.

BMW iX3 har en imponerende rækkevidde

BMW iX3’s rækkevidde er helt op til 461 kilometer, hvilket er langt for en elbil. Grunden til at du kan køre så langt med den er, at BMW har en masse høje effektive konstruktioner, der bruger ganske lidt i strøm. Derfor bruger den mindre og kan køre længere. 

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring BMW iX3.

Hvad koster den nye BMW iX3?

Den nye BMW iX3 pris ligger fra ca. 525.000 kroner, men du kan få den for mindre, hvis du køber den brugt. Der er også den mulighed at lease en BMW iX3, så betaler du i mindre rater.

 

Hvor langt kører en BMW iX3 på en opladning?

En BMW iX3 kan køre op til 461 kilometer på en opladning, alt efter hvordan kørslen er. Bilen bruger 18,5 kWh/100 kilometer. 

 

Hvor produceres BMW iX3?

BMW iX3 bliver produceret i Kina, så det er faktisk den første BMW SUV, der bliver bygget i Kina. Bilen bliver dog, som altid, bygget i den høje BMW kvalitet.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster den nye BMW iX3?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Den nye BMW iX3 pris ligger fra ca. 525.000 kroner, men du kan få den for mindre, hvis du køber den brugt. Der er også den mulighed at lease en BMW iX3, så betaler du i mindre rater."}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører en BMW iX3 på en opladning?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En BMW iX3 kan køre op til 461 kilometer på en opladning, alt efter hvordan kørslen er. Bilen bruger 18,5 kWh/100 kilometer. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor produceres BMW iX3?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"BMW iX3 bliver produceret i Kina, så det er faktisk den første BMW SUV, der bliver bygget i Kina. Bilen bliver dog, som altid, bygget i den høje BMW kvalitet."}}]}
Indlæser..