54.641 biler

Læs mere om BMW i8 her

Tilbage til fremtiden - brugttest af BMW i8
Guide

Tilbage til fremtiden - brugttest af BMW i8

BMW i8 er ikke den oplagte brugtbil, men vil du have et alternativ til den klassiske Porsche 911, som tilmed har en grøn glorie, så kan du lige her få alle tips, til hvad du skal være opmærksom på ved i8.

Læs nu
Ny BMW i8 roadster!
Nyhed

Ny BMW i8 roadster!

Den helt nye BMW i8 Roadster og den opdaterede BMW i8 Coupé er klar til start. Begge modeller er plug-in-hybrid med BMW eDrive-teknologi. Der er verdenspremiere på Los Angeles Motor Show i december og lancering i maj 2018.

Læs nu

BMW I8 er en sjældenhed på de danske landeveje, og det er der en ganske simpel forklaring på – prisen. Den er nemlig høj, men vi har også med en helt særlig bil at gøre. BMW I8 er nemlig intet mindre end verdens første eldrevne sportsvogn, og den vakte stor opsigt, da den blev præsenteret tilbage i 2014, hvor den fik store roser for både design, køreegenskaber og teknologi.

BMW I8 er den anden model i BMW’s I serie, som indtil videre også inkluderer den lille BMW I3. BMW I8 er bygget i kulfiber og er udstyret med en turbobenzinmotor, elmotor og et lithium ion-batteri. Denne kombination giver også nogle præstationer, som man ikke tidligere har set for en sportsvogn. BMW I8 er således opgjort til at køre hele 47,6 km/l, og co2 udslippet er på blot 49 g/km, hvilket langt fra er normalt for en bil, som accelererer fra 0-100 km/t på blot 4,4 sekunder.

Ud over den imponerende teknologi, så kan BMW I8 også bryste sig af at være verdens første serieproduceret bil med laserforlygter, som er i stand til at lyse vejen op hele 600 meter frem.

Konkurrenter

Der er ingen umiddelbare konkurrenter, hvis det skal være en bil i samme prisklasse og med samme teknologi, men Audi R8 og Mercedes-Benz AMG 63 SL er mulige konkurrenter.

Udstyr

Automatisk klimaanlæg, regnsensor og indbygget navigationssystem er blot noget af standardudstyret, mens ting som blandt andet laserlys i forlygterne og DAB tuner er ekstraudstyr.Indlæser..