45.270 biler

Læs mere om BMW 520d her

BMW 520d
Guide

Tysk køreglæde - brugttest af BMW 520d

Er BMW 5-ser Touring den bedste familiebil i verden? Er det den bedste brugte bil? Vi gennemgår den tyske stationcar, så du bliver bedst klædt på til at købe den brugt.

Læs nu

Glæden ved en brugt BMW 520d


Når du først har prøvet at sidde i en brugt BMW 520d, så ved du, hvorfor andre er så glade for den. Bilen har masser af plads og gør, at du ikke behøver at føle dig indelukket eller klemt, når du kører lange ture. Ofte er de lavet med glatte, sorte farver omkring det indvendige displayboard, hvilket virkelig giver et indtryk af en kvalitetsbil.
En BMW 520d er en bil, der nærmest er lavet til at drøne Europa tynd med. Bilen giver enormt stor køreglæde. Køreglæden er selvfølgelig vigtig for, hvad det er, vi har lyst til, når det kommer til ferier og lignende. En bilferie gennem Syditalien kan lyde rigtig – rigtig – kedelig, hvis bilen I skal køre i, ikke engang er sjov at køre til Hamborg i.

Kvalitetsbil med flotte detaljer


Når du anskaffer dig din brugte BMW 520d, så ser du hurtigt, at du har med en kvalitetsbil at gøre. BMW 520 er lavet af kvalitetsmaterialer, der holder bilen kørende, selv når den runder mange kilometer. Du skal derfor ikke være nervøs, hvis bilen har kørt langt. Der er ingen tvivl om, at BMW 520d er lavet med BMW’s velkendte kvalitet. Med en BMW 520d får du altså:

- Slidstærk bil, der holder til lange ture
- Stilrent vidunder, der får hovederne til at dreje
- Hårdkogt køreglæde, også på lange ture

Derfor er der ingen grund til at være bekymret for, at en brugt BMW 520d ikke passer til dine behov.

Find din nye, brugte BMW 520d til salg


Hos Biltorvet er vi eksperter i BMW. Vi har haft salg af brugte BMW 520d længe og har efterhånden set, hvad det er, der gør den helt unik. Derfor får du også en god handel, der er sikret til at give dig meget glæde de næste mange år. Du har selvfølgelig fortjent en bil, der lever op til dine behov. Det er rigtig svært at komme uden om, at en brugt BMW 520d lever op til forventningerne. Muligvis lever den endda op til de behov, du ikke vidste, du havde.
Relateret BMW modeller:
BMW 320dBMW 320iBMW 520dBMW 530dBMW X1BMW X3BMW x5

Biltorvet har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.
{ "@context": "http://www.schema.org", "@type": "product", "brand": "BMW", "name": "BMW", "image": "https://picture.biltorvet.dk/article/f092b00f19d34112917d50e2a7da0129.jpg?aid=3312&width=1024&height=768&mode=crop&scale=both", "description": "Vi sælger alle BMW modeller " } { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt BMW 520d", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt BMW 520d", "author": { "@type": "Person", "name": "Mikkel Steffensen" }, "datePublished": "2019-12-18", "reviewBody": "Har altid været tilfreds med at handle her", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }


Salg af brugt BMW 520d


Har du nogensinde stået på parkeringspladsen, og forbi dig kom der kørende en bil, du bare ikke kunne få øjnene fra? En af de der biler, der lige er blevet pudset, og derfor reflekterer solen på den helt rigtige måde. Det kan være svært at få øjnene fra de biler, der efterlader et indtryk på. Det er ikke altid til at sige, hvad det er, der gør det. Nogle gange er det bare helheden af bilen, der giver et indtryk af stil. Hvis det er dig, der gerne vil prøve at eje sådan en bil, så skal du kigge på salg af en BMW 520d.
En brugt BMW 520d er en stilren bil, der kan give dig misundelige blikke, når du rammer vejene rundt omkring i landet. Bilen er selvfølgelig meget andet end bare flot. Det er også en bil med en hel del kræfter.
Indlæser..