47.737 biler

BMW 330E kan fås som benzin, diesel og hybrid

BMW har gjort det igen. De har lavet en yderst luksuriøs bil, der både kan køre på benzin, diesel og el. En BMW 330E Hybrid er et godt bud til dig, der er vild med det helt klassiske BMW design. Det er bilen til dig, der gerne vil prøve kræfter med en elbil, men som endnu ikke helt vil køre på 100% el.

 

BMW 300E Touring har den allernyeste plug-in teknologi, og bilen er spækket med en masse intelligente teknologier. Desuden er rækkevidden på BMW 330E ganske fornuftig. Bilen har en rækkevidde på 52-57 km pr. liter, når den kører på el. Den har også en tank på 40 liter til benzin eller diesel. BMW fortæller selv, at BMW 300E Drive har et forbrug på 62,5 til 71,4 km/liter.

Køb af brugt BMW 330E Touring

Helt generelt så er BMW et mærke af utrolig høj kvalitet, og det er også en bil, der holder sig rigtig godt i mange år. Derfor kan det være et godt bud, hvis du gerne vil købe en brugt bil. Selvom en BMW har kørt mange år på vejene, så vil det stadig være en rigtig god og stabil bil, når du køber den brugt.

 

Hvis du leder efter prisen på BMW 330E, så kan den svinge en smule, når der er tale om en brugt udgave. Det afhænger af, hvor velholdt bilen er, og hvor mange kilometer den har kørt. 

BMW sørger desuden for, at der findes mange lækre udstyrspakker til deres biler. De forskellige udstyrspakker kan også have en indflydelse på bilens pris. Du kan derfor gøre op med dig selv, hvad der er vigtigt af udstyr, samt hvor brugt bilen må være.

 

Leasing er desuden blevet meget populært de seneste par år, og du har også mulighed for at lease din BMW 330E. Du har både mulighed for at finde brugte BMW til salg og BMW, der kan leases på vores side.

Opladning af BMW 330E

Da BMW 330E er en hybrid bil, skal den også lades op en gang imellem. Hvor ofte du skal oplade den afhænger af, hvor langt du har kørt i din bil. Det afhænger også af, hvor meget du har brugt el, når du har kørt frem for benzin eller diesel.

 

Du har mulighed for at oplade din BMW 330E på farten ved offentlige ladestandere. Desuden kan du få sat din egen ladestander op derhjemme i garagen, hvis du har behov for det. 

BMW Charging giver dig adgang til en lang række ladestander rundt omkring i hele Europa. Det er derfor meget nemt at komme fra A til B og samtidig lade undervejs.

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring BMW 330E.

Hvor langt kører BMW 330E på literen?

Officielt set kører en BMW 330E mellem 62,5-72,5 km pr liter. Dette er, når bilen bruger en kombination af enten benzin og diesel kombineret med kørsel på el.

Hvor lang er en BMW 330E?

Det er en forholdsvis lang bil, den er hele 4,7 meter i længden. Desuden er den 1,8 meter i bredden.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører BMW 330E på literen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Officielt set kører en BMW 330E mellem 62,5-72,5 km pr liter. Dette er, når bilen bruger en kombination af enten benzin og diesel kombineret med kørsel på el."}},{"@type":"Question","name":"Hvor lang er en BMW 330E?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Det er en forholdsvis lang bil, den er hele 4,7 meter i længden. Desuden er den 1,8 meter i bredden.\n"}}]}
Indlæser..