54.979 biler

Læs mere om BMW M3 her

BMW M3 er en potent klassiker, som igennem mange år har været mange unge mænds våde bildrøm. Der er tale om topmodellen i BMW’s 3-serie, og den blev første gang præsenteret tilbage i 1986. Netop BMW M3 har også ofte været brugt som BMW’s bud på en baneracer, og den har utallige gange deltaget i blandt andet den tyske DTC serie, og den er den mest vindende bilmodel.

Der er altså tale om en hurtig bil, og det har der altid været. BMW M3 kan købes i tre forskellige karosseri varianter, nemlig som sedan, coupe og cabriolet. Når en BMW i 3-serien er udstyret med et M foran, så er det garant for, at det er det ypperste, som kommer fra Bayern. M inkluderer nemlig mere kraftfulde motorer, bedre styre- og bremsesystemer, letvægtskomponenter, et mere aerodynamisk design, samt forbedringer i forhold til interiør og eksteriør. Den nuværende generation af BMW M3 er den femte generation i løbet af de 30 år, der er blevet produceret BMW M3, men prisen har altid betydet, at den ikke er solgt i stort antal på det danske marked. Hvis man vælger at investere i en brugt BMW M3, så kan man dog være sikker på, at man får en bil med en stor affektionsværdi, og som burde have lidt det største værditab, hvis ellers man formår at passe ordentligt på den.

Konkurrenter

De mest oplagte konkurrenter skal vi finde hos de tyske kollegaer hos Audi og Mercedes-Benz. Audi RS4 og Mercedes-Benz C63 AMG

Udstyr
Der mangler bestemt intet i en BMW M3, som er yderst veludrustet, når det drejer sig om udstyr. Det varierer selvfølgelig fra generation til generation, men man kan godt regne med, at bilen har alt det, som var toppen af poppen i forhold til udstyr, da bilen blev produceret.Indlæser..