47.687 biler

Læs mere om BMW M3 her

Køb BMW M3 brugt

Helt tilbage i 1986 introducerede den tyske bilproducent BMW første gang BMW M3. Denne bil har ofte været brugt, som BMW’s bud på en baneracer, og har mange gange deltaget ved blandt andet den tyske DTC serie, og den er den mest vindende bilmodel. Den første model tilbage i 1986 var BMW M3 model E30, senere er blandt andet BMW M3 model E36 og BMW M3 model E46 også blevet introduceret. Siden 1986 er M3 fornyet i årene 1992, 2000 og 2008 og 2014. 

BMW M3 blev mere eller mindre erstattet i 2014 af BMW M4 modellerne, på nær en enkelt model, som fik lov at beholde betegnelsen M3. Det var BMW M3 Sedan. Målet var helt fra start at lave en basisbil til en effektiv racerbil. Derfor omtales både M3 og M4 i dag også som racerbiler i forklædning. 

I dag har M4 overtaget modellerne cabriolet og coupé, men inden da var det muligt at få karrosseri varianterne BMW M3 Cabriolet og BMW M3 Coupé, derfor er det også stadig muligt at finde netop disse biler på brugtbilmarkedet. 

BMW M3 har i mange år været en bildrøm for mange mænd. Det skyldes blandt andet, at den er topmodellen inden for BMW’s 3-serie. Der er tale om en yderst hurtig bil. BMW M3 har de typiske sportslige egenskaber, som kendetegner M-modellerne. M’et er en garanti for, at det er det ypperste, som kommer fra Bayern. M-modellerne inkluderer mere kraftfulde motorer, bedre styre- og bremsesystemer, letvægtskomponenter, et mere aerodynamisk design samt forbedringer i forhold til interiør og eksteriør.

BMW M3 priser

Prisen på BMW M3 har altid ligget i den høje ende, og det har derfor også betydet, at den ikke er solgt i et stort antal på det danske marked. Derfor kan det være en smule begrænset med udvalget af BMW M3 brugte til salg. 

Men er du på udkig efter en brugt BMW M3 til salg, så er det alligevel en fin investering at købe en brugt. Det skyldes, at bilen har en stor affektionsværdi, og den burde have lidt det største værditab inden, den når brugtvognsmarkedet. Dette forudsætter selvfølgelig, at man passer godt på den og vedligeholder den, men i så fald er pengene givet godt ud. Derudover er der også gode muligheder for at lease brugte BMW M3, det kan være et fint alternativ, hvis du ikke ønsker at kaste dig ud i en større investering. 

BMW M3 design, komfort & udstyr 

I en BMW M3 mangler der bestemt ikke noget, den er yderst veludstyret. Der er selvfølgelig forskel fra generation til generation, men bilen ligger bestemt i den høje ende i forhold til udstyr. Derudover har den en super lækker kabine, i de nyere generationer er den udstyret med både digitalt cockpit og en stor touch skærm i midten. Som standard er bilen forsynet med en langsliggende motor og baghjulstræk, men det er muligt for et rimeligt beløb at få BMW’s ret avancerede firehjulstræk, hvilket selvfølgelig er interessant at kigge efter, når du søger efter en BMW M3 brugt. 

Hvis du skal kigge lidt efter lignende biler, som vil siges at være konkurrenter til BMW M3, så skal du kigge hos deres tyske konkurrenter Audi og Mercedes-Benz, mere præcist modellerne Audi RS4 og Mercedes-Benz C63 AMG.

 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt BMW M3", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt BMW M3", "author": { "@type": "Person", "name": "Michael Rasmussen" }, "datePublished": "2022-01-28", "reviewBody": "Køb brugt BMW M3", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..