53.320 biler

Læs mere om BMW 5-Serie her

BMW 520d
Guide

Tysk køreglæde - brugttest af BMW 520d

Er BMW 5-ser Touring den bedste familiebil i verden? Er det den bedste brugte bil? Vi gennemgår den tyske stationcar, så du bliver bedst klædt på til at købe den brugt.

Læs nu

Find et stort udvalg BMW 5-serie hos Biltorvet 

I toppen af mellemklassen finder du BMW 5-serie. Den første så dagens lys i 1972 og var på markedet frem til 1985, denne hed E12 og var en firedørs Sedan. Den blev efterfulgt af E28 i 1981, som var på markedet frem til 1987, denne kom for første gang også som M5. I 1987 kom E34 på markedet og frem til 1996, denne kom første gang også som stationcar og med firehjulstræk. Fra 1995 til 2003 kom E39, og derefter kom E60. Siden september 2009 findes 5-serien også i en combi Coupé-udgave, som har betegnelsen Gran Turismo, og indeholder elementer fra 7-serien der tilhører luksusklassen. I 2010 kom F10 på markedet og i 2016 G30/G31/G32. 

For den nye BMW 5-serie er missionen klar. Den vil sætte nye standarder. Essensen af BMW 5-serie er en moderne business Sedan, og har dynamiske og elegante former, som opfylder alle forventninger til en bil i denne klasse. Den har et æstetisk design samt en fantastisk køreglæde – toppet med ultra moderne teknologi

BMW 5 test viser maksimal komfort, imponerende køredynamik og et sporty design. BMW 5-serie Touring kan kaldes et rigtig mesterværk i sin klasse. Det kan den fordi, at den er en alsidig allrounder, som besidder en avanceret teknologi, topklasse funktionalitet kombineret med en masse sportslig dynamik. Derudover byder den på digitale elementer og assistentsystemer, som sikre dig en høj komfort, en sikkerhed i top og maksimal produktivitet. Kabinen er ingen undtagelse her besidder den også af høj kvalitet, og der er godt rummelig plads. Som nævnt er BMW 5-serie Sedan en moderne business Sedan, som også er sporty. Den har stilsikker sportslighed, en dynamisk silhuet og et reduceret formsprog. Dens klare flader og præcise konturer sikrer, at det elegante eksteriør opnår et moderne udtryk. Dette sammensat med dens imponerende køredynamik og innovative teknologier gør BMW 5-serie Sedan yderst komfortabel, suveræn og der er garanti for, at du opnår køreglæde på højeste plan, både på korte og længere ture.

Bilens tekniske data fortæller, at den har en ydelse i kW (hk) ved 1/min. på 135 (184) / 5000-6500. En acceleration fra 0 til 100 km/t i sek. på 5,9 sekunder. Brændstofforbruget ligger ved blandet kørsel på 1,3 - 1,8  l/100 km. I forhold til CO2-udledning ved blandet kørsel udledes 30 - 41 g/km. I dag findes den også med plug-in-hybrid motor.  

Køb BMW 5-serie brugt gennem Biltorvet

Er du på udkig efter en BMW 5-serie brugt? Så kan du med stor sandsynlighed finde den hos Biltorvet. Af BMW 5-serie brugt findes der nemlig et rigtig stort udvalg. Det skyldes blandt andet, at bilen befinder sig i mellemklassen, og derfor er mere tilgængelig end nogle af BMWs topklasse biler, hvor man vil opleve, at udvalget er en smule begrænset. Du finder også BMW serie 2020 modeller i blandt. Generelt er der et bredt udvalg af BMW 5-serie modeller fra forskellige årgange. I og med udvalget er stort er det også muligt at være mere pris- og udstyrs bevidst. Der er en god chance for, at du kan få dine ønsker opfyldt. Kig bilerne igennem allerede i dag. 


 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt BMW 5-Serie", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt BMW 5-Serie", "author": { "@type": "Person", "name": "Lars Nybæk" }, "datePublished": "2022-01-28", "reviewBody": "Køb brugt BMW 5-Serie", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..