48.284 biler

Find BMW X7 hos Biltorvet 

I starten af 2019 landede BMW X7 for første gang i Danmark. Det er den første udgave af BMW X7 og den er ikke bare imponerende i sit udtryk men virker også let og smidig på grund af dens puristiske design og det atletiske formsprog. Derudover får du i en BMW X7 en meget rummelig kabine, som er et pragteksempel på, hvordan det er muligt at sammenkoble funktionalitet, frihed, eksklusivt og behagelig komfort. 

I dens kabine har den hele tre rækker. Med tre rækker og en rummelig kabine skal der også en vis størrelse bil til. På afstand ligner størrelsen måske en klassisk SUV, men når du kommer tættere på, og særligt når den skal parkeres vil du opleve, at størrelsen er markant større end vi er vant til i Danmark, nogle vil mere sige, at den er skabt til amerikanske forhold frem for danske. Bilen måler intet mindre end 5,15 meter i længden, er over to meter bred og over 180 cm i højden. Derudover har den en vægt på intet mindre end 2,4 tons. Det er altså en rigtig stor bil, som vi har med at gøre. Kigger vi lidt på BMW X7 pris, så er den også i den høje klasse. BMW X7 priser starter fra 1,5 millioner og vælger du at tilføje godt med ekstraudstyr, er det ikke utænkeligt, at bilen koster mere end to millioner. Nogle vil måske sige, at både størrelsesmæssigt og prismæssigt er man på niveau med, hvad man normalt vil forbinde med to biler. Men hvis behovet er for en stor bil med høj komfort, så er den et oplagt valg, da den selv på tredje række har god plads til voksne. 

BMW X7 sport

Bilen er også kendt som en SAV, som står for Sports Activity Vehicle, og man er da heller ikke i tvivl om, at det sportslige er i top. BMW X7 laves kun med automatgear, og køreoplevelsen er blandt andet, at den er meget let kørt. Du har både mulighed for at vælge diesel- eller benzinmotor. I begge tilfælde er de seks cylindrede og har mellem 265 og 400 hestekræfter, alt efter hvilken model, som du vælger. Derudover har alle modeller firehjulstræk og du kan indstille luftaffjedring på begge aksler.

BMW X7 kabine

Det hele store ved denne kabine er, at der er tre sæderækker og deres rummelighed. Bilen kan rumme op til syv personer, og selv på bagerste række er der god plads til voksne. Derudover er bagdørene længere end fordørene, hvilket gør, at det lettere at komme ind på de bagerste rækker. 

Bagagerums mæssigt er der også rigeligt med plads, og der er mulighed for at laste helt op til 2.120 liter. Når du skal læsse bilen, har du mulighed for at køre den ca. fire centimeter ned, hvilket gør, at du ikke skal løfte lige så højt. Den kommer selvfølgelig også med klimaanlæg og stor skærm. Både klimaanlæg, varme i sæderne og glastag strækker sig helt til tredje række. Derudover er det første gang, at BMW har designet en bil med op til 22 tommer hjul. 

BMW X7 til salg?

 

I øjeblikket, da bilen er så ny, er det væsentligt lettere at finde BMW X7 leasing modeller frem for BMW X7 brugte. Det skyldes selvfølgelig, at bilen har været på markedet så kort tid og det er derfor meget begrænset, hvis overhoved det er muligt at finde en brugt BMW X7 til salg på nuværende tidspunkt. Men det skal nok komme med tiden, når den lige har haft lidt længere tid på markedet. Indtil da er leasing et rigtig godt alternativ, særligt når vi er ude i en bil i den prisklasse. Hos Biltorvet kan du finde et udvalg af BMW X7 leasing biler.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt BMW X7", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt BMW X7", "author": { "@type": "Person", "name": "Hans Walther" }, "datePublished": "2022-01-28", "reviewBody": "Køb brugt BMW X7", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..