47.687 biler

Læs mere om BMW 8-Serie her

Find BMW 8-serie hos Biltorvet

Hvis vi skruer tiden tilbage til sommeren 1989 ved Frankfurt Motor Show blev BMW 8-serien officielt præsenteret. BMW 8-serien var tænkt som en efterfølger til BMW 6-serien, dog var den markant større og også dyrere end forgængeren. På det tidspunkt var dens hovedkonkurrent Mercedes-Benz Coupé model C 126, samt efterfølgeren af netop denne bil, som var Mercedes-Benz C oupémodel C 140. I denne tid fandtes BMW 8-serien kun som Coupé, men der var dog en Cabriolet version på tegnebrættet, som der var lavet en prototype af. Denne manglede på dette tidspunkt stabilitet. Kigger vi lidt mere på teknik og motor dengang, så var disse baseret på den dengang aktuelle BMW 7-serie. Senere hen har 8-serien blandt andet fået den mere moderne motor fra 5-serien. 

Kigger vi lidt på BMWs serie pris, så er 8-serien i den høje ende, og har faktisk altid været det. Tilbage i slutningen af 1999 var 8-serien den dyreste model i deres modelprogram. 

Generelt er der ikke sparet på noget i 8-serien, og prisen ryger lynhurtigt i vejret. 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt BMW 8-Serie", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt BMW 8-Serie", "author": { "@type": "Person", "name": "Johanne Møller" }, "datePublished": "2022-01-28", "reviewBody": "Køb brugt BMW 8-Serie", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }

Det nyeste skud på stammen i BMW 8-serien er i skrivende stund kommet næsten 20 år efter, at den seneste 8-serie udgik. Her er der tale om en stor, hurtig og dyr luksus Coupé, som fås med intet mindre end 530 hk. 

BMW 8-serie Gran Coupé

I BMW 8-serien finder du deres Gran Coupé, som er en luksuriøs sportsvogn, som har fire døre og en stor rummelighed. I forhold til designet ser man et helt nyt designsprog inden for luksus sportsvogne, designet er æstetik og forførende – det udtrykker ubegrænset kraft og bemærkelsesværdig smidighed. BMW 8-serie Gran Coupé lever uden tvivl op til at befinde sig i sportsvogns kategorien med den krafts- og temperamentsfulde motor. Og der er garanti for, at pulsen stiger når omdrejningerne øges. 

Hvis der skal tilføjes lidt luksus og sommeraftnerne skal nydes med vinden i håret, så skal du kigge dig om efter en BMW 8-serie Cabriolet

BMW 8-serie Cabriolet

I BMW luksusklassen finder du endnu en sportsvogn – en Cabriolet. Her er designet meget kraftfuldt og æstetisk, og den repræsenterer perfektionisme helt ned til den mindste detalje. 

Her er der virkelig tale om en luksus sportsvogn, som også udstråler moderne frihed på fire hjul. Motormæssigt er den meget kraftfuld og fleksibel, og der er garanti for ubegrænset køreglæde, når man kombinerer teknologisk innovation, kraftfuld dynamik og komfort af førsteklasse. 

Motorer

Tilbage i begyndelse for BMW 8-serien fandtes E31 kun som 850i med den kendte V12-motor, som havde 299 hk. Senere hen blev denne suppleret af 850CSi med en V12-motor med 380 hk, efterfulgt af en stærk V8-motor. Motormæssigt er vi i dag i den 8 cylindrede M850i xDrive Coupé med 530 hk og den 6 cylindrede diesel 840d xDrive Coupé med 320 hk. I begge tilfælde med 8 trins automatgear. Hvilket der uden tvivl kommer en rigtig hurtig bil ud af. V8-motoren kommer fra 0 til 100 km/t på kun 3,7 sekunder, og diesel udgaven på bare 4,9 sekunder.  

Køb BMW 8-serie brugt

 

Hvis du er på udkig efter BMW 8-serien brugt, så vil du måske opleve, at udvalget er en smule begrænset. Der findes nogle modeller på markedet, og der er også muligheder for at gøre en god handel, men alligevel er brugtvognsmarkedet for netop denne serie begrænset. Det skyldes formentlig, at der er tale om i en bil en høj prisklasse.

 
Indlæser..