47.791 biler

Læs mere om BMW 7-Serie her

BMW 750i
Guide

Ministerbiler på udsalg

Hvis de royale fantasier er større for tiden, fortænker vi dig ikke - vi har fundet fire ministerbiler, som alle er lækre, brugte og med en klækkelig rabat.

Læs nu

Køb BMW 7-serie

Den første BMW i 7-serien var en firedørs Sedan og kaldet E23. Den så dagens lys tilbage i maj 1977, her var den direkte efterfølger til E3 også kendt som BMW 2500. Sidenhen har der været fem generationer. I 1986 kom E32, som også for første gang kom i lang udgave. I 1994 kom E38, hvor der udover den lange version også kom en der var endnu længere version L7. I 2001 kom E65 og i 2008 kom den seneste F01, som i dag også kommer med firehjulstræk og aktiv hybrid. BMW 7-serie er luksusbiler og de konkurrerer hovedsageligt med andre luksusbiler som Audi A8/S8, Volkswagen Phaeton, Mercedes-Benz S-klasse, Lexus LS og Jaguar XJ. 

BMW 7-serie 2021

Kigger vi på BMW 7-serien i dag, så er BMW 7-serie interiør og design udført med diskret elegance og enestående komfort suppleret af stærke præstationer. Bilens markante karakter understreges af dens effektive Air Breather, som er på bilens sider samt dens karakteristiske front med dobbeltnyre. Indvendigt byder kabinen på elegant og luksuriøst læder, som har elegante stikninger og ydermere byder den på eksklusive interiørlister. 

I dag er BMW-7 serien proppet med automatiserede og digitale funktioner, som alle er med til at øge din sikkerhed samt din køreglæde. I bilen finder du BMW Personal CoPilot, som er en samling af køreassistentsystemer, som hjælper føreren af bilen i forskellige situationer, samt har mulighed for at overtage flere af førerens opgaver. Derudover bliver bilen endnu mere intuitiv og enkel at styre med BMW Live Cockpit Professional med Operating System 7.0. 

Motormæssigt findes der både den 6 cylindrede og den kraftigere 8 cylindrede BMW TwinPower Turbo benzinmotor. Derudover kommer BMW 7-serie Sedan og BMW 745e/Le Plug-in-hybriderne med den meget effektive 6 cylindrede BMW TwinPower Turbo-motor som er i kombination med den nyeste generation af højvolts batterier.

Du finder også den nye MW M760Li xDrive Sedan, som har den kraftige 12 cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor. Denne model er både sporty og elegant på samme tid. 

Man kan sige, at toppræstationer kan komme i mange former, og derfor finder du som nævnt også flere forskellige motorvarianter, hvor V8 er ekstremt kraftfuld og V12’eren imponerer over gennemsnittet, så er plug-in-hybriden også meget effektiv – her er det som nævnt samspillet mellem den 6 cylindrede motor, elmotoren og højvolts batteriet, som giver toppræstationer.  

Udstyrsmæssigt finder du forskellige pakker som sædvanligt hos BMW. 

Er du interesseret i BMW 7-serie brugt, så findes der faktisk et rigtig pænt udvalg på brugtbilsmarkedet, og der er mulighed for at gøre en fin handel. BMW 7-serie pris afhænger naturligvis af model, udstyr, stand og kilometertal, men det er muligt at få en super lækker bil til rimelige penge. Det er også muligt at finde modeller, hvor der er skruet godt op for udstyret, så du er garanteret høj komfort og en fantastisk køreoplevelse og glæde

 

Hos Biltorvet har du mulighed for at få et overblik over nogle af de BMW 7-serie til salg i øjeblikket. Er du på udkig efter leasing er dette også muligt at finde på markedet.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt BMW 7-Serie", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt BMW 7-Serie", "author": { "@type": "Person", "name": "Natasja Laursen" }, "datePublished": "2022-01-28", "reviewBody": "Køb brugt BMW 7-Serie", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..