46.147 biler

Læs mere om BMW X1 her

BMW X1
Anmeldelse

BMW X1 sDrive20d - imponerende diesel

BMW X1 er mindste bil i BMW’s serie af SUV’er. Den har netop fået en mindre opdatering, der på trods af ordet mindre, har gjort en hel del for bilens samlede look. I mine øjne har X1 nemlig altid set lidt skæv ud rent proportionsmæssigt – lidt ligesom 1-serie, der i sin ungdom så ud som om, at den havde fået en ordentlig en på trynen.

Læs nu
BMW X1 er den billigste SUV fra BMW, og det har selvfølgelig også betydning for salget i Danmark, hvor biler jo er temmelig dyre. BMW X1 er stadig en forholdsvis ny model, men der er alligevel et ok udvalg på brugtbilsmarkedet, hvilket helt klart skyldes, at BMW X1 er relativt billig i forhold til mange andre BMW modeller, dog uden på nogen måder at være en billig bil, og for mange danskere vil det være på brugtbilsmarkedet, man skal kigge, hvis man vil købe en BMW X1.

Konkurrenter

Der er ikke umiddelbart andre luksus SUV’ere i segmentet for de små SUV’ere, så de nærmeste konkurrenter er biler som Opel Mokka og Skoda Yeti.

Udstyr

Række af standardudstyr inkluderer blandt andet varme i forsæderne og automatisk klimaanlæg. Listen af muligt ekstraudstyr er lang, og der er rig mulighed for at sætte sit eget personlige præg på sin BMW X1. Der kan vælges mellem flere udstyrspakker kaldet Advantage, Sport Line, xline og M Sport Line.

Salg af brugt BMW x1


Det kan være et problem at finde en bil, der fungerer lige godt på landevej og inde i byen. Ofte må du gå på kompromis. Hvis bilen er til landevej, så har den mange gange en størrelse, der ikke gør den god i byen. Hvis den er til bykørsel, ja så er den sjældent beregnet til de lange ture. Med en brugt BMW x1 er sagerne dog anderledes.

BMW x1 er en fantastisk bil til dig, der mangler et pålideligt køretøj. Bilen kan bruges både på de åbne landeveje og i den tætbefolkede bykørsel. Selvom den har mange praktiske egenskaber, så behøver du altså ikke at gå ned på luksus. Bilen har mange flotte detaljer, der gør den oplagt til dig, der ikke vil gå på kompromis med det, du kører i.


Glæden ved en brugt BMW x1


Der er mange ting at sige, om glæden ved en brugt BMW x1. Bilen er designet med henblik på kvalitet. Derfor får du også en køreegenskab, der er uovertruffen. På grund af denne køreegenskab, kan en brugt BMW x1 give dig en fantastisk køreoplevelse. Bilen er designet til at give minimum lyd, når du kører. Glæden kommer især ved det rummelige indre. Lige præcis fordi de brugte BMW x1-modeller er lavet med henblik på luksus, så får du et interiør, der giver plads til tankerne. Du skal derfor ikke føle dig indelukket eller begrænset, når du bruger mange timer inde i bilen.


Glæden ved det ekstra
Når du leder efter brugte BMW x1, så skal du også holde øje med, hvad du vil have med til bilen. BMW har sikret, at du kan finde modellen med meget ekstra udstyr. Derfor kan du finde udstyr, der giver bilen:


- Et mere sporty look
- Bedre beskyttelse mod stenslag
- Bedre aerodynamik

Når du køber en brugt BMW x1, så kan de findes med ekstra udstyr fra den populære x-line serie. X-line seriens eftermonteringsdele kan give din brugte BMW x1 mere beskyttelse, da eftermonteringsdelene er lavet i satineret aluminium. Brændstofforbruget kan yderligere forbedres, da ekstra udstyret giver bilen bedre mulighed for at mindske vindmodstanden. Hvis du leder efter en brugt BMW x1, så kan det derfor være en ide at kigge efter, hvilket udstyr den har. Uanset hvad får du en fantastisk bil med enorm høj sans for detaljerne.Handel med sikkerhed


Hos Biltorvet.dk er vi eksperter i at finde de bedste handler på brugte BMW x1-modeller. Derfor får du også en masse fordele, når du køber bil på Biltorvet.dk.

Blandt andet får du:
- Sikker handel
- Gode priser
- Anerkendt kundeservice


Du skal derfor ikke være nervøs for, at vi ikke kan hjælpe dig med din nye bil. Hos Biltorvet.dk har vi stor erfaring med brugte biler, og du kommer derfor ikke til at få en bil, der ikke lever op til dine forventninger – uanset hvor høje de end måtte være.Biltorvet har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.
{ "@context": "http://www.schema.org", "@type": "product", "brand": "BMW", "name": "BMW", "image": "https://picture.biltorvet.dk/article/f092b00f19d34112917d50e2a7da0129.jpg?aid=3312&width=1024&height=768&mode=crop&scale=both", "description": "Vi sælger alle BMW modeller " }
Relateret BMW modeller:
BMW 320dBMW 320iBMW 520dBMW 530dBMW X1BMW X3BMW x5

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt BMW X1", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt BMW X1", "author": { "@type": "Person", "name": "Steffen Gilberg" }, "datePublished": "2019-11-4", "reviewBody": "Køber kun mine biler her", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

BMW X1 var den første kompakte SUV i luksusklassen, da den blev introduceret tilbage i 2009. Det var ved introduktionen muligt at købe sin BMW X1 med enten baghjulstræk (sDrive) eller firehjulstræk (xDrive).

BMW X1 er baseret på samme platform som den større BMW X3, og den har opnået en fornuftig succes på verdensplan. Den nuværende generation af BMW X1 er anden generation, og den blev præsenteret i 2015. Her er der ikke længere mulighed for baghjulstræk, da BMW har valgt kun at tilbyde versioner med forhjulstræk eller firehjulstræk.

Indlæser..