47.791 biler

Læs mere om BMW i4 her

BMW i4
Nyhed

BMW’s nye koncept kan skifte farve

BMW går amok i et farveorgie med deres nyeste konceptbil - som kan skifte farve! Kabinen er minimalistisk, men head-up displayet er så stort, at det fylder hele indersiden af forruden, en teknologi der kommer allerede i 2025.

Læs nu

BMW i4: Et kig på fremtiden for luksusbiler

Mange kalder BMW i4 for den ultimative fuldelektriske luksusbil. Den kom på markedet tilbage i 2020, og den har siden da taget bilentusiaster over hele verden med storm. Den bliver anset som en af de mest højteknologiske og luksuriøse biler, der er på markedet lige nu.

Den kan accelerere fra 0-100 på 5,7 sekunder, og bilen er baghjulstrukket, hvilket kommer frem i bilens hele 340 hk. På trods af den hurtige acceleration så har man stadig en utrolig sikker og kontrolleret køreoplevelse.

 

BMW i4 en elbil med et lækkert og stilrent design

BMW er og vil altid være kendt for deres lækre design, der er med til at gøre dem førende inden for luksusbiler hele verden over. Denne her lækre BMW i4 er bestemt ingen undtagelse, og de leverer endnu engang en lækker bil, der emmer af luksus. Med en BMW i4 får du alt, som man leder efter i en luksusbil.

 

For det første får du en utrolig stilren bil, der er karakteriserende for BMW’s bilmodeller. Derudover har den en enorm høj ydeevne, og den er udstyret med alt det nye inden for teknologi. Hvis du er ude efter en bil, der ikke går ned på hverken design eller råstyrke, så er BMW i4 et rigtig godt bud!

 

BMW er et tysk bilmærke, og det er tydeligt at se, at den tyske kvalitet og design går igennem hele bilen. Selvom de har fornyet designet, har bilen stadig en lang række af de klassiske BMW design features. Den er derfor oplagt til den kvalitetsbevidste BMW-elsker.

 

Bilen har udover det åbenlyse lækre og stilrene design også en masse lækkert teknologi inde i. Der er ingen tvivl om, at BMW folkenene har arbejdet intenst på at skabe en bil, der er så lækker og luksuriøs som denne er. BMW i4’s pris starter på 498.698 kroner for en helt ny bil. Du kan også købe BMW i4 brugt, hvor bilen kan findes til noget mindre, alt efter bilens stand.

 

Få lang rækkevidde med BMW i4

BMW i4 er fuld elektrisk, så den kører udelukkende på el, og BMW har arbejdet meget hårdt på at lave en elbil, der har en meget lang rækkevidde. Rækkevidde på BMW i4 er op til 590 kilometer, hvis man kører på den mest optimale måde.

Rækkevidden kan blive påvirket af, hvor hurtigt du kører, hvilket underlag du kører på, temperaturen, bilens generelle energiforbrug ift. om du køler kabinen op eller ned. Men lige meget hvad får man her en BMW i4 med lang rækkevidde.

Grunden til at den kan køre så lang er, at bilen er spækket med innovative teknologier, der er med til at forlænge rækkevidden kontra andre biler i samme klasse. Det giver et potentielt energiforbrug på 16-20 kWh pr. 100 kørende kilometer.

 

Opladning af BMW i4

Med en rækkevidde på 590 km kræver det også en rigtig god opladning. BMW i4 har en batteristørrelse på 83,9 kWh, og det er det, der giver den lange rækkevidde. 

Når man skal oplade bilen, så kan man få batteriet ladet 80% op på bare en halv time. Det er ikke altid, at man lige har en halv time på farten, og derfor kan man også nemt få opladt til at køre 160 kilometer, da det kun kræver 10 minutters opladning.

BMW i4 giver også såkaldt bremseenergi, der betyder, at når bilen bremser, så genvinder bilen noget energi.

 

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring BMW.

 

Hvad koster BMW i4?

Prisen på BMW i4 starter på 498.698 kroner for en ny bil. Oven i det kan der komme en række tilkøb, der gør den dyrere. Du kan også købe en BMW i4 brugt, hvor den kan fås for færre penge.

Hvornår kommer BMW i4?

BMW i4 udkom tilbage i 2020, så du kan gå ud og få fat i den nu. Der bliver løbende lavet forbedringer og nye udgaver af den, så det altid vil være den bedste udgave af bilen, som du køber.

Hvor lang rækkevidde har BMW i4?

 

BMW i4 har en rækkevidde på hele 590 kilometer. Man har mulighed for at lade 80% af bilens batteri op på bare 30 minutter, når man er på farten. Du kan også lade op til at kunne køre 160 kilometer på blot 10 minutter.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster BMW i4?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Prisen på BMW i4 starter på 498.698 kroner for en ny bil. Oven i det kan der komme en række tilkøb, der gør den dyrere. Du kan også købe en BMW i4 brugt, hvor den kan fås for færre penge."}},{"@type":"Question","name":"Hvornår kommer BMW i4?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"BMW i4 udkom tilbage i 2020, så du kan gå ud og få fat i den nu. Der bliver løbende lavet forbedringer og nye udgaver af den, så det altid vil være den bedste udgave af bilen, som du køber."}},{"@type":"Question","name":"Hvor lang rækkevidde har BMW i4?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"BMW i4 har en rækkevidde på hele 590 kilometer. Man har mulighed for at lade 80% af bilens batteri op på bare 30 minutter, når man er på farten. Du kan også lade op til at kunne køre 160 kilometer på blot 10 minutter."}}]}
Indlæser..