48.866 biler

Læs mere om BMW M5 her

Sværvægter på slankekur – BMW M5 CS
Nyhed

Sværvægter på slankekur – BMW M5 CS

BMW M5 er allerede en sværvægter blandt de lynhurtige limousiner - men den nye variant M5 CS bliver både lettere og får en endnu mere kraftig motor. 100 km/t ekspederes på bare tre sekunder, og topfarten er elektronisk begrænset til 305 km/t.

Læs nu
Mere må have mere – BMW M5 Competition
Nyhed

Mere må have mere – BMW M5 Competition

BMW opruster på våbenkapløbet med Mercedes. M5 Competition får 625 hk og runder 100 km/t hurtigere, end du kan nå at sige: Bayerische Motoren Werke er vanvittige.

Læs nu
Nu kommer den endelig -  Ny BMW M5!
Nyhed

Nu kommer den endelig - Ny BMW M5!

Den nye BMW M5 accelererer fra 0 til 100 km/t på blot 3,4 sekunder og fra 0 til 200 km/t på 11,1 sekunder. Tophastigheden er elektronisk begrænset til 250 km/t, men begrænsningen kan om ønsket øges til 305 km/t.

Læs nu

BMW M5 er en højeksplosiv sedan fra den sydtyske bilproducent. Den første generation af BMW M5 blev præsenteret tilbage i 1984, og den nuværende er den femte generation, som blev introduceret tilbage i 2011. BMW M5 kan i den nyeste generation kun købes som en firedørs sedan, og sådan har det stort set altid været, selvom der i et par generationer også har været en femdørsversion.

BMW M5 er topmodellen i 5-serien, og det er en eftertragtet bil, som mange danskere drømmer om, men som de færreste har råd til at købe fra ny. Derfor må de fleste også på brugtbilsmarkedet, hvis de gerne vil købe en BMW M5, men selv her er det ikke en billig bil, og på trods af at BMW M5 har eksisteret siden 1984, så er udvalget stadig forholdsvist begrænset.

Man er dog sikker på at få en bil med stor affektionsværdi, og den skulle meget gerne have lidt det største værditab. Så er man i stand til at vedligeholde sin brugte BMW M5 ordentligt, så er det en bil, der holder værdien rigtig godt, og BMW M5 vil være et godt køb på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

Audi RS 7 og Mercedes-Benz CLS 63 AMG er to oplagte konkurrenter.

Udstyr

Der er rige muligheder for at sætte sit eget personlige præg på udstyret, hvis man investerer i en ny BMW M5, så det er værd at holde øje med, hvis man er på udkig efter en brugt BMW M5, da det ikke altid skinner igennem på brugtbilsmarkedet. Dermed kan man, hvis man er dygtig og heldig, få rigtig meget ekstra udstyr med uden at betale for det.Indlæser..