BMW M5 Touring Anmeldelse | 03-12-2007
BMW M5 4,4 aut. 639.800 kr.

BMW M5

BMW

BMW M5 er en højeksplosiv sedan fra den sydtyske bilproducent. Den første generation af BMW M5 blev præsenteret tilbage i 1984, og den nuværende er den femte generation, som blev introduceret tilbage i 2011. BMW M5 kan i den nyeste generation kun købes som en firedørs sedan, og sådan har det stort set altid været, selvom der i et par generationer også har været en femdørsversion.

BMW M5 er topmodellen i 5-serien, og det er en eftertragtet bil, som mange danskere drømmer om, men som de færreste har råd til at købe fra ny. Derfor må de fleste også på brugtbilsmarkedet, hvis de gerne vil købe en BMW M5, men selv her er det ikke en billig bil, og på trods af at BMW M5 har eksisteret siden 1984, så er udvalget stadig forholdsvist begrænset.

Man er dog sikker på at få en bil med stor affektionsværdi, og den skulle meget gerne have lidt det største værditab. Så er man i stand til at vedligeholde sin brugte BMW M5 ordentligt, så er det en bil, der holder værdien rigtig godt, og BMW M5 vil være et godt køb på brugtbilsmarkedet.

Konkurrenter

Audi RS 7 og Mercedes-Benz CLS 63 AMG er to oplagte konkurrenter.

Udstyr

Der er rige muligheder for at sætte sit eget personlige præg på udstyret, hvis man investerer i en ny BMW M5, så det er værd at holde øje med, hvis man er på udkig efter en brugt BMW M5, da det ikke altid skinner igennem på brugtbilsmarkedet. Dermed kan man, hvis man er dygtig og heldig, få rigtig meget ekstra udstyr med uden at betale for det.


BMW forhandlere på Biltorvet:

BMW Holstebro


icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev