50.540 biler

Læs mere om BMW M5 her

BMW M5
Nyhed

Sværvægter på slankekur – BMW M5 CS

BMW M5 er allerede en sværvægter blandt de lynhurtige limousiner - men den nye variant M5 CS bliver både lettere og får en endnu mere kraftig motor. 100 km/t ekspederes på bare tre sekunder, og topfarten er elektronisk begrænset til 305 km/t.

Læs nu
BMW M5
Nyhed

Mere må have mere – BMW M5 Competition

BMW opruster på våbenkapløbet med Mercedes. M5 Competition får 625 hk og runder 100 km/t hurtigere, end du kan nå at sige: Bayerische Motoren Werke er vanvittige.

Læs nu

Køb BMW M5 brugt

I BMW 5-serien kombineres M modellernes typiske sportslighed med komforten og elegancen fra en business-sedan. Kombinationen af dette er fantastisk og modellerne har en stærk personlighed. Hvis vi tager udgangspunkt i BMW M5 CS, så er den, den mest ydelsesstærke BMW M5 Sedan nogensinde med intet mindre end 635 hestekræfter og en acceleration, som går fra 0 til 100 kilometer i timen på blot 3,0 sekunder. 
 

En M5 er en højeksplosiv sedan fra den tyske bilproducent BMW. Netop BMW M5 har rigtig, rigtig mange år bag sig. Den første generation blev præsenteret tilbage i 1984 og siden da, er der stødt en del generationer og forbedringer til. De fleste af BMW M5 modellerne er firedørs biler, men der har været nogle få modeller, hvor det har været muligt at købe dem som femdørs versioner. 

BMW M5 til salg

Hvis du har set dig lun på denne bil og er på udkig efter en BMW M5 brugt, så er det i gang med at kigge på brugtvognsmarkedet. Det forholder sig sådan, at BMW M5 er topmodellen i BMW 5-serien, og det er bestemt en eftertragtet bil. Med hensyn til BMW M5 pris, så er den i den høje ende, og det er derfor ofte en bil, som mange danskere drømmer om, men kun de færreste har råd til at købe fra ny. Det gør den naturligvis også eftertragtet på brugtvognsmarkedet, og udvalget er faktisk begrænset til trods for, at den har været på markedet siden 1984. På brugtvognsmarkedet er det også en bil i en høj klasse, dog er man sikker på at få en bil, som har en stor affektionsværdi, og den skulle gerne have været igennem det største værditab, når den rammer brugtvognsmarkedet. Hvis man ydermere er i stand til at vedligeholde sin brugte BMW M5 ordentligt, så vil du opleve, at det er en bil, som holder sin værdi rigtig godt, og det vil derfor være et rigtig godt køb på brugtbilsmarkedet. 

BMW M5 udstyr

Hvis man vælger at købe en BMW M5 fra ny, er der selvfølgelig rig mulighed for at tilkøbe lige det ekstraudstyr, som man ønsker sig, og dermed sætte sit eget personlige præg på bilen. Derfor er det værd at holde øje med udstyr på brugtvognsmarkedet, for det er altid her, hvor du har mulighed for at gøre en rigtig god handel. Det er ikke altid, at alt det ekstraudstyr vil skinne igennem på brugtvognsmarkedet, og derfor er der egentlig en rimelig god mulighed for at få en del ekstraudstyr uden at skulle betale ekstra for det, hvis du er dygtig og heldig. Udover brugtbilmarkedet er der også leasingmarkedet, og også her er BMW M5 en spiller. For nogle ville dette være en mere overkommelig måde at få fingrene i en bil i en højere prisklasse, så det er bestemt også værd at undersøge nærmere. 

Hvis man skal se lidt på hvilke konkurrenter, som BMW M5 er oppe imod, så er der tale om blandt andet Audi RS 7 og Mercedes-Benz CLS 63 AMG.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt BMW M5", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt BMW M5", "author": { "@type": "Person", "name": "Otto Ulriksen" }, "datePublished": "2022-01-28", "reviewBody": "Køb brugt BMW M5", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..