47.745 biler

Læs mere om BMW 530e her

BMW 530E - En lækker BMW hybrid

BMW 530E er en af BMW’s hybridbiler. Det betyder, at den kører på en blanding af diesel eller benzin og også el. Det er en oplagt bil til dig, der elsker det klassiske BMW design, men som gerne vil bevæge dig væk fra brændstof og over til at køre på el.

Når du vælger en hybrid, kan du skifte mellem at køre på el og på brændstof. Det er derfor en god måde at lære at køre elbil, uden at du er 100% afhængig af el. 

 

Det er muligt at få den lækre BMW 530E i nogle forskellige modeller, der alle sammen er spækket med funktioner og lækkert design. Vælg eksempelvis den lækre BMW 530E Touring, BMW 530E stationcar og  BMW 530E M Sport.

Lækkert design og funktionalitet

Ligesom alle andre BMW biler, så er denne her BMW 530E også spækket med lækre detaljer og høj funktionalitet. BMW 530E’s bagagerum er på 530 liter, og bliver hele 1560 liter, når man lægger sæderne ned.

 

BMW 530E har en pris der starter på ca. 585.000 kroner, men prisen bliver højere, jo flere lækre detaljer du får i bilen. Du kan finde den brugt gennem vores side til en lavere pris, hvor du enten kan købe den brugt eller lease den.

Selvom du køber en BMW 530E brugt, så har du stadig stor mulighed for at få en lækker bil. BMW har nemlig utrolig høj kvalitet, der holder i mange år. Vær derfor ikke bange for at købe en brugt BMW.

Opladning af BMW 530E

Det lækre ved denne her BMW 530E er, at du ikke er 100% afhængig af, at der er strøm på bilen, når den skal køre fra A til B. Dog er det sådan, at bilen alligevel skal lades op engang imellem. 

Heldigvis er der efterhånden kommet rigtig mange el- og hybridbiler på markedet, og det er derfor blevet meget nemmere at oplade bilen. Der er mere end 300.000 ladestandere i hele Europa, og der er en hel del i Danmark alene.

 

Med BMW Charging har du adgang til mange offentlige ladestandere, som du møder på din vej. Der er efterhånden også en del arbejdspladser, der stiller ladestandere op på p-pladsen. Så kan medarbejderne lade op imens, de arbejder. 

Har du behov for ekstra meget strøm, kan det være en løsning at installere en ladestandere ved dit hjem. Så kan bilen altid oplade, når den alligevel holder derhjemme.

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring BMW 530E.

Hvad koster BMW 530E?

Alt efter hvilken model du vælger, så starter nyprisen på en BMW 530E på ca. 585.000 kroner. 

Hvor langt kører en BMW 530E på en opladning?

BMW 530E er en hybridbil, og derfor kører den ikke nær så langt på el som en almindelig elbil. Den har dog en elektrisk rækkevidde på op til 61 km.

Hvor produceres BMW 530E?

Den bliver produceret i vores naboland Tyskland, hvor man også designer de velkendte BMW biler. Nærmere præcist bliver den produceret i München.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster BMW 530E?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Alt efter hvilken model du vælger, så starter nyprisen på en BMW 530E på ca. 585.000 kroner. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor langt kører en BMW 530E på en opladning?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"BMW 530E er en hybridbil, og derfor kører den ikke nær så langt på el som en almindelig elbil. Den har dog en elektrisk rækkevidde på op til 61 km. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor produceres BMW 530E?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Den bliver produceret i vores naboland Tyskland, hvor man også designer de velkendte BMW biler. Nærmere præcist bliver den produceret i München."}}]}
Indlæser..