46.185 biler

Læs mere om BMW X5 her

BMW X5
Nyhed

Er X5 for lille? Her er BMW X7

BMW har præsenteret deres største model til dato - X7. To meter bred og med 22 tommer hjul - og så er der selvfølgelig plads til både familien og au pair.

Læs nu
BMW X5
Nyhed

Ny BMW X5 Plug-in-Hybrid

Bilen kan køre op til 31 km på ren eldrift. Tophastigheden er her begrænset til 120 km/t. Det gennemsnitlige forbrug er op til 30 km/l, og CO2-emissionen er helt nede på 77 g/km.

Læs nu

Konkurrenter

Audi Q7, Mercedes-Benz ML-klasse, Volvo XC90

Udstyr

Udstyrsniveauet er generelt højt, men det er værd at holde øje med, om det er en første eller anden generation, og hvorvidt den første generation eventuelt er blevet teknisk opdateret

 

 

 

 

Salg af brugt BMW X5

Biler er ikke altid bare biler. Hvis du nogensinde har brugt tid i en model, der har taget design og køreegenskaber til et nyt niveau, så ved du, hvad vi snakker om. Biler kan være kunstneriske mesterværker, samtidig med at deres egenskaber tillader dem at være et arbejdsredskab. Med en brugt BMW X5 får du en bil, der er designet til at sprænge rammerne for, hvad bilerne skal kunne – både med hensyn til udseende og egenskaber. BMW har produceret X5-serien i mange år efterhånden, og siden dens introduktion er den kun blevet bedre. Med de nyere modeller får du konkurrencedygtig luksus, og med de ældre får du tidløs kvalitet. Uanset hvad du skal bruge din brugte BMW X5 til, så kan den klare det.

 

 

 

 

Glæden ved en brugt BMW X5

 

En BMW X5 er ikke bare en bil, der opfylder dine behov. Det er også en bil, der er intet mindre end en designmæssig perle. Glæden ved en brugt BMW X5 kommer derfor ikke kun fra dens fantastiske køreegenskaber, men også fra designet som helhed. En brugt BMW X5 er en del af BMW’s Sports Activity Vehicle (SAV). Modellerne relaterer sig til de klassiske SUV-modeller. Derfor får du altså en bil, der:

- Fungerer offroad eller i dårligt terræn

- Har fantastisk stødabsorbering

- Har design fra BMW’s klassiske sportsmodeller

- Fungerer godt i byen som uden for den

I en brugt BMW X5 får du en bil, der kan meget mere end de klassiske bilmodeller. BMW X5 er lavet til, at du kan bruge den i flere forskellige formål, hvorfor du med garanti ikke bliver skuffet.

 

 

 

 

 

Luksus med mange detaljer

 

Hvis du drømmer om en luksusbil, der har mange detaljer, så kan du lige så godt vælge en brugt BMW X5. Bilen er som sagt lavet til at ligge i den øverste klasse af luksusbiler, hvorfor du også får en masse detaljer og egenskaber, der forbedrer køreglæden. Blandt andet får du:

- Lækkert interiør

- Fantastisk cockpit

- Vidtrækkende operationssystem

- Mange elektroniske fordele

Med en brugt BMW X5 får du en bil, der giver dig ekstraordinær køreglæde. Dens mange funktioner gør det lettere at navigerer i bilens mange programmer og muligheder. På den måde kan du få brugt alle bilens fordele, uden at drukne i svære manualer eller lignende.

 

 

 

 

 

Find dit køretøj her

 

Der er ingen tvivl om, at med en brugt BMW X5, så får du misundelige blikke, uanset hvor du kører. Du kommer til at eje en luksusbil, samtidig med den kan bruges til arbejde. Hos Biltorvet.dk er vi eksperter i at handle med brugte biler. Derfor får du de bedste forhandlere, de bedste priser, og den bedste kundeservice. Når du handler luksusbiler ved os, så får du med andre ord en rigtig god handel. Vi er her for at hjælpe dig med at blive godt kørende.

 

 

 

 

 

 

 

Biltorvet har 5 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser.
{ "@context": "http://www.schema.org", "@type": "product", "brand": "BMW", "name": "BMW", "image": "https://picture.biltorvet.dk/article/f092b00f19d34112917d50e2a7da0129.jpg?aid=3312&width=1024&height=768&mode=crop&scale=both", "description": "Vi sælger alle BMW modeller " }

 

 

 

 

 

Relateret BMW modeller:

BMW 320dBMW 320iBMW 520dBMW 530dBMW X1BMW X3BMW x5

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt BMW X5", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt BMW X5", "author": { "@type": "Person", "name": "Viktor Knudsen" }, "datePublished": "2019-09-29", "reviewBody": "Godt udvalg og nem hjemmeside", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

 

 

 

BMW X5 er den første SUV’er fra BMW, og den blev lanceret tilbage i 1999. Anden generation kom i 2006 og den tredje og nuværende kom i 2013. Da vi har med en stor SUVér i luksusklassen at gøre, så snakker vi også et prisniveau, hvor de færreste danske bilkøbere kan være med. Derfor er det for manges vedkommende på brugtbilsmarkedet, man skal finde sin BMW X5, og det betyder også, at den nyeste tredje generation nok ikke er så aktuel. Derfor er det oftest de to første generationer af BMW X5, der er interessante på brugtbilsmarkedet. Her er det vigtigt at pointere, at der er stor forskel på første og anden generation, når det kommer til teknik. Første genration er nemlig udviklet i en tid, hvor BMW også ejede Land Rover, og man udnyttede dette til at låne en del fra Land Rovers teknologi. Derfor er der også stor forskel på første og anden generation, men det har været muligt at opdatere første genration med den nyeste teknologo fra BMW, så det er måske værd at have for øje, hvis man skal investere i en brugt BMW X5.

 

 

Indlæser..