47.132 biler

Læs mere om BMW X3 her

BMW X3
Guide

Dieseldansen - brugttest af BMW X3

BMW X3 er en solid SUV, som overrasker positivt i vores brugttest - det samme gør den 6-cylindrede dieselmotor, som er perfekt til modellen.

Læs nu
BMW X3
Anmeldelse

Ny vin på gamle flasker – BMW iX3

BMW var firstmovers på elbiler, men er blevet overhalet indenom af stort set samtlige andre mærker - nu forsøger de at vinde noget tilbage med en ombygget benzinbil med halvfærdige løsninger. Alligevel er BMW iX3 en af de bedste elbiler på markedet nu. Hvorfor, forklarer vi her.

Læs nu


Konkurrenter Audi Q5, Mercedes-Benz GLK

Udstyr

Som det er med BMW’ere så er BMW X3 også fyldt med udstyr. Der er en lang række af standardudstyr, og derefter har køberen kunne vælge frit fra en lang liste af ekstraudstyr. Så det er en god ide at bruge lidt tid på research og tjekke, hvilket udstyr de forskellige BMW X3 er udstyret med, da udstyrsniveauet ikke altid skinner igennem på samme måde på brugtbilsmarkedet

 

Salg af brugt BMW X3

 


Når du skal ud på vejen, så fortjener du noget, der kan gøre tiden lettere. Vi bruger rigtig mange timer i vores bil. Hvis du har et køretøj, der ikke er rar at være i, så er meget af den tid ikke noget, som, du synes. er behagelig. Det skal den selvfølgelig være. Når vi bruger tiden i en bil, som vi finder flot og komfortabel, så stiger vores livskvalitet. Med andre ord ender vi med at bruge vores tid et sted, hvor vi synes, det er rart at være. Med en brugt BMW X3 får du oplevelsen af en bil i absolut højeste klasse. Du får køreglæden tilbage, og du kommer til at opleve, hvad en bil med fantastisk komfort gør for din tilværelse.

 

 

 

 

Glæden ved en brugt BMW X3

 


En brugt BMW X3 er en bil, der kan mere, end hvad du har brug for. Du får derfor en bil, der ikke kun tager dig fra A til B, men også gør det på en måde, så du har lyst til at tage turen flere gange. Ved BMW X3 er der virkelig kælet for detaljerne. Derfor får du også egenskaber, der råber luksus, såsom:

- Flot cockpit med glatte overflader
- Lædersæder
- Elektronisk udstyr med mange fordele
- Flot, aerodynamisk udseende

Med disse egenskaber kan en brugt BMW X3 være bilen, som du føler, du har fortjent. De mange kvaliteter gør køreturen til en i verdensklasse. Uanset om du skal med familie til Spanien, køre langt for arbejdet, eller bare køre ærinder, så er en brugt BMW X3 bilen for dig.

 

 

 

 

 

Hvad er køreglæde?

 


Køreglæde er et vidt begreb. Mange biler er rare at køre i, men det er kun de færreste, der kan skabe egentlig køreglæde. Med en brugt BMW X3, så får du en bil, der er designet til at gøre køreturen behagelig. En brugt BMW X3 har:

- Mindre vindmodstand
- Design ud fra et letvægtskoncept
- Masser af elektroniske forbindingsmuligheder og køreassistent

Fordi BMW har fokuseret meget på at gøre køreturen behagelig i en brugt BMW X3, så kommer den med masser af udstyr, der forbedrer din oplevelse på landevejen. Alt fra brugerorienteret GPS-assistent til mindre vindmodstand sikrer, at du kommer til at ligge let på banen, når du skal ud og køre.

 

 

 

 

 

Find din nye bil

 


Hos Biltorvet.dk har vi et bredt udvalg af brugte BMW X3-modeller. Vi har stor erfaring med at finde dig de bedste forhandlere. Dermed sikrer du, at du får gode priser, samt god kundeservice. Når du køber en brugt BMW X3, så kan du ofte finde dem i følgende modeller:

- Standard
- M Sport
- xLine
- Luxury Line

Hos Biltorvet.dk finder du din brugte BMW X3 model, uden så meget bøvl. Vi er med dig hele vejen, sådan at du kan blive godt kørende i løbet af kort tid.

 

 

 

 

 

 

 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt BMW X3", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "4" }, "name": "Brugt BMW X3", "author": { "@type": "Person", "name": "Frederik Godtfredsen" }, "datePublished": "2012-03-07", "reviewBody": "Jeg handler altid biler her", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

 

 

 

 

 

Relateret BMW modeller:

BMW 320dBMW 320iBMW 520dBMW 530dBMW X1BMW X3BMW x5

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt BMW X3", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt BMW X3", "author": { "@type": "Person", "name": "Lasse Tårnby" }, "datePublished": "2019-12-12", "reviewBody": "5 stjerner herfra!", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

 

 

 

BMW X3 er egentlig en del af 3-serien, da den er bygget på den samme platform. Den har dog fået sin egen lille kategori, da der er tale om en model, der egentlig ikke har så meget med resten af 3-serien at gøre. BMW X3 er en lille kompakt luksus SUV’er, der har været produceret siden 2003. Anden generation af den forholdsvis populære SUV’er kom i 2010. Bilen er bestemt til at finde på det danske brugtbilsmarked, hvor der er mulighed for at gøre en rigtig fornuftig handel. Det skyldes, at BMW X3, uden at være billig, er nede i et niveau, hvor rigtig mange ser muligheder, især hvis bilen er på gule plader. Man kan altså på brugtbilsmarkedet finde en BMW X3 til en fornuftig pris, og det er for mange den eneste mulighed for at sætte sig bag rattet i en veludrustet SUV fra BMW. Derfor er der også en fornuftig gensalgsværdi i en BMW X3. Det er værd at have øje for, hvilken generation af BMW X3, der er til salg, hvis man gerne vil investere på brugtbilsmarkedet, da udviklingen især har haft betydning for motorens evne til at køre langt på literen.

 

 

Indlæser..