51.459 biler

Læs mere om BMW i3 her

BMW I3 var den første bil i BMW’s I serie, som efterfølgende også har fået selskab af den smukke luksus sportsvogn BMW I8. BMW I3 blev første gang vist for offentligheden tilbage i 2013, og det er indtil videre kun blevet til en enkelt generation af den miljøvenlig BMW, der er en kompakt lille bybil. Ved introduktionen bød den på en elmotor og et batteri.

Efterfølgende kom der endnu en version, som bød på en helt ny teknologi, hvor elmotoren og batteriet fik selskab af en lille benzinmotor. En motor som hele tiden kan lade en lille smule på batteriet under kørsel, og dermed forlænge levetiden gevaldigt. Den officielle rækkevidde er 340 kilometer, men det er i praksis nok lidt kortere. BMW I3 har nydt godt af de danske afgiftsregler, og det betyder også, at der er et lille udvalg af den lille miljøvenlige BMW på brugtbilsmarkedet. Det er dog stadig en BMW, så man skal stadig betale en del penge, hvis man gerne vil køre den lille miljøvenlige BMW I3.

Konkurrenter

Det er ikke et marked, hvor der er et stort udvalg af oplagte konkurrenter, men Nissan Leaf og Renault Zoe kan blandt andet nævnes.

Udstyr

Standardudstyret er begrænset, men indeholder blandt andet varme i forsæderne. Ellers er der rig mulighed for at tilkøbe diverse ekstraudstyr som LED forlygter, parkerings assistent og indbygget navigationssystem.Indlæser..