45.549 biler

Læs mere om BMW Z4 her

BMW Z4
Nyhed

BMW Z4 Concept - en fryd for øjet!

Designsproget på konceptbilen udstråler både dynamik og progressivitet og kigger fremad mod den produktionsklare bil, som vil blive lanceret engang næste år.

Læs nu

BMW Z4 til salg

BMW Z4 var afløseren for BMW Z3 tilbage i 2002. BMW Z4 er BMWs bud på en roadster, som er åben, sporty og utilpasset. 

I den nyeste generation af BMW Z4 er der ingen grænser for køreglæden, særligt ikke når kalechen åbner sig. BMW Z4 er kendt for sin kraftfulde køredynamik og dens progressive design – som ifølge BMW kun har et mål: det frie liv under åben himmel. 

Den nyeste BMW Z4 har mellem 197 og 340 hestekræfter, og har et brændstofforbrug på mellem 11,8 og 14,1 kilometer pr. liter. 

BMW Z4 brugte biler

Trods BMW Z4 har været på markedet i mere end 18 år, så er udvalget på brugtvognsmarkedet ikke enormt. Det skyldes formentlig både, at en BMW Z4 er en cabriolet, som ikke er den mest oplagte bil i Danmark, og derudover er den heller ikke decideret billig. Alligevel er det muligt at finde en fin brugt BMW Z4 til salg. I skrivende stund der varierer udvalget mellem 2003 og 2019 modeller, hvor størstedelen ligger tæt på midten af de to årgange. Blandt disse er det også muligt at finde BMW Z4 leasing, hvilket er en oplagt mulighed for biler i højere prisklasser, som en BMW Z4. 

Udstyr & design

Hvis vi tager et nærmere kig på BMW Z4’s udstyr, design og teknik er det en spændende bil. 

Af de nyeste modeller finder du to design- og udstyrslinjer, det er BMW Z4 Sport Line og M Sport. Blandt generationerne før disse finder du Design Pure Balance, Design Pure Impulse og M sportspakke. Der er ved alle pakker lidt forskellighed i designdetaljer og udstyr. Blandt andet så er M-modeller med mere sporty køreegenskaber, som blandt andet er en sporty undervogn. 

 

Kigger vi på den nyeste BMW Z4’s kaleche, så tager det ikke mere end 10 sekunder at forvandle køreoplevelsen og køre under åben himmel. Når elektronikken kører kalechen af, så pakkes stoftaget forsvarligt ned bag forsæderne. Så længe du holder dig under 50 km/t, så kan du betjene kalechen under kørslen, hvilket også er tilfældet ved andre moderne roadstere. Det betyder også, at hvis der opstår en pludselig byge, så kan du hurtigt komme i tørvejr og at være nødsaget til at skulle holde ind til siden. 

BMW Z4 er en bil, hvor du får den største køreoplevelse når kalechen er nede. Det er helt klart her, at den rigtig kommer til sin ret og du vil opleve dens fulde udbytte. Her vil du blandt andet opleve, at du går i et med omgivelserne. Grundet højden på bilen er du tæt på asfalten og sidder godt i læ bag forruden. Derfor kan du også køre på motorvej med kalechen nede, uden at det bliver en ubehagelig og kold fornøjelse. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at udetemperaturen selvfølgelig vil have betydning for oplevelsen – derfor er det formentlig sjovest i sommersæsonen.  

I nogle af modellerne finder du digital instrumentering og navigationsanlæg. BMW Z4 findes også med automatgear, og her kommer de fra 0 til 100 kilometer i timen på blot 5,4 sekunder, hvilket er meget hurtigt. 

I de nyere generationer har man lavet om på kalechen, hvilket giver mere bagagerumsplads, faktisk 50% mere end nogle af forgængerne. På trods af dette er bagagerummet stadig kun på størrelse med en minibils, hvilket selvfølgelig giver god mening, taget bilens størrelse i betragtning. Derudover har den nye kaleche optimeret hastigheden, som taget kan pakkes sammen på. 

 

Med BMW Z4 får du en virkelig velkørende roadster, og til trods for udvalget på brugtvognsmarkedet ikke er kæmpestort, så er det dog muligt at finde en lækker bil, hvor kvaliteten på bilen også er i top. Hvis vi afslutningsvist skal se lidt på, hvilke biler en BMW Z4 konkurrerer med, så er det Porsche Boxster, Mercedes-Benz SLK og Audi TT, som du skal kigge efter. 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt BMW Z4", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt BMW Z4", "author": { "@type": "Person", "name": "Anita Overgaard" }, "datePublished": "2022-01-28", "reviewBody": "Køb brugt BMW Z4", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..