BMW Z4

BMW Z4 Concept - en fryd for øjet!

|

Så er der godt nyt til BMW fans – og specielt dem, der har en svaghed for Z4. For selvom modellen har fået en række små facelifts, så trænger den til en større omgang – og det er på vej nu. BMW har nemlig løftet sløret for Z4 Concept, der viser lidt af de designdetaljer, som vi kan forvente at se på den færdige model.

 

Det er på Pebble Beach Concours d'Elegance i Californien, at BMW har valgt at fremvise en nyfortolkning af den klassiske BMW Roadster.

Designsproget på konceptbilen udstråler både dynamik og progressivitet og kigger fremad mod den produktionsklare bil, som vil blive lanceret engang næste år. 

Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design, siger: "The BMW Concept Z4 is an all-out driving machine” og fortsætter “Stripping the car back to the bare essentials allows the driver to experience all the ingredients of motoring pleasure with supreme directness. This is total freedom on four wheels.”

The BMW Concept Z4 expresses the new BMW design language from all perspectives and in all details. From the dynamic-looking front to the striking flanks to the clean-cut tail end: a few lines and the subtle interplay between surfaces are enough to generate a sense of power and emotion" tilføjer Adrian van Hooydonk.

BMW Roadster – reloaded
Konceptbilen har de klassiske roadster-detaljer som lang akselafstand, lav og langstrakt silhuet og en kompakt bagende pakket ind i en frisk pakke tilføjet et fremtidssikret designsprog. En kortere motorhjelm og skarpe udhæng sikrer, at køreren sidder endnu mere centralt i bilen end tidligere.

Kombinationen af de lavt placerede nyrer og højere placerede forlygter giver direkte associationer til BMW Z8. I stedet for de sædvanlige ribber i nyrerne er der på konceptbilen et detaljeret "trådnet", hvis vertikale placering bringer minderne tilbage til de første roadstere fra BMW som for eksempel BMW 328 Mille Miglia.

De store luftindtag i karbon er taget direkte fra motorsporten og understreger det dynamiske design, som på en moderne måde hylder de tidligere roadstere fra BMW.
 

Konceptbilen er produceret i dette ene eksemplar, som vises på Pebble Beach. Vi kan så håbe, at BMW ikke foretager for mange ændringer. For det design sidder da lige i skabet!

BMW Z4 på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
BMW Z4 2,0 Roadster
NYHED
224.900 kr.
BMW Z4
2,0 Roadster
Odense SØ
145.000
2009
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
BMW Z4 2,5 Roadster
NYHED
199.900 kr.
BMW Z4
2,5 Roadster
Hobro
143.000
2003
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
BMW Z4 2,0 sDrive20i Roadster
NYHED
Leasingpris/md. 4.269 kr.
BMW Z4
2,0 sDrive20i Roadster
Bramming
39.000
2015
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev