46.902 biler

Find BMW 2-serie hos Biltorvet

BMW 2-serien var efterfølgeren til BMW 1-serie Coupé og med kerneværdierne: kompromisløs, selvsikker og ekspressiv viderefører BMW 2-serie Coupé, BMW 2-serie Cabriolet og BMW 2-serie Gran Coupé dennes konception. BMW 2-serie test viser, at disse modeller er de bedste i deres klasse. BMW 2-serie er nået til deres anden generation. 

 

Deres første generation byder som det første på BMW 2-serie Active Tourer (F45). 

Denne model blev præsenteret i 2014 og er en urban og moderne bil. Den er effektiv og alsidig og mestrer de udfordringer, som bymæssige omgivelser kan byde på, dog imponerer den også ved en tur i den frie natur. Den har horisontale fure, som giver den et sportsligt udtryk sammen med linjeforløb, som viderefører de konturerede sideskørter. Bilen indevendigt præges også af det horisontale, og med underinddelte flader opnåes en rigtig komfortable rumfornemmelse. Med bilen findes de moderne 3 og 4 cylindrede motorer, som indvirker på forhjulstrækket, derudover fås xDrive-firehjulstræk ligeledes som ekstraudstyr. Motorerne er 1,5 – 2,0 liter (75 – 170 kW, 102 – 231 hk). I 2018 fik denne model et facelift, som gav den et mere markant skåret front- og bagparti. Denne generation har været i produktion siden 2014 og produceres stadig i dag. 

 

I samme generation findes også BMW 2-serie Gran Tourer (F46), som er den perfekte kombination af fleksibilitet og dynamik. Her findes en tredje sæderække som ekstraudstyr, hvilket giver plads til op til 7 personer. Motorerne er 1,5 – 2,0 liter (75 – 141 kW, 102 – 192 hk) og 3 og 4 cylindrede TwinPower turbo motorer. Dette kombineret med en imponerende dobbeltnyre giver den sin sportslighed. Bilens store døre, lange hjulafstand og korte overhæng gør den til en rigtig praktisk bil. I 2018 har denne ligeså fået et mindre facelift, her er BMW-nyren forstørret og omsluttes nu af LED-forlygter med et nyt snit, derudover er der også nye frontspoiler, som bidrager til en mere karismatisk fremtoning. Den kom på markedet i 2015 og produceres stadig i dag. 

 

Sidste model i denne generation er BMW 2-serie Gran Coupé (F44), denne har ikke en direkte forgænger, men er noget helt særligt. BMW-nyren er i mesh design, derudover har den tredimensionale struktur, samt rammeløse døre og opadgående sidelinje bagtil – dette skaber markant kontrast til det faldende tag. Indeni fås den med et fuldt digital BMW Live Cockpit Professional med to 10,25"-billedskærme og HUD-display, som viser alle relevante informationer til enhver køresituation. Motoren er 1,5 – 2,0 liter (85 – 225 kW, 116 – 306 hk) og 3 og 4 cylindrede turbomotorer. Denne model kom på markedet i 2020 og produceres stadig i dag. 

 

Anden generation af BMW 5-serie byder på BMW 2-serie Coupé (G42), her er ønsket stadig det sportslige og kraftfulde. Den har højeffektive og stærke motorer, som muliggør en kraftig acceleration i alle køresituationer. Derudover har den fået ny single-frame-dobbeltnyre, hvor det er nyreklapper, der åbner eller lukker alt efter kølebehovet i stedet for stave. Derudover er der BMW Digital Key, så du kan bruge din smartphone til at åbne, låse og starte bilen. Derudover kan du altid låse dit køretøj, når som helst, gennem MyBMW-appen. Motorerne er 2.0 – 3,0 liter (135 – 275 kW, 184 – 374 hk) og 4 og 6 cylindrede. Den bil er i skrivende stund helt ny på markedet og er produceret fra 2021. 

 

Køb BMW 2-serie brugt

 

Trods bilerne ikke har været på markedet i så mange år, så er de i en prisklasse, der gør, at det i dag alligevel er muligt at finde et rigtig pænt udvalg af BMW 2-serie brugt. BMW 2-serie pris afhænger af årgang, stand, kilometertal og udstyr, men generelt er det muligt at få en super lækker bil til rimelige penge. Derudover er der også BMW 2-serie leasing muligheder på markedet

 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt BMW 2-Serie", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt BMW 2-Serie", "author": { "@type": "Person", "name": "Nikolaj Christoffersen" }, "datePublished": "2022-01-28", "reviewBody": "Køb brugt BMW 2-Serie", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..