46.011 biler

Læs mere om BMW 320d her

Salg af brugt BMW 320d

 

Hverdagen kan godt blive lang. Nogle gange føles den længere, end hvad den burde være. Oftest er det fordi, at man får brugt sin tid i miljøer, der ikke er rare og inspirerende at være i. Hvis du bruger meget af din hverdag din bil, så ved du garanteret, hvad det er vi snakker om. Bilen kan være et af de steder, hvor vi bruger allermest tid. Derfor skal den også være behagelig at være i. 

 

BMW er kendt for deres luksus, og her er BMW 320d ingen undtagelse. Der får du højkvalitet til en pris, der starter på 289.900 kroner. 

 

 

Gør hverdagen levende med en BMW 320d

 

BMW 320d er en meget populær bil, som mange elsker. Det er en bil spækket med lækkert udstyr. Du får blandt andet en meget rummelig bil, der har et bagagerum på 500 liter. Hvis du slår passagersæderne ned, kan bagagerummet rumme hele 1510 liter. Det er ikke et af de største bagagerum, når man tænker på, at bilen er 4,71 meter lang. Dog er det formentlig lavet sådan fordi, at man stadig ville have fokus på en dynamisk kørsel.

 

Du kan få en BMW 320d med 190 hestekræfter, hvor motoren er en 2,0 cylinder motor. Motoren er med til at give bilen en topfart på 229 km/timen. 

 

Du kan få BMW 320d i forskellige modeller, der har forskellige udstyrspakker. Du kan blandt andet få en BMW 320d GT, BMW 320d Touring, BMW 320d stationcar og BMW 320d M Sport.

 

 

Glæden ved en brugt BMW 320d

 

Når du anskaffer dig en brugt BMW 320d, så opdager du hurtigt, hvad den kan gøre for dig. Bilen er lavet til at køre flydende på motorvejen med brede dæk og en behagelig måde at håndtere fart på. BMW 320d føles derfor hurtigt som en luksusbil, fordi du på ingen måde får ubehagelige rystelser i rattet eller en irriterende summen fra dækkene. Alene det, at bilen kan køre behageligt på længere strækninger, kan være med til, at du både har lyst til at bruge den som privatbil og som bil til arbejdet. En brugt BMW 320d kan bestemt leve op til begge formål. Når du kører på de øde landeveje, med gule kornmarker i siderne og grønne bakker foran, så ser du hurtigt, at stilhed i en kørende bil er alle pengene værd. 

 

 

Stor erfaring med BMW 320d

 

Her hos Biltorvet kan du finde flere annoncer på lækre BMW’er herunder BMW 320d. Private og forhandlere kan gennem vores platform sælge deres biler, derfor finder du en masse annoncer på vores side. Du handler altså ikke direkte med os, men derimod med vores private eller forhandlere, der gerne vil sælge en bil eller lease den. 

 

Hvor mange biler der er til salg afhænger af markedet. Finder du derfor ikke lige, hvad du leder efter i en brugt BMW 320d lige nu? Så tjek siden igen om et par dage eller en uge. Så kan det være, at der er kommet en annonce op, der passer dine behov.

 

Du kan også se en række andre BMW-modeller, som er til salg på vores side. 

 

 

Relateret BMW modeller:

BMW 320dBMW 320iBMW 520dBMW 530dBMW X1BMW X3BMW x5

 

 

 

 

 

 

 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt BMW 320d", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt BMW 320d", "author": { "@type": "Person", "name": "Max Ficher" }, "datePublished": "2019-10-10", "reviewBody": "Fin hjemmeside", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

 

 

 

 

 

 

Indlæser..