48.367 biler

Læs mere om BMW IX her

BMW IX
Anmeldelse

Spaklubben til rige russere - BMW iX40

BMW iX40 er den nye store SUV fra tyskerne, som er udviklet helt fra bunden som elbil. Den byggede på avancerede løsninger og er bygget i et kulfibermateriale, men designet og kabinen lugter langt væk af russiske oligarker.

Læs nu

BMW iX - En lækker el SUV

BMW iX er en af de nyeste BMW biler, der er udkommet i løbet af i 2021. Det er en fuld elektrisk bil, og så er den spækket med en masse teknologi. Har du brug for en virkelig kraftig SUV, der kører på el, er BMW iX et rigtig godt bud. 

Selve bilen kan trække op til 2500 kg med det firehjulstræk, som den har. Selvom bilen er forholdsvis stor, så kører den stadig virkelig elegant.

Du kan få den nye BMW iX i to forskellige modeller: BMW iX xDrive 40 og BMW iX xDrive 50. Forskellen på de to er, at der er hhv. 326 hk. og 523 hk. Priserne starter fra 719.500 kroner og 929.500 kroner.

Rækkevidde på BMW iX

BMW iX har en rækkevidde på hele 630 kilometer, hvilket er utrolig langt at kunne køre på el. Grunden til at den kan køre så langt er, at bilen er spækket med al den nyeste teknologi. Det gør, at bilens funktioner bruger ganske lidt strøm, så bilen altså kan køre længere på én opladning.

Opladning af BMW iX

BMW har noget, der hedder BMW Charging, der gør det meget nemt for alle BMW-ejere at lade deres biler. Lige meget hvor lang en rækkevidde en bil som BMW iX har, så er det vigtigt, at bilen også er nem at lade.

 

Hvis du før har haft en elbil, ved du, at der findes en hel del ladestandere på landevejene både i Danmark og i Europa. Når du har en BMW kan du blandt andet tilgå, mod betaling, de mere end 300.000 ladestandere i hele Europa.

Efterhånden som flere og flere får elbil, kommer der også flere ladestandere til. Det vil altså kun blive nemmere at kunne få opladt sin elbil i fremtiden. Der er også mange arbejdspladser, der har sat ladestandere op, så du kan oplade din bil, imens du arbejder.

Der er også mange, der vælger at få installeret en ladestander derhjemme, så de altid har en ledig ladestander at gå til. Det er der mange, der er rigtig glade for. For andre er det ikke et behov, hvis de alligevel kører steder, hvor der er adgang til ladestandere.

Find brugt BMW iX til salg

Du kan finde en brugt BMW iX til salg via os. Det er også muligt at finde BMW iX leasingbiler, hvis du ikke ønsker at købe. 

Det gode ved at købe en brugt BMW iX er, at prisen naturligvis er lavere end fra ny, og selvom du køber en brugt BMW, så vil du stadig få en bil af rigtig høj kvalitet.

 

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring BMW iX.

Hvad koster den nye BMW IX?

Den nye BMW IX pris kommer til at ligge fra 719.500 kroner for den model der hedder BMW iX xDrive 40 med 326 hk. Kigger du på BMW iX xDrive 50, som har 523 hk, står den til 929.500 kr.

Hvornår kommer den nye BMW IX?

Den nye BMW iX blev lanceret tilbage i slutningen af 2021. Dog blev den første gang vist frem tilbage i 2018, hvor BMW introducerede konceptet til bilen. Du kan altså få fat i den lækre bil nu.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster den nye BMW IX?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Den nye BMW IX pris kommer til at ligge fra 719.500 kroner for den model der hedder BMW iX xDrive 40 med 326 hk. Kigger du på BMW iX xDrive 50, som har 523 hk, står den til 929.500 kr."}},{"@type":"Question","name":"Hvornår kommer den nye BMW IX?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Den nye BMW iX blev lanceret tilbage i slutningen af 2021. Dog blev den første gang vist frem tilbage i 2018, hvor BMW introducerede konceptet til bilen. Du kan altså få fat i den lækre bil nu."}}]}
Indlæser..