45.109 biler

Læs mere om Volvo XC90 her

Volvo XC90
Nyhed

Volvo afslører ny V90 Cross Country

Det er næsten 20 år siden, den første Cross Country blev introduceret. Siden er andelen af Cross Country modeller bare vokset, og Volvo-navnet er blevet synonymt med robuste biler, der klarer næsten alle vej- og vejrtyper.

Læs nu
Volvo XC90
Nyhed

Super regnskab fra Volvo

De første seks måneder blev der solgt 43.911 eksemplarer Volvo XC90. Dermed er der solgt i alt 84.532 enheder, siden modellen blev introduceret i 2015, og det overstiger forventningerne.

Læs nu

Find brugt Volvo XC90 gennem Biltorvet

Volvos XC90 er en stor og sikker SUV. Som mange af Volvos andre modeller har denne bil høj sikkerhed i fokus, og gennem dens generationer har netop denne bil også været først inden for det nyeste sikkerhedsudstyr. Blandt andet det at kunne bremse op for modkørende, hvis man ikke har set dem ved et venstresving. Desuden kan forsæderne kompensere for de store kræfter, som normalt rammer rygsøjlen, når man kører i rabatten. Hvis det er en brugt Volvo XC90, som du er på udkig efter, skal du være opmærksom på, at sikkerhedsudstyret varierer i det forskellige generationer, derfor kan det godt betale sig at være ekstra opmærksom på årgang og udstyr, når du kigger efter en Volvo XC90 brugt. Gennem årene har modellen blandt andet fået et facelift tilbage i 2006, her var det primært fronten, som man modificerede. 

På brugtvognsmarkedet skal man ikke være så nervøs for at bruge penge på en brugt Volvo XC90, trods den måske har mange kilometer bag sig. Det er en god og solid bil, hvilket også afspejles i Volvo XC90 pris, som er temmelig høj. Dette hænger unægtelig sammen med kvaliteten og ligesom med mange af Volvos andre modeller, holder den værdien rigtig fint. Derfor kan man forvente et rimelig acceptabelt værditab ved køb af en brugt Volvo XC90. 

 

Blandt Volvo XC90 til salg vil du opleve, at udstyrsniveauet generelt er højt – og ikke kun når det kommer til sikkerhedsudstyr, men også af andet udstyr. Ligesom Volvos mange andre modeller, findes der typisk tre udstyrsvarianter, disse er gennem generationerne blevet udvidet og ændret en smule. Af konkurrenter findes blandt andet: Mercedes-Benz ML-klasse, BMW X5, Audi Q7 og VW Touareg.

 

Blandt Volvos modeller finder du også Volvo XC90 hybrid, denne kaldes Volvo XC90 Recharge. Og det er faktisk denne model, som der er størst udvalg af på brugtbilsmarkedet. 

Volvo On call-abonnement

Volvo On Call-abonnement er en abonnementstjeneste, der omfatter app-tjenester samt nød- og sikkerhedstjenester. Abonnementet skal løbende fornyes og det er derfor vigtigt, at holde øje med om det udløber, da det kun kan bruges så længe abonnementet er aktivt.

Hvad koster Volvo XC90?

Prisen på en Volvo XC90 kan være temmelig høj. Det er en stor og sikker SUV, og prisen hænger naturligvis også sammen med kvaliteten på bilen. Derudover holder Volvos biler prisen rigtig fint, hvilket gør, at værditabet ofte vil være acceptabelt. Prisen afhænger som med alle andre biler også af stand, kilometertal, udstyr og model. 

Kan det betale sig at lease Volvo XC90?

Da en Volvo XC90 er en bil en højere prisklasse, kan det ofte godt betale sig at undersøge mulighederne for leasing. Om det kan betale sig afhænger ofte af den enkelte bil samt leasing tilbuddet. 

Hvor køber jeg Volvo XC90 billigst?

Hvis du ønsker at få et overblik over brugtvognsmarkedet af Volvo XC90, så er Biltorvet et godt sted at gå på opdagelse. Her kan du finde et bredt udvalg fra forhandlere og private, samt filtre på forskellige parametre og dermed finde den bedste pris på den bil, som passer bedst til dine behov. Ja Volvo XC90 er også lavet som plugin hybrid – denne model hedder Volvo XC90 Recharge.

Fås Volvo XC90 som hybrid?

Ja Volvo XC90 er også lavet som plugin hybrid – denne model hedder Volvo XC90 Recharge.

 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Find brugt Volvo XC90 gennem Biltorvet", "description": "Find brugt Volvo XC90 gennem Biltorvet”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster Volvo XC90?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Prisen på en Volvo XC90 kan være temmelig høj. Det er en stor og sikker SUV, og prisen hænger naturligvis også sammen med kvaliteten på bilen. Derudover holder Volvos biler prisen rigtig fint, hvilket gør, at værditabet ofte vil være acceptabelt. Prisen afhænger som med alle andre biler også af stand, kilometertal, udstyr og model. "}},{"@type":"Question","name":"Kan det betale sig at lease Volvo XC90?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Da en Volvo XC90 er en bil en højere prisklasse, kan det ofte godt betale sig at undersøge mulighederne for leasing. Om det kan betale sig afhænger ofte af den enkelte bil samt leasing tilbuddet. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor køber jeg Volvo XC90 billigst?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hvis du ønsker at få et overblik over brugtvognsmarkedet af Volvo XC90, så er Biltorvet et godt sted at gå på opdagelse. Her kan du finde et bredt udvalg fra forhandlere og private, samt filtre på forskellige parametre og dermed finde den bedste pris på den bil, som passer bedst til dine behov. Ja Volvo XC90 er også lavet som plugin hybrid – denne model hedder Volvo XC90 Recharge. "}},{"@type":"Question","name":"Fås Volvo XC90 som hybrid?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja Volvo XC90 er også lavet som plugin hybrid – denne model hedder Volvo XC90 Recharge. "}}]}
Indlæser..