46.900 biler

Læs mere om Volvo V60 her

Volvo V60
Anmeldelse

Svensk succes – Volvo V60 T6

Volvo V60 er det svenske mærkes bedste model pt. Den er lækker, som en svensk topmodel rullet ind i Kex og Marabou, men kan den løfte arven som praktisk stationcar - vi kører til Sverige med labradoren, for at finde ud af det.

Læs nu

Find Volvo V60 hos Biltorvet

Søger du en brugt Volvo V60, så kan du finde et overblik over mange af de biler, der er til salg hos Biltorvet. Volvo V60 er Volvos bud på en stationcar, som befinder sig i mellemklassesegmentet. I dette segment befinder den sig i den dyre ende af skalaen.

 

Volvo V60 blev introduceret tilbage i 2010, hvor også anden generation af Volvo S60 blev præsenteret, det skyldes, at V60 modellen er baseret på samme platform som anden generation af Volvo S60. Volvo V60 er som sagt en stationcar, og netop derfor har den modtaget en del kritik, fordi den ikke har imponerende pladsforhold. Udover dette er der ikke noget negativt at sige om modellen, da den ellers har fine køreegenskaber og et fremragende sikkerhedsniveau. Derudover har den både økonomiske diesel- og benzinmotorer. Og lige her er der faktisk et stort udvalg. Volvo V60 fås med fire forskellige benzinmotorer og tre forskellige dieselmotorer. Hvis det er en brændstoføkonomisk motor, som du er på udkig efter, så skal du kigge efter en Volvo V60 med 1,6 liters DRIVe motor. Denne har blandt andet start og stop funktion, hvilket er med til at gøre forbruget endnu bedre. De resterende to dieselmotorer hedder D3 og D5, mens benzinmotorerne hedder T3, T4, T5 og T6. Jo højere tallet er, jo større er motoren. Fælles for alle motorversionerne er dog, at de leverer rigtig høj kvalitet. 

 

Efter knap 10 år på markedet er udvalget af Volvo V60 til salg rimelig stort. Der er dog stadig en del nyere biler i blandt, og derfor er prisniveauet også derefter. 

Så i forhold til Volvo V60 pris afhænger det meget af, hvilken årgang bilen er fra, kilometertallet samt standen på bilen. V60 holder prisen bedre end gennemsnittet, hvilket også betyder, at du kan regne med et begrænset værditab, hvis du skal videresælge en brugt Volvo V60.

 

I 2014 fik V60 et facelift, og her fik den blandt andet et større emblem på fronten samt en masse andre visuelle ændringer. Volvo er kendt for at have et højt niveau, når det kommer til udstyr og særligt sikkerhedsudstyr – her er Volvo V60 ingen undtagelse. Den har blandt andet systemet, City Safety som gør, at bilen selv bremser, hvis du kører under 30 kilometer i timen og bilen registrerer, at der er risiko for en ulykke. Dette minimerer blandt andet risikoen for ulykker ved kø- og bykørsel. Bilen kommer ligesom de fleste andre biler med forskellige udstyrspakker. For Volvo V60 hedder pakkerne Kinetic, Momentum, Summum og R-design. 

I Kinetic får du blandt andet fartpilot og ratbetjening. I Momentum får du også regnsensor og aktive xenon forlygter. I Summum får du både læderkabine og el-justerebar førersæde med hukommelse. R-design er en sportsudgave, og har alt hvad der dertil hører. Du finder både Volvo V60 med automatgear og med manuelt gear. Af konkurrenter er Volvo V60 oppe imod Audi A4, BMW 3-serie og Mercedes-Benz C-klasse, VW Passat og Opel Insignia.

Volvo On call-abonnement

Volvo tilbyder Volvo On Call-abonnement som er en abonnementstjeneste, som blandt andet muliggør betjening af din bil på afstand gennem en app til din smartphone. Derudover indeholder abonnementet også nød- og sikkerhedstjenester samt app-tjenester. 

Hvad koster Volvo V60?

Prisen på en Volvo V60 afhænger af modelår, kilometertal, stand og ekstraudstyr. Men en Volvo V60 er en bil, der generelt holder prisen ret godt. 

Kan det betale sig at lease Volvo V60?

Der er muligheder for at lease en Volvo V60. Alt efter hvilken årgang du søger, kan det både være en fordel at købe og lease. Derudover kommer det an på det enkelte leasing tilbud. Hos Biltorvet får du både et overblik over biler til salg, men også leasing muligheder. 

Hvor køber jeg Volvo V60 billigst?

Hos Biltorvet kan du få et overblik over mange af de Volvo V60, der er til salg, og på den måde kan du finde den bedste bil til den bedste pris. 

Fås Volvo V60 som hybrid?

Ja der findes en Volvo V60 hybrid. Du finder Volvo V60 plugin hybrid, og denne hedder Volvo V60 Recharge. Her får du en elektrisk rækkevidde på op til 91 km på en ladning i køretilstanden Pure. 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Find Volvo V60 hos Biltorvet", "description": "Find Volvo V60 hos Biltorvet”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster Volvo V60?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Prisen på en Volvo V60 afhænger af modelår, kilometertal, stand og ekstraudstyr. Men en Volvo V60 er en bil, der generelt holder prisen ret godt. "}},{"@type":"Question","name":"Kan det betale sig at lease Volvo V60?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Der er muligheder for at lease en Volvo V60. Alt efter hvilken årgang du søger, kan det både være en fordel at købe og lease. Derudover kommer det an på det enkelte leasing tilbud. Hos Biltorvet får du både et overblik over biler til salg, men også leasing muligheder. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor køber jeg Volvo V60 billigst?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hos Biltorvet kan du få et overblik over mange af de Volvo V60, der er til salg, og på den måde kan du finde den bedste bil til den bedste pris. "}},{"@type":"Question","name":"Fås Volvo V60 som hybrid?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Ja der findes en Volvo V60 hybrid. Du finder Volvo V60 plugin hybrid, og denne hedder Volvo V60 Recharge. Her får du en elektrisk rækkevidde på op til 91 km på en ladning i køretilstanden Pure. "}}]}
Indlæser..