48.243 biler

Læs mere om Volvo V60 her

Volvo V60
Anmeldelse

Svensk succes – Volvo V60 T6

Volvo V60 er det svenske mærkes bedste model pt. Den er lækker, som en svensk topmodel rullet ind i Kex og Marabou, men kan den løfte arven som praktisk stationcar - vi kører til Sverige med labradoren, for at finde ud af det.

Læs nu

Volvo V60 er Volvos bud på en stationcar i mellemklassesegmentet, hvor den hører til i den dyre ende af skalaen. Volvo V60 blev introduceret i 2010, hvor anden generation af Volvo S60 blev præsenteret, og Volvo V60 er baseret på den samme platform. Fra 2000 og frem til 2010 blev der også produceret en stationcar version af Volvo S60, men den hed frem til 2010 Volvo V70.

Volvo V60 er blevet kritiseret for at pladsforholdene på ingen måde er imponerende taget i betragtning, at vi har med en stationcar i den dyre ende at gøre. Ellers er der ikke meget negativt at sige om Volvo V60, som har fine køregenskaber, fremragende sikkerhedsniveau og økonomiske motorer i både diesel og benzin udgaver. Netop på motorfronten kan Volvo V60 fås med fire forskellige benzinmotorer og tre diesel. Hvis brændstoføkonomien er noget af det, du værdsætter højest, så skal du kigger efter en Volvo V60 med en 1,6 DRIVe motor, som blandt andet har start/stop funktion, som er med til at gøre forbruget endnu bedre. Ellers hedder de andre dieselmotorer D3 og D5, mens man på benzinfronten kan vælge mellem T3, T4, T5 og T6, jo større tal jo større motor.

Generelt kan man dog sige om de forskellige motorversioner, at de leverer fremragende, og da Volvo V60 selv i første generation er en forholdsvis ny bil, så holder de højt niveau. Det faktum, at Volvo V60 netop ikke er gammel, betyder også, at prisen stadig er høj på brugtbilsmarkedet, hvor udbuddet også er forholdsvis begrænset. Volvo V60 holder dog prisen bedre end gennemsnittet, og derfor kan du også forvente et begrænset værditab ved videresalg. Volvo V60 fik i 2014 et facelift, som blandt andet et større emblem på fronten og en række andre visuelle ændringer. Den faceliftede udgave er dog stadig så ny, at den stort set ikke er eksisterende på brugtbilsmarkedet

Konkurrenter

Audi A4, BMW 3-serie og Mercedes-Benz C-klaase. Man kunne også nævne VW Passat og Opel Insignia

Udstyr

Volvo er kendt for sit høje niveau af udstyr, især sikkerhedsudstyr. Her skuffer Volvo V60 dog heller ikke, og City Safety, som bremser bilen ved bykørsel op til 31 km/t, hvis den registrerer risiko for en ulykke, er blandt andet standard i Volvo V60. Ellers hedder udstyrspakkerne Kinetic, Momentum, Summum og R-design. Første pakke indeholder blandt andet, ud over en masse standardudstyr, fartpilot og ratbetjening. I anden pakke får man blandt andet regnsensor og aktive xenon forlygter. Summum er den sidste egentlig udstyrspakke og indeholder blandt andet læderkabine og el-justerebar førerstol med hukommelse. R-design er mere en sportsudgave med alt hvad der hører til af lir, såsom dobbelt udstødning specielle lister, måtter og så videre.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Volvo V60", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Volvo V60", "author": { "@type": "Person", "name": "Jens Juul" }, "datePublished": "2020-01-12", "reviewBody": "Stort udvalg og gode priser", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }

Indlæser..