47.112 biler

Læs mere om Volvo V90 her

Volvo V90
Nyhed

Volvo helt i top med ny V90 T5

Indvendigt er der virkelig kælet for detaljerne og det er tydeligt at Volvo har haft stor fokus på, at alle i kabinen skal befinde sig godt. Den store touch screen gør det muligt for chaufføren at justere på stort set alt.

Læs nu
Volvo V90
Nyhed

Volvo V90 er en alsidig og stilfuld stationcar

V90 er den tredje model, der bliver introduceret i Volvo’s topserie. Alle tre bygger på den modulære skalerbare produktarkitektur (SPA), som giver en række nye muligheder inden for udvikling og design af Volvo’er.

Læs nu

Brugt Volvo V90 gennem Biltorvet 

Find en brugt Volvo V90 gennem Biltorvet. Volvos V90 model er skabt til komfort og bygget til eventyr – en ikonisk skandinavisk stationcar. 

I de nyeste Volvo V90 finder du helt optimal navigation med Google Maps fuldt integreret i bilen samt håndfri stemmestyring gennem Google Assistant. Dette sørger for trafikmeldinger i realtime samt automatisk omdirigering. Google Assistant tillader dig at holde kontakten med familie, venner og kollegaer under kørsel, men uden at du skal fjerne hænderne fra rattet. Du siger blot “Hey Google” efterfulgt af det, som du ønsker. 

Med en Volvo V90 vil du opleve problemfri kørsel. Dette uafhængigt af antallet af passagerer eller mængden af bagage. Trods dette er der ikke indgået kompromiser i forhold til dens elegante udseende. 

Inden i bilen vil man på foruden kunne se bilens hastighed og navigation, det betyder, at du kan følge rutevejledning, holde øje med hastighed, besvarer telefonopkald og meget andet, uden at være nødsaget til at fjerne blikket fra trafikken. I bagagerummet er der plads til hele 560 liter bagage. Derudover er bilen udstyret med et 360 graders kamera, som skaber overblik omkring bilen. 

Volvo V90 kommer i dag både som Volvo V90 mild hybrid og Volvo V90 plugin hybrid – Volvo V90 Recharge. Den model er plugin hybrid og har en elektrisk rækkevidde på 88 kilometer, når du er i køretilstanden Pure. Den drives af Volvos nyeste plugin hybrid drivline, som sikrer en høj effekt og længere elektrisk rækkevidde – det sørger for, at udstødningsemissionerne reduceres yderligere.  

Find Volvo V90 til salg gennem Biltorvet

Gennem Biltorvet kan du finde et stort udvalg af brugte Volvo V90 til salg. Bilen kom på markedet tilbage i 2016 og til trods for, at den ikke har været på markedet så mange år, sammenlignet med nogle af Volvos andre biler, så er det alligevel muligt at finde et pænt udvalg af brugte Volvo V90. I forhold til Volvo V90 pris så er det ligesom med Volvos andre biler, at holder den prisen rigtig godt, kombineret med dens korte tid på markedet gør det, at prisen for en brugt Volvo V90 er i den høje ende. Når det så er sagt, så er sikkerheden og kørekomforten også i top. Du finder også Volvo V90 med automatgear blandt modeller til salg. Er du i tvivl om du skal købe eller lease? Så kan du hos Biltorvet også få et overblik over Volvo V90 til leasing. Det kan være en oplagt mulighed i forhold til at få fingrene i en lidt dyrer bil. 

Volvo On call-abonnement

Hos Volvo kan du få et Volvo On Call-abonnement, det er blandt andet en app til din smartphone, som gør det muligt at betjene en del af bilens funktioner på afstand. Derudover inkluderer abonnementstjenesten både nød- og sikkerhedstjenester samt app-tjenester. Dog skal man huske, at disse tjenester udelukkende kan bruges, så længe abonnementet er aktivt. Skulle dit abonnement være ved at udløbe, får du besked 45 dage før.

Hvad koster Volvo V90?

Prisen på en Volvo V90 afhænger som med andre biler af modelår, kilometertal, stand og ekstraudstyr. Bilen holder, som Volvos andre modeller, prisen rigtig fint og hvilket også bliver synligt på brugtbilsmarkedet. 

Kan det betale sig at lease Volvo V90?

Det er bestemt muligt at lease en Volvo V90 – om det kan betale sig afhænger af modellen samt leasing tilbuddet. Dog er det en oplagt mulighed i forhold til at få fingrene i en lidt dyre bil. 

Hvor køber jeg Volvo V90 billigst?

Gennem Biltorvet kan du få et overblik over mange af de Volvo V90, der er til salg, det kan hjælpe dig med at finde ikke kun det billigste men også det bedste køb. 

Fås Volvo V90 som hybrid?

Volvo V90 kommer både som mild hybrid og som plugin hybrid. Det er derfor muligt at finde en Volvo V90 hybrid, som passer bedst til dine behov. 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Brugt Volvo V90 gennem Biltorvet", "description": "Brugt Volvo V90 gennem Biltorvet”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster Volvo V90?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Prisen på en Volvo V90 afhænger som med andre biler af modelår, kilometertal, stand og ekstraudstyr. Bilen holder, som Volvos andre modeller, prisen rigtig fint og hvilket også bliver synligt på brugtbilsmarkedet. "}},{"@type":"Question","name":"Kan det betale sig at lease Volvo V90?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Det er bestemt muligt at lease en Volvo V90 – om det kan betale sig afhænger af modellen samt leasing tilbuddet. Dog er det en oplagt mulighed i forhold til at få fingrene i en lidt dyre bil. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor køber jeg Volvo V90 billigst?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Gennem Biltorvet kan du få et overblik over mange af de Volvo V90, der er til salg, det kan hjælpe dig med at finde ikke kun det billigste men også det bedste køb. "}},{"@type":"Question","name":"Fås Volvo V90 som hybrid?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Volvo V90 kommer både som mild hybrid og som plugin hybrid. Det er derfor muligt at finde en Volvo V90 hybrid, som passer bedst til dine behov. "}}]}
Indlæser..