45.099 biler

Læs mere om Volvo S90 her

Volvo S90
Nyhed

Volvo sender de første biler med tog fra Kina til Europa

Hvert af de tog der kører mellem Daqing og Zeebrugge har plads til omkring 225 Volvo-biler, som transporteres i særligt designede containere. En container rummer tre biler, der er vinklet, så de udnytter pladsen bedst muligt. Særlige fastgøringsbeslag sikrer, at bilerne står godt fast under transporten og ikke bevæger sig.

Læs nu
Volvo S90
Nyhed

Volvo klar med Skype Business i deres 90-serie

Millioner af mennesker verden over anvender Skype for Business i deres arbejde. I Volvo’s 90-serie biler bliver det nu muligt at tjekke forestående møder og se hvem, der deltager i dem. Man kan også koble sig på møder blot med et klik på bilens store skærm.

Læs nu

Køb Volvo S90 på Biltorvet - Danmarks største online markedsplads for både nye og brugte biler.

 

Find din drømmebil blandt et bredt udvalg af Volvo S90 modeller på Biltorvet. Vi tilbyder en nem og sikker handelsplatform, hvor du kan købe din bil trygt og sikkert online. 

 

Volvo S90 - en luksuriøs og sikker bil med masser af plads til hele familien. Vores udvalg af Volvo S90 modeller er omfattende, og du kan finde lige den variant, der passer til dine behov på Biltorvet. 

 

Køb din Volvo S90 på Biltorvet og få glæde af vores gode kundeservice. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig i processen, så du kan få en god oplevelse med at købe din nye bil.

Indlæser..