46.224 biler

Læs mere om Volvo XC40 her

Køb Volvo XC40 brugt gennem Biltorvet

Volvos XC40 er en luksus Crossover SUV, denne blev første gang præsenteret i 2017 og på det tidspunkt var den introduceret med både diesel- og benzinmotor. I 2019 blev også en plug-in hybrid version introduceret denne kaldes XC40 Recharge. 

XC40 er en populær bil og har blandt andet vundet Årets Bil i Europa ved Geneva Motor Show i 2018. I denne bil findes Volvos Intellisafe, som er en teknologi, der er designet med formålet at forhindre, at bilen kører af vejen og forulykker. Dette er muligt grundet bilens avancerede sensorer, som kan forudse mulige fatale scenarier. Derudover er selerne også designet til at tilpasse sig denne teknologi. 

Hos Biltorvet vil du finde et rimelig bredt udvalg af Volvo XC40 til salg, trods dens forholdsvis korte tid på markedet. Grundet den korte tid på markedet, er alle bilerne som er til salg rimelig nye biler, derfor er Volvo XC40 pris også derefter. Derudover er den en bil i en lidt højere prisklasse, og derfor er der også en oplagt mulighed for at lease netop denne model.

Når du er på udkig efter en brugt Volvo XC40, vil du opleve, at udvalget er størst blandt Volvo XC40 med automatgear frem for manuel gear. 

Som nævnt blev der i 2019 introduceret en Volvo XC40 plugin hybrid, som kaldes Volvo XC40 Recharge. I forhold til bilens rækkevidde på el, skal der naturligvis tages højde for, at det kan varierer en del alt efter kørsel. Denne model er en god til dig, som ønsker muligheden for både at køre på el og benzin. Du har mulighed for at vælge køre tilstanden Pure, og når denne er valgt, så kører bilen udelukkende på el. Denne kommer ligesom med den klassiske Volvo XC40 i forskellige udstyrsvarianter. Du finder praktiske og smarte opbevaringsløsninger i bilen blandt andet til træningstasker, telefoner, computere, vandflaske og kroge til indkøbsposer. Modellen findes også med panoramasoltag, som kan gøre køreoplevelsen helt unik. Generelt er standardudstyret i disse biler rigtig høj, sikkerheden er høj og designet er i top. 

Volvo On Call-abonnement

Hos Volvo har du muligheden for at tegne en abonnementstjeneste kaldet Volvo On Call-abonnement, dette omhandler app tjenester samt nød- og sikkerhedstjenester. Hvis du har et Volvo On Call-abonnement er det vigtigt, at du holder øje med, hvornår det skal fornyes, da det udelukkende kan bruges, så længe at abonnementet er aktivt. 

Hvad koster Volvo XC40?

Prisen på en Volvo XC40 er i den lidt høje ende. Prisen afhænger naturligvis af årgang, model, kilometerstand og udstyr. Hos Biltorvet kan du få et overblik over forskellige modeller til salg og derved sammenligne priserne. 

Kan det betale sig at lease Volvo XC40?

Da det er en bil i den dyre ende, kan det godt betale sig at undersøge mulighederne for leasing. Her afhænger det af den enkelte bil og leasing tilbuddet. 

Hvor køber jeg Volvo XC40 billigst?

Hos Biltorvet er der samlet et stort udvalg af brugte Volvo XC40 og Volvo XC40 Recharge fra både forhandlere og private. Her kan du nemt gennem filtrering danne dig et overblik over, hvor du finder den bedste bil til den bedste pris. 

Fås Volvo XC40 som hybrid?

Volvo XC40 blev i 2019 præsenteret som plugin hybrid. Denne model hedder Volvo XC40 Recharge.

 


{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Volvo XC40", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Volvo XC40", "author": { "@type": "Person", "name": "Klaus Milang" }, "datePublished": "2020-01-17", "reviewBody": "Havde en god oplevelse med mit køb her", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }
 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "CreativeWorkSeries", "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "bestRating": "5", "ratingCount": "39", "ratingValue": "4,3" }, "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb Volvo XC40 brugt gennem Biltorvet", "description": "Køb Volvo XC40 brugt gennem Biltorvet”} {"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvad koster Volvo XC40?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Prisen på en Volvo XC40 er i den lidt høje ende. Prisen afhænger naturligvis af årgang, model, kilometerstand og udstyr. Hos Biltorvet kan du få et overblik over forskellige modeller til salg og derved sammenligne priserne. "}},{"@type":"Question","name":"Kan det betale sig at lease Volvo XC40?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Da det er en bil i den dyre ende, kan det godt betale sig at undersøge mulighederne for leasing. Her afhænger det af den enkelte bil og leasing tilbuddet. "}},{"@type":"Question","name":"Hvor køber jeg Volvo XC40 billigst?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hos Biltorvet er der samlet et stort udvalg af brugte Volvo XC40 og Volvo XC40 Recharge fra både forhandlere og private. Her kan du nemt gennem filtrering danne dig et overblik over, hvor du finder den bedste bil til den bedste pris. "}},{"@type":"Question","name":"Fås Volvo XC40 som hybrid?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Volvo XC40 blev i 2019 præsenteret som plugin hybrid. Denne model hedder Volvo XC40 Recharge."}}]}
Indlæser..